Hirdetés
Aktív témák
-
yossarian
aktív tag
az egy dolog, de egy bármilyen más videónak, ilyen minőségben tuti több, mint 60kbyte a percenkénti mérete. +hanggal együtt. és a kerio miért mutat mást? ha a videóra jobb gombbal kattintok és ott nézem a statisztikát, ott is 300 kbyte/sec-et ír. sehogy se áll össze nekem a kép....
-
Cardinella
aktív tag
Hazajövök halál fáradtan a munkából, TV bekapcs., véletlenül fix.tv; látom videókártya ismertetés...
Srác ilyet mond: nVidia kártya fogyasztása 38 dB...;... a mikrométer kisebb a nanométernél...és a többi összefüggéstelen duma...
Komolyan mondom, betelefonáltam volna legszívesebben... -
-=V3rthil=-
őstag
Én is erre vagyok kiváncsi... Mert akkor nem tudom, mire gizdulnak, hogy jobb az X800Pro (amit XT-nek neveztek)... És azt se, hogy hogy mértek csak 300 pont különbséget 3DMark 2003-ban. És azt se, hogy 2 game és 1 PS2.0 teszt alapján hogy kaptak egyáltalán pontokat
hey-ho-let's-go
-
gro0ms
aktív tag
Hát akkor most azt hiszem ez a topik megérdemel valami díjat, esetleg valami mást. Mivel most láthattuk az élet napos oldalát, azthiszem megkérem az itt jelenlevőket: akinek van tunere vegye fel a követkjező (és egyben utolsó ) adást! Ebben az esetben kilinkelhetük ide. ki és mindenki boldog lehet
U.i. én csak a szegény csajt sajnálom...
[Szerkesztve]iMacem van. Na akkor most mi lesz?
Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Ukrajnai háború
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elite: Dangerous
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest