Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
tovgab
aktív tag
Halló!
Tőlük rendeltem pár napja én is egy fehér 3/32-es Pro-t.
Kedden leadtam délelőtt a rendelést, szerdán már hozta is a futár.
Csomag sértetlen, plusz tartozékként volt egy gagyi kínai►EU átalakító a töltőhöz.
Elmondtam az eladónak a telefonban, hogy megkérném őket, legyenek szívesek ne nyúljanak a rom-hoz, lemondok a magyar nyelvről, csak ne valami kókány, kínai webshop-os szoftverrel küldjék.
Mire ő közölte, hogy no problem, küldik tovább, ahogy kapják.
Ennek ellenére valamilyen "global stable 7.1.9.0.0", hivatalosan nem is létező mókolt rom-mal jött, de ezt nem rónám fel a puremobil-nak, valószínűleg ők is így kapták.
Első dolgom volt, hogy felraktam a "global stable v7.1.7.0-t", belaktam, azóta köszöni jól van, egyszer már frissült is OTA.
Gariról annyit mondott az eladó, hogy náluk kell intézni (1 év), tovább nem bolygattam.
Nekem is megért egy kis plusz pénzt a másnapi átvétel, meg a garancia.
Összességében elégedett vagyok a bolttal...O+ 5T ► Samsung Note 9 ► Huawei Mate 20 Pro ► Xiaomi MI 9 SE ► O+ 7 Pro ► O+ 8 Pro ► Poco F4 GT ► iPhone 13 Pro Max ► iPhone 15 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Max Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- Xiaomi MI 11 8/256GB
- Samsung Galaxy A16 5G
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs