Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onlány
tag
Szia!
A doki nem adott volna sürgősségi beutalót ha nagyon veszélyesnek találja? Nekem pár éve a bal szemem egyik percről a másikra bedagadt iszonyatosan nézett ki. A szemészeten amint megláttak egyből behívtak és utána daganat gyanúsnak vélte a doki, és azonnal intézte az időpontot telefonon a főorvoshoz, aki egy másik épületszárnyban rendelt. Pár óra múlva már meg is vizsgáltak és szerencsére csak valamilyen csúnya gyulladás volt. Mondjuk abban a pár órában borzalmas volt a várakozás. Azóta se tudom mitől volt pontosan,(lehet valami bogár csípés) de több hétig kötözni kellett meg cseppezni. Érdemes lenne beszélni a leletet kiadó dokival, hátha meg tudja gyorsítani az ügymenetet.[ Szerkesztve ]
Te vagy a világon a legszebb a faluból :)
-
Onlány
tag
válasz #04441088 #1452 üzenetére
Akkor a magándoki a megoldás. Eszembe jutott, hogy nagyon nagyon rég egy panoráma röntgen után nekem is írt ilyen csontdaganat gyanús leletet az orvos. Mikor visszamentem a fogorvoshoz és ránézett a felvételre mondta, hogy ez teljesen téves. Reméljük neked is hasonló dolog, főleg ha nem is a szakterülete.
-
Onlány
tag
Szia! Nekem is a diclofenac hatóanyag viszi csak el az erős fejfájást. A voltaren és cataflam dolo (25mg) is ezt tartalmazza. Nekem az ibuprofen származékok nem jöttek be, helyette az Aleve-t próbáltam (hatóanyag: naproxén-nátrium). Ez elviszi a fejfájásom, de lassabban mint a diclofenac tartalmúak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs