Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
A Quake 1-es topic úgyis halott.
Szóval van egy olyan problémám, hogy indítom vmelyik mission packot, de akármelyikben indítok szervert, mindig az eredeti Quake pályáit tölti be. Vajon miért csinálja? Ha Quake-vel játszanék, abban jól működik minden. Próbálkoztam Dosboxban, Winquakeel és GLquakeel. Nincs változás."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
JetiRulez
őstag
válasz (Bundás) #2235 üzenetére
Másoltam én itt már minden mindenhova, de semmi. Azt hiszem máshonnan kell beszereznem a játékot. Egy olyan verziót kell keresnem, amiben megvannak a pak fájlok.
Köszönöm az eddigi segítséget."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
JetiRulez
őstag
Hali!
Más topicot nem találtam, de félig ide tartozik és ez nincs annyira kihalva.
Szóval azt szeretném kérdezni, hogy nem lehet valahogy csökkenteni a letöltési sebességet a Q3 motoros játékokban? Konkrétan az a bajom, hogy rengeteg szerverre nem jutok fel, mert el kezdi tölteni a kellő mapokat, modokat, kiegészítőket a játék és van, hogy akár 2-3 órát is kiír letöltési időre (pl. SoF2)."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest