Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Egy ház új téglaruhája
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Új acer oldal Ha az "Acer" néven levő tag kompetens válaszolni, érdekelne mért csökkent le a PB gépek 2 éves garanciája 1-re, és mért nem bővíthető? Ugyanígy az emachine gépek története is érdekelne.
fagatuk*faggattuk...rögtön az első mondatban, a többi hibát meg keressétek meg_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
adwin
tag
Ezerszer jobb volt a régi honlapjuk....
Üdv adwin
-
Chaser
legenda
Persze, ha olcsóbb lenne Nem tapasztaltam. Hasonló konfigos Dell-ek vannak sokszor ugyanolyan árban, amikre alapból 3 év a gar és még bővíthető is. A PB-re meg 1 év és nem bővíthető ahogy emachine-ra sem. Az ügyfélszolgálat azt mondta nálunk nem bővíthető, nyugatabbra már igen...No mind1, a notebook ajánlós topikban többek között ezért már rég megkapta tőlünk a "nem ajánlott" plecsnit, Acer-ből legalább van még 1-2 értelmes modell.
eszterencs: Neked megteszem kedves, mert eszperente nyelven keletkezett neved, lelkem repdes, nem teszek kedved ellen Legyen remek eme rege, nem leszek ellene. /bocsánat, hogy le "kedves"-eztelek, de így "jön ki"
"PH!: Az új honlapra váltás kötelező jelleggel zajlott, vagy egyébként is tervezett volt * csere?" a
"Acer: JavaScriptet használtunk, ezzel kikerültük a Flash* és egyéb erőforrás-igényes részeket." sztem simán flash
A többi hiba nem vészes, elfér._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
hemaka
nagyúr
szerintem jól néz ki az oldal.
-
huskydog17
addikt
Én is kipróbáltam az új oldalt és azt kell, hogy mondjam, nekem baromira bejön, nagyon nagyon tetszik. A legnagyobb meglepetés az volt, hogy a szép animált menük ellenére abszolút semmi belassulás nem volt, ritkán látni ilyen folyékonyan futó oldalt Ezután olvasom, hogy semmi Flash az oldalon (így már értem ). Szóval az oldal nálam csillagos ötös!
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Chaser
legenda
Nem csak a Dell, már a fujinál is sok modell 3 év garos és ahhoz képest olcsón, ott a lifebook A530, AH531 széria, meg lehet nézni. HP-tól is most már min. 2 év van a gépekre, de a legtöbbre 3. Asus alapból 2-t ad, Toshiba szintén, de nem túl drágán bővíthető. Samsung is 2 éves, mindezek mellett már mind1iknek van itthon szervize, némelyiknek több is..acer még ezt se mondhatja el magáról. Ha nem lenne a timeline-x szériájuk meg pl az 5942g az acer gépek a legalját képviselnék, de azokra legalább lehet gart bővíteni. Nekem volt egy PB-m nemrég, elég masszívnak tűnt, kifejezetten erősnek, az még 2 év garos volt. De hogy lehúzzák 1 évre azt is...
eszterencs: Nem szegte kedvem, "flesh" legyen F, rendben Ellened nem kerekedhetnek, fejsze nyele kezemben, kegyetlen felszeletelem menten eme embereket Kegyed kedve legyen remek, befejezem ezen levelem, mert nevetek s kezem remeg
Daywalker: Egyre több a tudatos vásárló aki vásárlás előtt kérdez és nem utána...a topikban is egyre több frissen regisztrált kérdez notebook-kal kapcsolatban..ilyen kondíciók mellett ki ajánlana PB-t vagy emachine-t? Hát én nem.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Peak
addikt
Szerintem a gyártók nem azért adnak 3 év garit a gépekre, mert olyan rohadtul megbiznak bennük.
És még csak azért sem, hogy a drága magyar vásárló olyan hűdejól érezze magát.
A garanciális időket központilag döntik el, tőlünk nyugatabbra és (távol)keletebbre levő piacok alapján.
Magasan tojnak a magyar piacra, amely kerekítési sokadik tizedesjegy a forgalmukban.Egy notebookot a többi normális fizetőképes piacon 1,5-2 évet használnak, majd simán leselejtezik, kitolják az ajtón jelképes összegekért, letojják a garanciális időt. Ezért szinte csak a magyarok remegnek miatta és képzelnek mögé "jajdebizomasajátmárkámban" hozzáállást a gyártótól.
Igy lehet 1 éves multifunkciós (újonnan) 200kHUFos nyomtatót venni német importból 25ezer forintért pl.Ha egy picit megkapargatom a garanciális adatait a gyártóknak, kiderül, hogy semmilyen szignifikáns hatása nincs a 1-2-3 éves rámondott garanciának... mert el sem jut a szervizbe minden ilyen gép.
Az egész vakítás... mert tökéletesen tisztában vannak vele, hogy a fizetőképes vásárlói erő letojja a 3 évet, mert ciki 2 éves géppel nyomulni...
...szerintem...
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
fondorlatos
aktív tag
Azért nézzük a hazai valóságot és ne azt, hogy mi van tőlünk nyugatra.
Egy jól összerakott gépet igenis lehet több, mint 2 sőt 3 évig is használni és a magam részéről szívesen is veszem, ha nem kell szervizbe hordani mindenféle bajokkal már egy év után csak azért, mert olyan hulladék alkatrészekből pakolta össze a laptopot annak idején mondjuk acer bácsi.
Hová jutnánk, ha mindenki kidobná az egyéves kütyüjeit és venne másikat? Nincs így is elég szemét?
Ez az én véleményem. -
Chaser
legenda
Sztem tévúton jársz. Nézz meg egy dell-t, kinn ált-ban alapból 1 év gart adnak rá, persze külön lehet hozzá vásárolni. Talán az egyetlen gyártó, ami 3 év gart ad már rég óta itthon a gépekre, sőt van amire 4-et is, van itthon egy ilyen. Persze kinn sokan divatból vesznek gépet, lecserélik 1 év után, mert megtehetik. Azt mondanám igazad van, ha nem állt volna be a fuji is a 3 év garos gépekkel a sorba, és most már a HP is. Ahogy Daywalker is írta, a PB gépek eladása már megcsappant. Van aki utánanéz a dolgoknak, mért venne 1 évvel garral gépet ha hasonló -esetenként nagyobb tudású- gépet ugyanolyan 3 év garral is vehet? Az említett dell, fuji, hp pedig állja a garanciát, de ott van még a lenovo, toshiba is, asus is összekapta magát. Az nekem teljesen érdektelen, hogy azért adják a 3 évet mert annyira bíznak a gépeikben, vagy sem..ha kértél már árajánlatot lap v vga cserére akkor tudod milyen összegekről van szó.
Persze, Mo. kis szelet, kb elhanyagolható, olyan "elit" dolgok pl dellnél sincsenek, mint szabadon összeállítható konfigok, viszont helyszíni gar van ami acernél a mai napig nincs -igaz mit akarok, még szervizük sincs itthon-, pedig elég nagy és régi gyártó. Nyilván egyre többen vesznek notebook-ot itthon és azért csak kellene ez a kis szelet a gyártóknak.._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Solten
őstag
Jo munkat vegeztek, nagyon bejovos...
Saor Alba
-
z0d1AK
nagyúr
A HP sem azért ad 2-3 év gart most minden gépére, mert jó fej. Be van ragadva az országban több ezer darab, ezért van az, hogy 110-ért már van win 7-es HP, etc...
Iszonyatosan lenyomták az árakat és garkiterjesztést adnak, hogy valahogy ellehessen tolni őket.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
blueMerle
veterán
Be van ragadva az országban több ezer darab
Esetleg nem kellene akkor 30 százalákkal drágábban adni mint szlovákiában vagy csehországban. Az emberek nem hülyék, inkább megrendelni/behozatja/megszerzi/kimegy érte másik országba, mintsem megvegye feleslegesen sokkal többért. A gari meg nemzetközi, úgyhogy ezzel sincs gond.
-
frodo
csendes tag
Lehet csak én vagyok ilyen szerencsés, de nekem egy ACER 5920-as notim van már 4 éve. Átlagban napi 6 órát nyúzva és soha semmi bajom nem volt vele! A gariról meg annyit, hogy az ACER-nél véletlen törés elleni garanciát is adnak, ergo leesik, széttörik a kijelzője és cserélik. Nem tudom van e még más gyártó, aki vállal ilyet... Sok jót és főleg rosszat hallani a márkáról, lehet nekem azért is van szerencsém, mert amikor vettem a gépet ez egy prémium kategóriás gépnek számított a maga 330e árcédulájával, de egyetlen percig sem bántam meg a választásomat. Remélem még pár évig kihúzom vele, amikor majd lecserélem egy másik ACER notira...
-
blueMerle
veterán
Nekem is a régi 5315-ös Acerem a jelenlegi tulajnál immáron 1 éve teljesen jól muzsikál, holott másfél évesen adtam el Én is körbenéztem a piacon most pár hete hogy új notit kellett vennem, de azt hiszem a választottam per pillanat a piac legjobb bestbuy gépe ami az ár/érték arányt illeti: teljes fém alu borítás, dedikált videokártya, fél terabájt vinyó, masszív belső magnézium merevítés, hdd védelem, cseppálló bill. és mindez 135k alatt forintban átszámolva. Igaz, nem Magyarországon Teszt pár napon belül
-
Peak
addikt
mondjuk eleve az acer nem kizárólag 1 évvel adja a cuccokat.
egy csomó akciót csinálnak 3 év garis notikkal és a garkit 10kHUFos ára sem olyan vészes.
az acer meg ár/teljesítményben mindig az elsők között volt.ezen az apró táblán meg elgondolkodnék picit, mivel az adatok a disztributoroktól származnak... hogy vajon miért van, hogy egy gyártó 2 éved ad egy gépre, és nincs további garancia... vagy a méltatlanul és feleslegesen hypolt HP miért ad alapból 1 évet a cuccokra.
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Motoros topic
- PlayStation 5 Pro teszt
- Elektromos autók - motorok
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Dell WD15 USB-C dokkoló + 130W tápegység
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest