Hirdetés
Aktív témák
-
DigitXT
nagyúr
-
lazydog
addikt
válasz fokukac #3406 üzenetére
Lapunk megkeresésére Gál Kinga Fideszes EP-képviselő arról tájékoztatott, hogy Orbán Viktor szavait rosszul interpretálták
Ne bántsd már ezt a szerencsétlen vezírt. Jót akar ő mindig, csak állandóan félreértik.Quick brown fox jumps over the lazy dog - but can't the Gigabyte!
-
lajafix
addikt
kukac, te OV nélkül nem tudnál mihez kezdeni magaddal. Az egyik legnagyobb OV fan vagy, akivel találkoztam.
btw jó lenne a beszédet magát látni, nem a sajtó és a politikusok interpretációját olvasni. Ez is lehet hogy tényleg ezt mondta. (bár szvsz ki fogják tudni magyarázni, olyan böszmeséget nem ad OV ellenfelei kezébe, mint ferike.)Rock'n Roll
-
scang
senior tag
Szent-Iványi István, az SZDSZ EP-képviselője a FigyelőNetnek nyilatkozva úgy vélte, hogy Orbán kijelentése teljesen értelmetlen, hiszen az Európai Parlamenten keresztül már nincs jogi lehetőség a költségvetés befolyásolására, arra vonatkozó módosító indítványt már nem lehet benyújtani.
rögtön gondoltam tegnap, hogy mára már káosz és hazaárulozás hegyek lesznek, csak nem a figyelőtöl, inkább a népszabitól vártam
te is itt álfelháborozodsz, holott tudhatod, hogy ez hülyeség, egy 56-os néppárti gyűlésen beszél támogatásról, ebbe minden belefér, akár a figyelő nézőpontja is.
nem akarom mosdatni, csak zavar a csőlátás, az a véleményem, hogy egy szerencsétlen mondat volt, semmi több, lehet rajta jól hazaárulózni, orbánozni, ez van
magának köszönhetiKétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
Aktív témák
Hirdetés
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest