Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovimester
aktív tag
Sziasztok!
Láttom nagyon sokan kérnek egy COD Béta kodot és soakn ki is raknak.
Esetleg ha valakinek van egy felesleges és még nem használta fel és ugy gondolja elajándékoza akkor gondoljom rám is.
Nem sok sikert remélek de hátha -
kovimester
aktív tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne ha digitális formában megveszem a The Heavy Rain™ & BEYOND: Two Souls™ Collection ezt a beyond magyar lesz (felirat) és ez érvényes a Witcher 3 GOTY-ra is?
Üdv kovim.
-
kovimester
aktív tag
Nem áll messze tőlem a controller nagyon sokat cod zombiztam.
De ahogy nézegetem ezeget az átalakítót is 20e+ ugy hogy inkább egy másik joy mint az...
De azért köszönöm a segítséget is. -
kovimester
aktív tag
Köszönöm szépen a válaszokat.
Nem gondoltam hogy ekkora nagy ellenszenvet okozok ezzel hogy rá kérdezek meg hogy ez "családnak " számít.
Én azt hittem ez elfogadott tény hog használják. De tévedtem.
Pc meg sajnos vicc kategória számomra több százezreket költöttem bele és az hogy egy csúcs vgaval+cpu semmi nem megy rendesen....
Akit meg bántottam attól elnézését kérek! -
kovimester
aktív tag
-
kovimester
aktív tag
Sziasztok!
A titan one-on kívül esetleg van valami olyan más dolog ami alkalmas bill+egér combo használatára?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
kovimester
aktív tag
válasz
gyuribácsi88 #91572 üzenetére
Ezt most ugye viccnek szántad?
Nem sűrűn olvasom a fórumot nincs időm azért kérdem.
Marha vicces lenne ha a tegnap előtt vásárolt PS4emet ami 93e ft volt vigyem be ingyen.
Lehet akor gyújtanám fel az AQUA.... -
kovimester
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy amikor PSstoreban vásárlok (legyan az lovés vagy ingyenes) mindenről e-mailben értesitenek.
Most itt az a kérdés hogy meg lehet e azt csinálni hogy csak akkor amikor ténylegesen pénzért veszek valamit arról kapjak ami free arrol ne.
Vagy esetleg oylan hogy teljesen kikapcsoljam.
elöre is kösznöm a válaszokat! -
kovimester
aktív tag
Köszönöm a válaszokat! +fityere kollega!
A teljes játék engem már megnyugtat a DLC gondoltam, hogy meg kell venni de ez ezzel jár sajnos.
Már az magában egy nagy előny hogy használtan DLCk nélkül is ujra lehet online használni.
Eddig a PC tábort erősitetem de holnaptol a honom alatt egy PS4el ez csökenni fog! -
kovimester
aktív tag
Sziasztok!
PS! vásárlás elött állók és egyet egy dolog érdekelne nagyon. (kb 10 oldalt elolvastam persze keresve)
Arra lennék kiváncsi ha használtan veszek egy játékot aminek single és online része is van (pl Driveclub COD sorozat stb..)
Na itt az a kérdésem hogy ezeket a játékokat csak is kizárolag single player marad vagy az online rész is elérhető lesz.
(vegyük ugy hogy online-ra van előfizetésem)Előre is köszönöm a válaszokat és segitséget is!
Üdv kovim. -
kovimester
aktív tag
Sziasztok!
ép egy PS4 vásárlása elött állok de vannak agodalmaim egy pár.
Ezekről szeretnék kérdezni!Első kérdés:
-Lenne egy iylen Monitorom
a monitor csatlakozói:[link]
-itt az a kérdés, hogy sima HDMI-in menne e a "kép" siman.
-Na de itt a második kérdés.
ugye HDMI átviszi a hangot is a monitorba beépitet hangfal nincs de kimenet van hangszoró és Line in kimenet is igy lesz a hang a kimeneten vagy semmi nem lesz.
-Még anyi, hogy nagyon sok helyen olvasom hogy iylen kábelt vegyél meg olyat ha monitoron akarsz játszani ez igaz e vagy elég e az a hedmi a monitorba aszt van kép.Előre is köszönöm annak aki válaszol a kérdéseimre.
Üdv kovim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest