Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A tippjáték saját oldalra költözött: YourF1Team.com
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz Turbolada II #1716 üzenetére
Már csak az a kérdés, hogy egyáltalán számítana-e valamit az itteni tipped, ha magán a játék felületen nem tippelnél/mást tippelnél, hiszen a hivatalos az ottani tipp leadás vagy nem leadás...
Egyébként eddig nem rossz a hétvége, Verstappen időmérőn 3., a McLaren 7. helyét mint legjobbat (eddig) telibe (egyébként számít, ha eltaláljuk, vagy csak egy intervallumon belül kell lenni? Hirtelen nem jut eszembe, hogy is volt.), RBR-RBR-FER-FER is telibe, hátha lesz pontom is.
Up the Irons!
-
Qorthral
őstag
válasz Turbolada II #1716 üzenetére
Ja értem. Eddig még nem vesztek el tippek és szerintem nem is fognak. Az eddigi aggodalmak alaptalannak bizonyultak. Szerintem nem érdemes ezen aggódni.
Ha mégis biztosra akarsz menni, ezt a módszert ajánlom: Ha leadtad a tipped (vagy ha épp módosítottál), töltsd be újra az oldalt és menj újra a kérdéssor oldalára (mintha módosítani akarnál). Ha az ott látott értékek egyeznek azzal, amit leadtál, akkor biztos lehetsz benne, hogy megérkeztek a tippjeid.EmberXY: Számít a telitalálat, az ér 3 pontot. A legfeljebb 2 hely eltérés 2, a maximum 5 hely eltérés 1 pontot ér.
PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Linux felhasználók OFF topikja
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Futás, futópályák
- Projektor topic