Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
Bipre egy appot kell felrakni, és azzal feltolni az ékezetes font fájlt (utána letörölhető az app), majd ha emojikat is akarsz, akkor egy moddolt mi fitet kell használni, és ennyi.
Igen, 47mm-es, és nem egész 7 nap volt, éjjelre automatikusan kikapcsolt AOD-vel.hardverapro.hu/tag/chipman
-
arboczd
tag
Ennyit számít az a fél centi? Én néztem 46-os samut és 46-os Huawei GT2-t is, ég és föld
Ennyit számít a vastagság meg a design...Én is gondolkodtam a 42-esen, de az akku mérete miatt tuti nem vettem volna. Épp az egyik előnye veszik el a méret csökkenéssel. (Igaz ebben a GPS jobb...) De GPS probléma lehet megjavul pár fw frissítés után, de akksija nem lesz nagyobb... Ezt is mérlegeld!
-
Cancer
senior tag
Ne kérj lomot a Jézuskától!!
Az óra sportra teljesen alkalmatlan! Én 2 hónapig szenvedtem vele! Már csak azt várom, hogy vissza adják a pénzem! Ma megy a feljelentés, ha nem értesítenek.Szóval sportra úgy alkalmatlan az óra, hogy edzés előtt 5-10 percig érdemes próbálkozni, hogy fogjon jelet. Ez persze egy jó bemelegítés, de az órát ne mozgasd, mert akkor tuti nem talál. Aztán, ha mégis megtenné, akkor elindítod. Nem fogja jelezni, ha elveszti a jelet, csak az látod, hogy "nő a km van némi sebesség", de ez már rég csak lépésből kalkulált fos, mert utólag látni fogod, hogy a track csak az első pár 100 métert vitte, aztán szevasz.
Nekem csinált olyat, hogy egy 9,5 km-es utat, 12,6-nak mért... Bringázás közben pedig még lépésre sem tud saccolni, ott meg többnyire azt vettem észre, hogy teljesen kilépett menübe...kezdhettem (volna) mindent elölről!Ez így volt az augusztusi gyártású és így a szeptemberi gyártású óránál is Egyébként szerintem pont az csinálják, hogy amit visszaviszel és nem karcos, az már csomagolják is abba a dobozba, amiből kivették neked a "csere darabot"...
Szánalom a termék is és szánalom az ügyfélkiszolgálás is!Az ügyvédem nélkül nem írok alá semmit...
-
Cancer
senior tag
Anno azt is kipróbáltam, hogy indítottam az órán is a tracket bringára, és a telefonon az Amazfit appban is. Fura, mert a telefon tűpontosan trackelt végig, az óra meg valami másik bolygóra tévedt...
Ezt szerintem azért nehéz magyarázni.Az ügyvédem nélkül nem írok alá semmit...
-
Kutykurutty7
aktív tag
-
Kutykurutty7
aktív tag
Értem. Akkor én a Banggood-ot, Gearbest-et és az Ebay-t ajánlanám. Mindhárom helyről van valamilyen fajta szíjam és azokkal nagyon elégedett vagyok, amelyeknél odafigyeltem a minőségre is. Bőr és szilikon szíjat vettem nagyon olcsón, csak próbaképpen, hogy mit kapok 3-4 USD-ért. Amit ennyiért kaptam, az sem tragikus minőségű, de érdemes nem a legolcsóbbat belőni...
Életem a száguldás! - Szólt a csiga és bedőlt a kanyarban.
-
Kutykurutty7
aktív tag
Néhány napja csináltam én is egy kb. 100 km-es autós tesztet, természetesen kikapcsolt telefonos bluetooth-szal. Én is elégedett voltam a pontossággal. Továbbra is csinált olyat, hogy az út másik oldalára "rakott", de nem hiszem, hogy ez a távolság mérésére érdemi hatással lenne.
-
Kutykurutty7
aktív tag
-
Dexter68
addikt
Eleinte a Bip is azt mutatta, hogy cikkcakkban közlekedem, mit sem törődve utakkal, falakkal, mintha minimum én lennék Pók úr. Aztán volt néhány GPS frissítés és egész pontos lett.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Kutykurutty7
aktív tag
Egyetértek azzal, hogy nem érdemes ezt túlaggódni.
De a GTR GPS-ének rossz hírét nem is ez a cikkcakkos, vagy pontatlan útvonalkövetés alapozta meg, hanem az, hogy a tulajdonosok nagy részénél olyat produkált az óra (nálam is előfordult), hogy a GPS bekapcsolása után csak nagyon nehezen (10-20 perc) egyáltalán nem talált jelet... ezt a hibát úgy néz ki, hogy végre javították. Vagy akiknek ez fontos volt és nem tudtak várni, azok a GTR-t eladták és ezért nem szidják már itt tovább...
-
Dexter68
addikt
Az a baj, hogy az alap wf-et nem tudom kipiszkálni az órából. Pedig lenne ötletem, mert jól néz ki. Meg megnézném hogy hogy lehet beállítani, hogy a pici mutatók mitől moccannak, ha bekapcsol az óra, vagy kilépek egy menüből.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Kutykurutty7
aktív tag
Szerintem meg...
az alu az elegánsabb (sokkal), az acél meg a gagyibb kinézetű.Azért egy szíjcsere szükséges, mert a 47mm-es gyári barna szíjja fehér emberen nem mutat túl jól (szintén saját vélemény).
[ Szerkesztve ]
-
Dexter68
addikt
Lehet... bár a mifit annó sokszor elindult magától. Lehet, hogy csak nem figyeltem eléggé, ránéztem valamiért a mifitre, majd zsebrevágtam a telót. Tényleg csak annyi kéne, hogy legyen egy gomb, hogy igen, akarom, hogy most frissítsen.
-
akitto
tag
Köszönöm szépen, nekem nem működik..... Tegnap este töltöttem fel az órát, utána rá ment a frissítés, ma reggel 9-töl be volt kapcsolva az AOD és 92% esett le a töltöttségi szint, délután 3 órára!. Nálam határozottan többet fogyaszt az AOD mint frissítés előtt (sajnos)! Ki is kapcsoltam! Reméltem hogy kerül bele egy dupla kopp-os ébresztés de sajna nem!
Honor6 - H60-L04C900B521 / Amazfit GTR 47 / Redmi Note 9 Pro
-
jaktib
tag
Olyan érzése van az embernek, hogy akik ezeket tervezik nem igazán használják. Akkor nekik is feltűnhetett volna néhány alapvető hiányosság. A fittness appokkal is ez a helyzet. A Samsung Huawei Xiaomi appok össze gyurasaval olyan remek appot lehetne csinálni. Van ami nagyon tetszik az egyikben de nincs a másikban. Nem is értem miért nem ül le egy programozó megnézné mik vannak ebben még abban és mindenki örül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic