Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
Aktív témák
-
magic7
tag
válasz Dalai Láma #1101 üzenetére
''Ha tényleg nem fogadják el, akkor a kormány tökéletesen alkalmatlan az ország vezetésére. Viszont szerintem és ha belegondolsz, nemolyan hihetetlen, hogy összekapták magukat, és rendesen megcsinálták ezt a programot. A saját érdekükben is.''
Ez a kormány minden tekintetben alkalmatlanná vált a vezetésre !Óvodában elhangzott:'' ne rosszalkodj kisfiam, mert elvisz a Májkel Dzsekszon bácsi ! ''
-
magic7
tag
''ezzel obán az én szememben önmagát illegitimizálta, hamár ilyen divatos lett ez a megfogalmazása a monnyonle-nek. az utolsó mondat a legtöbb személyiségteszt hazugságskálájában szinte szó szerint benne van. aki ikszeli, és még egy pár hasonlót, annak a teljes személyiségtesztjét kukába lehet dobni, mert nyilvánvalóan végighazudta, hogy magáról tetszetősebb képet alkosson. egy szent és bűntelen ember, egy szeplőtelen párt élén, okádnom kell. ki itt a kóros hazudozó, tessék mondani?''
Konkrét Orbán hazugságot is tudsz mondani ami bizonyított, vagy te is azok közé tartozol aki képesek hazugságokat terjeszteni, hogy a kedvencük ne sérüljön annyira? Amennyiben nem támasztod alá bizonyítékokkal amit írsz, sztem a becsületes emberek téged is a Gyurcsány oldalához fognak sorolni és nem vesznek komolyan !Óvodában elhangzott:'' ne rosszalkodj kisfiam, mert elvisz a Májkel Dzsekszon bácsi ! ''
-
magic7
tag
válasz shift+ő #3213 üzenetére
''Azért tartom így kevésbé hitelesenek, mert a hirTV számomra egy teljesen hitelteltelen média, egy pártszócső.''
Gondolod ez a hülye nyugat tévedésből vette át a Hír TV adásait??????Óvodában elhangzott:'' ne rosszalkodj kisfiam, mert elvisz a Májkel Dzsekszon bácsi ! ''
-
magic7
tag
Ugye nem neked kell a munkahelyedet megteremteni? Ha igen, akkor vagy protekciós vagy valami MSZP-s buliban, vagy az éhezés szélén állsz. Nem beszélnél ekkora butaságokat, ha minden egyes nap szembe kellene nézned a gazdaság alakulásával. Jómagam nem vagyok és várhatóan nem is leszek soha sem párttag,mégis vannak tapasztalataim és ennek megfelelően ítélhetem meg a mindennapi helyzeteket. Mivel az egész országot járom a munkámnál fogva, lehet ugyan hüéyeségekkel etetni, csak éppen nem fogom elhinni. Mondhat bármelyik újság bármit, ha egyszer a valódi életben esetleg nem azt tapasztalom. Javaslom mindenkinek aki pofára szavazott és pofára akar szavazni, hogy Orbán V. ezután is meg fog élni ha soha többet nem kerül hatalomra,mi viszont egyáltalán nem biztos, ha nem váltjuk le ezt a mostanit ! Természetesen lehet ezzel vitatkozni, de kérek szépen bizonyítékokat, hogy miért is lesz nekünk garantáltan jobb, ha ez a rablóbanda marad. Előttem már semmi hitelük sincsen. Előttetek?
Óvodában elhangzott:'' ne rosszalkodj kisfiam, mert elvisz a Májkel Dzsekszon bácsi ! ''
-
magic7
tag
Nemtom ki hogy van vele, nekem van egy olyan érzésem,hogy aki hazudik a rábízott népnek, ráadásul pofátlanul, attól más aljasság is kitelik. Másodsorban az a 3 fő akiket kijelöltek az EU-s pénzek ''gazdájakánt'' olyan eredményesek lesznek mintha egyből az egyszámlájukra küldetnék az MSZP-sek azt a 400.000milliárdot. Csak nézzétek meg kik vannak benne. Ráadásul senki sem bactathatja őket ha megvalósul !
Bizonyára egy szakértői kormány sem tudna csodát tenni,de nem mindegy, hogy mennyi ideig szívunk. Aztán itt van még a kaposvári bíróságon lévő Gyurcsány-ÜGY ! Senki sem meri megpiszkálni egyelőre, pedig szó szerint fejek hullanának és lenne az államnak pár milliárdja. Mondjuk ezt nem is értem, hogy a Fidesz-ben olyan nagyon hangoztatott hazafiság ilyenkor hol lapul ! Láthatod,nem vagyok elfogult egyikkel szemben sem. Kétségtelen,hogy 5-6 évvel ezelőtt ugyanennyi munkával jobban éltünk nem kevesen.Óvodában elhangzott:'' ne rosszalkodj kisfiam, mert elvisz a Májkel Dzsekszon bácsi ! ''
-
magic7
tag
''Hiszen akkor mar ove a teljhatalom/es ezt ezt ugy fogjak hivni,
hogy...diktatura!/ Es tobbet nem lesz gondunk a valasztassal...mert nem lesz!''
Diktatúra már most is van !!! Amikor a rendőrök házkutatási parancs nélkül egy dicsőséges szovjet emlékmű rongálása miatt csak úgy letartóztathatnak embereket és átkutathatják a lakást....tény hogy durva dolog , ugyanakkor a szovjetek nem olyan sok jót tettek ám nekünk MAGYAROKNAK , hogy nagyon emlékeznünk kellene rájuk !Óvodában elhangzott:'' ne rosszalkodj kisfiam, mert elvisz a Májkel Dzsekszon bácsi ! ''
-
magic7
tag
''Mi a véleményed erről az ügyről ahol 4 párti bizottság működött egyetértésben?:''
Sztem erről mindenkinek az a véleménye, hogy okádék a politikai elitünk úgy együtt amblokk ahogy vannak...Óvodában elhangzott:'' ne rosszalkodj kisfiam, mert elvisz a Májkel Dzsekszon bácsi ! ''
-
Aktív témák
- Napelem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Óvodások homokozója
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ukrajnai háború
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest