Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz #54715584 #1138 üzenetére
Arról írnál egy pár gondolatot, hogy a vallás és a homoszexualitás hogyan fér meg egymás mellett? Nem az érdekel, hogy mit írnak a könyvek - már ha van ilyen témával foglalkozó -, vagy, mit találok a neten, hanem, hogy te mit gondolsz, hogyan látod.
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
CYBERIA
senior tag
válasz #54715584 #1154 üzenetére
·A Magyar Köztársaságban minden gyermeknek joga van a családja, az állam és a társadalom részéről arra a védelemre és gondoskodásra, amely a megfelelő testi, szellemi és erkölcsi fejlődéséhez szükséges.
·A haza védelme a Magyar Köztársaság minden állampolgárának kötelessége.Már pedig én fenyegetettséget látok ebben.
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
CYBERIA
senior tag
válasz #54715584 #1158 üzenetére
Eddig hozzászólásaim alapján megpróbálhatod kitalálni. Ha nem megy, majd segítek.
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
karcsi56
csendes tag
válasz #54715584 #1158 üzenetére
én nem igazán akarnám ha teret nyerne ez az életvitel
korlátok felborulnak egy ember életében az nagyon nagyon veszélyes és kihat egyéb perverz szexuális életvitelre issajnálom az ilyen embert de ha a lejtőn elindul akkor sajnos nehéz a megállás
hallok ilyeneket történeteket őszinte emberektől akik megbánták és megváltoztak és pl(drogos majd homokos lett eladta atestét ,meg hogy megerőszakolta az apja kislány korában és megijedt a férfiaktól és női nemhez kezdett vonzódni , és ehhez
hasonlók amiket sajnos éktelen dolgok de tényeknek sajnos vannak ilyenek vannak
tények és számadatok felmérések bizonyítják hogy homoszexualitás beengedésével más egyéb szexuális elhajlásnak is teret adnakakik ebben az életformában élnek és
ezeknél pároknál felnevelkedett gyerekek saját nevelőjük vezeti be ebbe a szexuális életmódba!!(de hogy is lehetne az gondolnihogy ez nincs így és ő majd máshogy neveli a gyereket mint ahogy ő él)
de ha valaki logikusan végiggondolja az ok okozati összefüggéseket akkor egyértelmű mint a matematika és itt csak természetes
okfejtés és logika alapján érvelek
ők erről nem mernek beszélni
mert szégyellik de tény hogy ilyen és ehhez hasonló okok váltják ki ezt az életviteltgyökerénél kell megfogni a bajt
amikor megtagadjuk a természetes dolgokat és megváltoztatjuk a az értékrendet
és ráerőltetjük másokra hogy az jóó pedig végtelenül gonosz és rossz és még meg is magyarázzuk magunknak miért jó
liberális értékek feltétel nélküli önmagasztalása nem biztos hogy olyan jó dolog mert vissza fog ütni (ha láttad a Friderikuszműsorát fodor úrnak is ilyen kérdés okozott bonyodalmat a saját liberalizmusa belevitte egy ellentmondásos kérdésbe hogy
hagyná a gyerekét drogozni természetesen nem hagyná de ezzel ellentmondásba esett)
de ez a erkölcsös társadalmi normák megerőszakolása(nézd meg Amerikát hogy terjed a homoszexuális lobbi és ezek
elfogadtatása jogalkotásba)
egy betegség fertőző is lehet vagyis rossz megfertőzheti a jókat is erre nem gondolunk
Róma is igy bukott meg a jólét és homoszexualitás
mi lett a vége a . a vége csak megint Szodoma gomora vége lesz de ha egy kicsit is okulnánk a példákból akkor lennénk bölcsek
mellesleg szexualitás az nem undorító dolog de gondold végig náluk hogy működik és rájössz és hogy hogy lettünk megalkotva ésakkor látni fogod hogy mit hova hogyan kell használni
ha lehet de csak ideig óráig feltartóztatni ezt meg kell tenni és beszélni kell ez ellen és
minden erővel (itt nem erőszakos magatartásra gondolok)meg kell akadályozni terjedését és segíteni kell ezeknek azembereknek és kivezető utat megmutatni
van szabadságnem voltam uszító és nem voltam gyűlöletkeltő !!!(csak teljesen más a véleményem) mert nem szeretik hallani ezeket a tényeket
hogy lehet azt gondolni hogy ez uszító ???miért ??
miért akkor homoszexuális életmód nem uszító ?? felvonulás nem botrányos !!!! felvonulás nem okoz erkölcsi normákfelborulását ?? felvonulás nem okoz problémát gyerekeknek (csak képzeld el mész a városban és azon veszed észre magad hogy
félmeztelen nők csókolják meg egymást és két férfi ölelkezik ugy ahogy nem kéne és mindezt gyerekeid előtt büszkén
teszik????normális ez??????
valamit nem kell megengedni mert elterjedése káros és rossz
és igen is én a gyerekemnek megmondom hogy ez nem jó és rossz torz életvitel
ki merem mondani hogy igen is ez az életmód rossz azért vagyok moderálva ami rossz az rossz ami jó az jó
és itt nem vádoltam meg senkit csak tényekről beszélek és a számadatok sajnos ezt bizonyítjáknaiv gondolat hogy ez a szexuális életvitel nem vezet egyéb torz szexuális magatartáshoz !!!!!!!!!!!!!
de természetesen joga van mindenkinek azt csinálni amit akar a testével csak másokat ne sértsen
de szerintem a testünket is megilleti a tisztelet (mi testünknek nem ez adatott nézd végig magad és egyértelmű a természetesfunkcióid)
de nekem ez a véleményem erről
ha valakit megbántottam arra csak azt tudom mondani akinek nem inge nem veszi magára
de vak nem vezet vakot ha valaki lát az segít a vaknak átmenni az úton
de az meg végképp nonszensz hogy vak mondja meg mit lát egy látó ember
de akkor se fogok változni a véleményem -
CYBERIA
senior tag
válasz #54715584 #1161 üzenetére
Ha bebizonyítod, hogy ezek a kifejezések kimondottan heterókra vonatkozhatnak, akkor minden elismerésem a tiéd.
Ha rendesen elolvastad a hozzászólásokat, akkor rájössz, hogy az élet minden területén a normális megnyilvánulásokat preferáljuk (én legalább is), ezek nem tartoznak azok közé.A Gmail elég jól szűri a spam-et, de használhatsz Thunderbird-öt is, azzal is ki lehet szűrni.
Nekem is küldenek ilyen leveleket, meg gay-est is, de én szűröm."a heterok haza tajan is lenne mit sepregetni "
Ebben teljesen igazad van.[ Szerkesztve ]
-
SystemRoot
őstag
válasz #54715584 #1171 üzenetére
Megint kezdődik.
Ki próbálod parodizálni amit mondok, pedig annyira nem hülyeség az ahogy azt te gondolod. Valahol máshol rejtőzik a hülyeség...
"ez azt is jelenthetne, hogy a heterok egyaltalan nem biztosak a nemi identitasukban, es barmikor melegge valhatnanak - megsugom nem igy van"
Nem, nem jelenthetné azt. És ne súgjál nekem hülyeségeket. Hogy segítsek rajtad, elmondom hogy mit jelenthetne: bizonyos heteróknál egy többé kevésbé lappangó hajlam van, és ez tud a felszínre törni különböző behatások által.
"aktivalodni? ezt te sem gondolod komoyan, ugye? "
Ugye ezt nem komolyan kérdezed? A biológiában a genotípus meghatározó jellege nem olyan erős mint ahogy azt gondolják. Csak halványan merek benne reménykedni hogy legalább általános iskolai szinten ismered a biológiát és tanultad hogy a fenotípus az nem egyenlő a genotípussal, hanem az a genotípus+környezeti hatások. Ez olyan alapvető mint a 2szer2.
"ja es ezzel elismerted, hogy a melegek nem egyenjoguak a heterokkal...nocsak"
Aha, tehát jogilag ezek szerint nem egyenlőek. Értem. Ügyes vagy. Okos vagy.
De szerintem ne folytassuk a vitát, mert sajnos aki engem megpróbál kiparodizálni, az már önmagában sértő és rosszindulatú személy, ráadásul ha úgy próbál kiparodizálni hogy bődületes hülyeségeket mond és állít nagy határozottsággal, akkor meg végképp kerüljük el egymást.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
SystemRoot
őstag
válasz #54715584 #1177 üzenetére
"igen, kezdodik megint a hulyeseg..."
Inkább ne kezdődjön. Bár nekem aztán mindegy, szóval válaszolok.
"nagyon felreertetted a dolgokat, egyaltalan nem parodizaltalak ki, ezeket a dolgokat lehet leszurni abbol, amit irtal..."
szóval szeritnted ezt lehet leszűrni belőle:
"tipikusan ha en megfogom a kilincset, te is elkaphatod dolog..."
Ahha. Akkor ezek szerint azt állítod hogy nem parodizáltál, hanem komolyan mondtad. Értelek. Azt tudom rá mondani hogy akkor nem sértő vagy, hanem pusztán buta.
Most írsz ilyeneket:
1"ha a heterokban megvan a hajlam, es felszinre tor"2"az aktivalodashoz kapcsolodoan: ... ...ez evekig tart."
És ezelött ilyeneket írtál:
"aktivalodni? ezt te sem gondolod komoyan, ugye? a melegek nem a cylonok a BSG-bol..."
"...barmikor melegge valhatnanak - megsugom nemigy van"Persze biztosan én értem félre, de itt önellentmondás látszik...
Nade reagálok neked újat is:
ezt írod:
"szoval nem lesz heterobol meleg...hanem az illeto rajon, hogy nem a hetero tarsadalom altal elvart elete van/lesz..."Tehát szerinted nincs olyan hogy valaki eltérhet az egyik útra is, meg a másikon is maradhat. Hanem te azt állítod hogy heteróból sosem lesz meleg, akiből meg mégis, az pedig már eleve meleg volt és csak megtanulja elfogadni magát... Aha, értjük.
Szerintem kár is reagálnom rá, az értelmezés kifejtése önmagában hordozza és virítja kifelé a problémát és tévességet ezzel kapcsolatban. Az hogy ezt te nem látod az a te egyéni szociális problémád."vagyis jelenleg nem tekint, es meg jo darabig nem is fog...ez a kijelentesed olyan volt, mint a matematikaban a tegyuk fel, hogy...kezdetu mondat...
vagyis amig nem esik szo egyertelmu es nem feltett egyenrangusagrol, addig nem is lesznek elismerve, es nemcsak jogilag..."Kissé értelmezhetetlen amit itt írsz, persze nyilván én vagyok agyilag fogyatékos.
Ha az utolsó másfél sort értelmezem önmagában(csak mert nem látom az előtte levővel a kohéziót) Akkor azt tudom mondani hogy ismételten és rendkívül meglepően hogy butaság amit írsz. Hiszen amennyiben jól értelmeztelek Te azt mondod hogy amennyiben nincs teljes mértékig egyenrangú elfogadottsága a homoszexuálisoknak addig többek között jogilag sem lesznek elismerve. Hát ez a tényeken azonnal elbukik, ugyanis a törvényeknek semmi köze az általános elfogadottsághoz. Sok országban törvény előtt teljes mértékig egyenlőek vagytok, de mégsem vagytok oly mértékig "befogadva a társadalomba". Vagy egy másik példa: a cigánysággal szembeni viszony. Jogilag teljesen egyenlőek, mégis itthon a többség másként tekint rájuk.
"igen, ugyes, okos vagyok, sot, 140-es IQ-m van"
Ennek nagyon örülünk.
[ Szerkesztve ]
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
SystemRoot
őstag
válasz #54715584 #1181 üzenetére
Nézzenek oda.
Köszönöm a biztatást a politikai pályára, bár a fura stílusból nem tudom eldönteni hogy ezt most semleges, jó, vagy rossz indulatúan írod e. De lényegileg nem számít végülis. Sajnos, a politika az egy borzasztó dolog. Megöli az embert. Hiába indul bárki őszintén, jóakarón, idővel megmérgeződik. Továbbá teljesen kikészíti az ember idegrendszerét. És akkor még nem is említettem hogy szerintem mennyire reménytelen a Magyar politikai helyzet.
Üdv.
-
CYBERIA
senior tag
válasz #54715584 #1220 üzenetére
Ezen kívül azt sem tudjuk, milyen transzvesztitának, pedofilnak, szatírnak lenni. Meg azt sem, milyen miniszternek, tanárnak, péknek, rendőrnek, kertésznek lenni. De azért még meg tudjuk ezeket ítélni, annak ellenére, hogy nem vagyunk bennfentesek. Így van?
[ Szerkesztve ]
-
shtml
őstag
válasz #54715584 #1227 üzenetére
hat nekem mindenesetre fura, hogy ugy itelkezik az ember, hogy nincsen az adott dologrol tapasztalata vagy tudasa...
Vevő a műszaki boltban:
Vevő: Tegnap vásároltam itt egy mosogatógépet, de azt hiszem, nem jól működik, mert az edényeket a program lejártával apró darabokban dobja ki.
Eladó: Volt már ön mosogatógép, uram? Vagy volt már önnek korábban mosogatógépe? Esetleg másoknál látott már mosogatógépet?
Vevő: Nem, még soha nem volt tapasztalatom mosogatógéppel. De ez a gép akkor is rossz.
Eladó: Na látja, kedves uram. Ön soha nem volt mosogatógép, soha nem látott és nem is használt mosogatógépet. Sőt ön nem is szakember. Milyen alapon ítélkezik ön a mi gépünkről?
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
shtml
őstag
válasz #54715584 #1231 üzenetére
Kissé paranoid vagy. Lenézően beszélsz itt többekről, kétségbe vonod, hogy egyáltalán tudják, miről beszélnek, kétségbe vonod, hogy egyáltalán beszélhetnek-e arról, amiről - majd a végén bevágod a durcát, mint egy kisgyerek: "nagyon utalatosak vagytok". Bármit érts is a többes szám második személyen.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
CYBERIA
senior tag
válasz #54715584 #1227 üzenetére
"azon kivul, hogy mi tortent 69-ben amerikaban vagy mi van napjainkban, a vilag szamos orszagaban egy nagy bulinak tekintik ezt a felvonulast, fiatal, oreg, no, ferfi, hetero, meleg mind egyutt bulizik jokedvvel..."
Ja, lesz holnap jó buli, cirkusz bohócokkal meg minden lesz. Olyan jó kedv lesz, de tényleg...
-
agressiv
addikt
válasz #54715584 #1250 üzenetére
Nálunk van egy arc aki már régóta homokos még ha nem is tudta ezt
Kb7 éves sztori.
Általános iskolában volt a helyi kábeltévések technikai központja és nem volt a fószernak kulcs a hozzá megkérte az érintett "fiút" hogy kérjen már neki kulcsot az xy nénitől.
Na most én akkor értem oda amikor a fiú visszatért és elkezdte mondani a mondandóját olyan hangnemben amit most leírni nyílván nemlehet de ha hallaná akárki 100 ból 99 azt mondaná, hogy ez egy b..i.
Elég érdekesen mutatott a csávó kék cicanadrágban nyár elején és a szép anyáméhoz hasonló frizurájában.
Persze azóta már ő is rájött, hogy mi a helyzet vele."probald csak meg, mi is szeretnenk tudni az okat, miert lesz vki meleg"
nem erre nem válaszolnék, hanem a "hogy is lehetne gyúgyítani" kérdésre.
Szerintem ez veleszületett dolga az embernek mármint a homoszexualitás.
"Látom a leszbikusokat valahogy rendre kiemeled a homoszexuálisok közül. Miért?"
NEm emelem ki de érthetőbb az érvelés ha férfiakról beszélek szerintem.
"Na akkor: a csók csak a heteroknak megengedett nyilvános helyen? Miért is diszkriminálnál?"
Azért mert undorító abnormális dolog ha két férfi......... Blőő
"Bonobóéknál az azonosnemű egyedekkel történő szexuális kontaktus minden egyes közösségen belül midnen példányra jellemző. Igaz, hogy mellette a heteroszexuális viselkedésük is megvan, ha szaporodásról van szó, de rengeteg dolgot szex útján vezetnek le, és akkor midnegy, hogy hím, avagy nőstény a partner."
Hűha az állatokhoz hasonlítjuk az embereket akkor a gond már nem kicsi óvatosan írj ilyeneket szerintem mert ez már dúrva.
Hát még a borz.....
-
szab.tam
nagyúr
válasz #54715584 #1250 üzenetére
"probald csak meg, mi is szeretnenk tudni az okat, miert lesz vki meleg"
arról, hogy valaki homoszexuálissá válik, (vagy annak születik), nagy valószínűséggel sejtem, hogy valóban nem tehet. egyszerűen ilyen lesz. az okát a cikkben leírtam.
de amikor amikor megtudja, (még ha nem is ért vele egyet, vagy egyszerűen nem hiszi el), hogy ez a Biblia szerint egy elhagyandó dolog, amiben Istentől a segítséget is megkapja, attól a pillanattól már az ő felelőssége.
a btk-ban sem mentesít valakit az, hogy nem ismeri a törvényt, sem az, hogy neki ez nem tetszik, és nem fogadja ezért el.
a világ teremtőjét sem fogja érdekelni az, hogy neked ez tetszik vagy nem, egyetértesz-e vele, vagy sem. arra nem szorul rá, hogy higyjél benne.
2 lehetőséged van:
- hiszel neki, és az ő segítségével minden szenvedés nélkül megváltozol.
- nem hiszel neki, és élsz tovább így, ahogy neked tetszik.
csak rajtad, és a döntéseden áll. nem érdemes másra mutogatni, meg hogy ilyennek születtél. tudjuk. ok. nem tehetsz róla. de ha így akarsz élni tovább, arról már csak te tehetsz.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
SystemRoot
őstag
válasz #54715584 #1248 üzenetére
"cafolom"
Tagadod. A cáfolat azt jelenti hogy bizonyítottad a hamisságot. És ezzel az egy specifikus példával és kijelentéssel nem cáfoltad meg.
Mellesleg szerintem a szexuális beállítottság nem éppen egy mellékes dolog, kivetül a személyiségre. Nagyon sok dolgot befolyásol, biztos vagyok benne hogy a legtöbbjüknél érződik egyes szituációkban a szexuális beállítódottság. szab.tam-nak elhiszem hogy meg tudja állapítani. Én magam is sokszor éreztem már ilyet férfiaknál.
-
agressiv
addikt
válasz #54715584 #1263 üzenetére
"e mar megint a felvonulo vagy az ahhoz hasonlo kisebbsegre gondoltok, es mar ebben a topicban is elmondtuk tobbszor is, hogy a tobbseg nem ilyen..."
Fogd már fel, hogy nem a felvonuló kissebségekre gondolunk nagyon rosszul értelmezitek a szövegeket már ne is haragudjatok....
Hát még a borz.....
-
SystemRoot
őstag
válasz #54715584 #1273 üzenetére
Én nem tudom ő mire gondolt.
Én pl azt mondtam hogy a szexuális orientáltság kivetül a mozgás és viselkedés-kultúrára. És ez nem a kisebbségre gondoltam, nem az extra-öltözködésre, stb.
Hanem olyan kis példákra hogy pl egy hetero férfi sosem ül egy ízléses határon belül közel egy férfihoz, sosem megy hozzá egy ízléses határon belül közel, stb. Ezeket nehéz leírni, de feltűnik az embernek amikor valaki ezeket nem tartja be. És még sok sok ilyen példa van. Én magam vettem ilyesmiket észre, ezzel nem azt állítom hogy ezzel mindenkiről megmondom hogy meleg, hanem azt hogy igenis kivetül rájuk valamilyen szinten, valamilyen formában és általában meg lehet állapítani.#1274 ezzel nem értem mit akarsz mondani.
#1275 agressiv, ne legyél agresszív. És figyelj oda a normális stílusra.
[ Szerkesztve ]
-
Felhasznalo9
tag
válasz #54715584 #1427 üzenetére
Tudtommal ez homo felvonulas (vagy inkabb homok maga mutogatasa) volt es nem travis (bar lehet ok is csatlakoztak hozzajuk).
Azt a szulest csak mint peldakent hoztam a nem normalis (beteges) dolgokhoz, ismerem en is a hatteret.
Vallas: Hiaba nincs definicio, de megis jelentosen befolyasolta a mai vilag terkepet es hatarozza meg ma is foleg keletebbi felteken az emberek viselkedeset, sok helyen meg a torvenyhez is 1000 szallal kapcsolodik. Nyugatabbra, bar az emberek azt, mondjak ide vagy oda tartoznak, de nincs nagy vallas gyakorlas, vagy mondhatnam azt, hogy ugy kezelik a vallas temat, mint egy clubot az iwiwen aminek a tagjai.
Kozepe meg rendben is van (sotet kozepkor ), de a vege mar santitos.
Nem csak a keresztenysegben bun/tiltott a homoszexualitas, pl az iszlamban, hinduban stb... Ilyen alapon akkor az emberolest is "elfogadhatnank", hisz az is sok vallasban bun, de akkor miert ne kivetelezhetnenk ezzel is... De ez ellen szinte midnenki tiltakozna... Osszeferhetetlenseg. Ha meg valaki aztmondja, hogy (pl.) kereszteny (mert az iszlam nem fog ilyet mondani), de o megerti es elfogadja oket, az akkor nem kereszteny, vagy nem tudja mit beszel. Ennel mar csak az a roszabb ha egy homokos mondja azt, hogy o....Ha te Jehova Tanui-ra gondolsz, akkor azt meg is ertem , az lenyegeben egy friss (~150 eves) vallas a vilagiakhoz kepest, csodalkozol ha terjeszteni akarjak? Mert nekem, mas teritovel nem volt meg talalkozasom (se utcan, se telefonon, se lakasomban), csak veluk, de veluk tobbszor is
terry blacknek nagyon nagy volt a bizonyitasi vagya, hogy a "masok" is ugyanugy tudnak orokbe fogadni es nevelni, csak aztan besult vele es szembesult azzal, hogy egy buzi se tud szarbol varat epiteni
[ Szerkesztve ]
-
shtml
őstag
válasz #54715584 #1427 üzenetére
evszazadokon at kizsakmanyoltak a nepet es egyhazi tizedet hajtattak be rajtuk, raadasul penzert cedulakat osztogattak, mikozben a puspok vagy pap eppen elkovette a bibliaval szoges ellentetben allo bunet...
Kurvára kevered az egyházat, a vallást és a hitet. Pedig csak ebben a topicban is többször volt szó arról, hogy ezek nem azonosak egymással.
(#1430) Dalai Láma:
Pedig de szép világ volt, amikor a férfi tegezte a feleségét, ám a nőnek magáznia kellett az "urát". Így még a legutolsó lúzer is valakinek érezhette magát - legalább otthon.[ Szerkesztve ]
-
Felhasznalo9
tag
válasz #54715584 #1446 üzenetére
Elso ket szo szinonima szo, csak a koztudtaba maskent epult be, de mar ezt is ferditik
Tv-k tudod csak a balhera hajtanak, mar nem is maga az esemeny a lenyeg
Furcsa, en sose talalkoztam massal...
terryhez: Ha minden gyermeknek a szulok a peldakepei, vajon a ket kolok is...? Vagy mar most is...?
-
Kaoru
senior tag
válasz #54715584 #1446 üzenetére
Én 2 normálisan öltözött transzvesztitát láttam, egy másik ismerősöm 4et. Abszolút nem volt "magamutogatós, himbilimbi lóbáló, rózsaszíntangás". Egyébként az ez előtti felvonulásokon is kb 10-90%-ban voltak az extrém vs normális öltözködésű emberek aránya, csak az az áldásos média mindig őket fényképezte, meg filmezte, aminek meg lett a következménye, mindenki azt hiszi, hogy a melegek ilyenek, közben ott vonult mellettük 1000 teljesen hétköznapi figura.
Wake Up, You are dead! || Wacom Intous4 || http://youtube.com/KaoruHUN
-
CYBERIA
senior tag
válasz #54715584 #1524 üzenetére
Ehhez hozzá tartozik, hogy azért lettek kék szeműek, mert nem volt kitől örökölni mást.
Ha Afrikában történt volna, akkor meg fekete/barna szeműek lettek volna a "belterjes csaladok sarjai"."lehet akkor mar Adammal es Evaval sem volt minden rendben?"
Később is kialakulhatott."itt megvan a belterjesseg es a kek szem is szoba johet...hmmm... "
Nem tudom honnan veszed, hogy a kék szem a belterjesség következménye. Hmmm..Ezt már csak offba rakom, a kék szem nem pusztán színben különbözik pl. a barnától, hanem fényérzékenységben, jobb periférikus látásban. Északon nem rossz az, ha van. A szőke hajról már tudok ennyit, de valószínűleg az sem csak a poén kedvéért alakult ki, ráadásul az is éppen Északon jellemző. A sarki róka, a jegesmedve bundája is világos, ki van ez találva.
-
CYBERIA
senior tag
válasz #54715584 #1526 üzenetére
A linkelt oldalon található cikket olvastam már, igaz angolul.
Hmm..most akkor mindegyik mutáció pozitív, vagy mind negatív? Vagy lehet olyan is, hogy egyik ilyen, másik olyan? Lehet tenni különbséget, vagy nem? Hogy is van ez a mutációval?
Azt meg soha nem állítottam, hogy maga a mutáció, mint jelenség nem normális...
[ Szerkesztve ]
-
CYBERIA
senior tag
válasz #54715584 #1531 üzenetére
"en is azt kerdezem...akkor most a mutacio nem is rossz dolog?"
Attól függ, mire gondolsz, konkrét dologra tudnék válaszolni. Általánosságban véve inkább jó, mint rossz, de bármilyen lehet, jó is, rossz, is, semleges is.Majd még a családfás kérdésre válaszolok, de most én sem tudok sokkal többet mondani.
-
CYBERIA
senior tag
válasz #54715584 #1531 üzenetére
Nos, utánanéztem a dolognak, úgy tűnik testvérházasságok voltak. A leszármazást apai ágon nézték (meg most is), a Biblia sokszor nem említi nők neveit, tehát azt nem lehet tudni, hogy mi volt a feleségük neve.
Említetted a belterjességet. Ádám és Éva az Édenből jöttek, elég jó génkészlettel lehettek megáldva, jó pár generáció kell ahhoz, hogy kialakuljon olyan mutáció, aminek negatív a hatása.
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- BESZÁMITÁS! Intel Core i7-3770, 3.40 GHz (Turbo 3.90 GHz)//16GB Ram//RX 580 8gb//480gb SSD.
- Linkworld LPK12-23 400W tápegység
- Eladó GARANCIÁLIS MSI GF63 gamer laptop! - RTX 4050, i5-12450h, 16gb ram! - 240.000
- Sony PlayStation 4 Pro (CUH-7116B) + 2 kontroller + dokkoló + talp
- Samsung S23 8/128 GB zöld eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest