Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScomComputer
veterán
válasz #22889600 #22513 üzenetére
Azt látom a r. beállításai között,hogy van benne " hbcc" ,de ez mire jó? és honnan veszi a + memót gondolom a ramból..
Most nálam is Vega56 pulse van ,jó kis kari,és az tetszik még nagyon a r. driverben,hogy benne van minden nem kell külső progi semmihez...overlay..oc...stb...
Amimég nagyon fasza,hogy mivel 3 monitort használok és ebből egyik 2160p-s a másik 2 , 1440p-s, automatikusan beállítja a legjobb dpi-t,úgy hogy a szöveg és egyéb megmarad normál méretben, de tű élesen...ez nagyon szuper..[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
válasz #22889600 #22516 üzenetére
A válasz erre lemaradt...
"Azt látom a r. beállításai között,hogy van benne " hbcc" ,de ez mire jó? és honnan veszi a + memót gondolom a ramból.."(#22515) Erdei88: ööö, hát én most nagyon gondolkozom vegyek e 3900X-t, mert most egy f@sza 9700K-m van 5.2ghz-n megy 1.33 v-al...
Én a custom 5700x-t akarom kipróbálni,bár azt hittem olcsóbb lesz a R.VII,nam majd meglátom....mert igazság szerint ez már csak egy hobbi,pénzköltési sz@rság,mert ha nem munkára használod a géped akkor a mai fos pc játékfelhozatal szerint egy forintot nem éri meg rákölteni....[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest