Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jozefgucci1

addikt

válasz Jack Oneill #21830 üzenetére

Szerintem a poszt első fele ha neked szólt a többi már a bluhole felé ment . Az utolsó részével teljesen egyetértek , tényleg egy inkompetens banda . :DDD

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

• zo-lee

aktív tag

válasz Jack Oneill #21830 üzenetére

Egyrészt szerintem kis félreértés történt, mert úgy gondolom, hogy az "inkompetens barmok" jelzőt a kolléga a fejlesztő csapatra értette, nem rád, már csak a többes szám miatt is.

Másrészt azért van benne valami ami Marmonkanna írt ... Ne egy heti játékból vonj le következtetést. Személy szerint több mint 1100 órám van a játékban (és itt a fórumból sokan rendelkeznek ennél lényegesen több játékidővel), és még bőven EA volt a játék, amikor elkezdtem vele játszani. A kezdetekkor szebb volt a grafika, nem volt desync, minden frankó volt, nem véletlen, hogy ennyire megindult a game. Szóval kezdetekkor szép volt, jó volt, igaz, kellett is alá a vas. Az, hogy jelenlegi állapotában egy csúnya, desync-es (ám még mindig bőven élvezhető) játék, az kitartó fejlesztőmunka, és javító (de inkább butító-rontó foltozások) eredménye :DDD

Harmadrészt, szerintem aki velem együtt EA óta játszik a játékkal, az ugyanúgy az indulásától kezdve olvassa a topikot. Hozzászólásodból ítélve most kezdted a topikot is követni, amikor a játékot megvetted. Szerintem nyálazd át elejéről, és meglátod miről beszélünk ...

Én mindig védtem a játékot, mert a fejlesztőkön legalább az igyekezetet láttam. De az már nálam is kiveri a biztosítékot, hogy ekkora nyereség után nem képesek egy hozzáértő bandát felbérelni, akik gatyába ráznák a játékot, ellenben telefossák még a játék áránál is drágább, teljesen felesleges skinekkel.

Mindezektől függetlenül én is vallom, hogy még a hibái (amiből van bőven) ellenére is bőven élvezhető játék.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés