Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Joe.36
addikt
-
Joe.36
addikt
2402 Volt egy kérdés, olvasd vissza, miért baj ha kap normális választ?? Nálad EDGE van és ha lesz LTE lehet hogy nem tudod használni, ami nagy különbség, főleg hogy egyre olcsóbb a magyar garancia változat.
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Joe.36
addikt
Teljesen érthető, én senkinek nem mondom hogy ne vegye. Az a lényeg hogy aki ahogy megveszi, neki jó legyen. Akinek írtam majd eldonti. Ennyi. Szerintem kéne előre egy ilyen össze foglaló, mindenről. És aki ilyen telefont akár venni oda irányítani. És akkor ez nem lesz téma. Le lehetne írni oda azt is pl. Hogyan kell frissíteni, hogy van garancia, mi a különbség a cn és a ww közt... Stb
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
keram2009
tag
Amúgy tévedés ne essék minden ZF2-re van garancia. Csak a külföldről beszerzett daraboknál vissza kell küldeni a vásárolt országba és az eladó elintézi. Nyilván ebben az esetben megbízható eladót ill céget kell keresni amit annyira nem nehéz találni a mai világban. De itt is vannak hátrányok, hogy a telefon több ideig marad távol a pk állni kell oda vissza stb. De a lényeg az első mondatban van
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 4
- Windows 10
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.