Hirdetés

2023. február 7., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5) crok válasza Oldman2 (#4) üzenetére


crok
nagyúr

Frissült, igen, be is tettem a gyűjteménybe (ugyanis csináltam egy MEGA gyűjteményt ROM-okkal, Magisk-al, miegyébbel) tegnap még a fórumba is posztoltam róla.

Az APN mizéria: minden ROMban van egy file ami leírja hogy melyik MCC+MNC pároshoz milyen beállítások tartoznak. A készülék bekapcsolása után ebből olvassa ki a rendszer a SIM(ek)-hez tartozó APN beállításokat. Na, ez vagy rossz, vagy régi/elavult vagy a szolgáltató számára jó beállításokat tartalmaz (ROM-ja válogatja igazából, hogy ki honnan milyen file-t szerzett be). Egyetlen sort átírni nem tudsz Magiskkal csak teljes file-t "cserélni". Nem látom értelmét egyetlen sor miatt csinálni egy modult (amúgy tökkkegyszerű) vagy átírni abban a file-ban kézzel hogy sérüljön a SafetyNet, mert egyszerűbb átírni jóra vagy hozzáadni rendesen a beállításokat magában a telefonnak a saját menüjében.. arra, amit egyébkén is megad a szolgáltatód. Ráadásul Magyarországon ahogy a fórumokból leszűrhető csak a Vodás kártyákkal van gond hotspot esetén amit APN átírással meg lehet oldani (pl. ami az 5a-ba esik azt csak azért oldja meg mert régi a SIM).

[ Szerkesztve ]

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.