Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Sixkiller6 #149 üzenetére
Igen-igen... Nagyon megérdemelte, kijött a forma!
-
törölt tag
Hungaroringen voltam, most nézem az eredményeket.
Jól érzékelem hogy Cseh Laciba még sok maradt? Jól érzékelem ha nem azzal foglalkozik hogy a Phelps úszik mellette, hanem úgy kezelte volna mint egy bármilyen riválist, akkor simán bejut a döntőbe és a jó öreg Mr. Phelps kiesik?
Kérlek mondjátok, hogy ez nem így van. (nem láttam a futamot) -
törölt tag
Annyira jó érzés azt látni hogy ilyen ember is van odamegy, fiatal, nem gecizik, oktat.
Ne remeg, nem izgul, bátran odamegy és csinálja!!
Hatalmas grat!!! Kicsit én is megkönnyeztem -
törölt tag
válasz Sixkiller6 #632 üzenetére
Szerintem óriási jelentősége van ennek.
Nagy Titti korábban hozta az érmeket, mindenki elhitte hogy nekünk van itt keresnivalónk. Pekingben nem jött össze az első napokba semmi, mindenki befeszült, hitehagyottan versenyzett. Ez most egy olyan kaliberű győzelem mint a Titi Sydneyben, senki nem várta... Mindenkire remélem jó hatással lesz, senkin nem lesz eredménykényszer, hogy szerezzünk már végre valamit.
-
törölt tag
válasz Sixkiller6 #947 üzenetére
Én akkor megkérdeztem az ismerőseimtől, hogy ugye nem az fog történni hogy most aratunk, aztán Londonban meg sírunk hogy elúszott mellettünk a világ? Nyugtasson meg mindenki hogy nem ez a helyzet. Ez írtam akkor... hát most már nem vagyok benne annyira biztos hogy nem ez a tényleges helyzet. Nem véletlen nem vállal be senki egy EB rendezést 2 hónappal az Olimpia előtt... otthon szarul menni ciki, viszont csúcsformába meg szusz nem marad tovább.
MOD:
"Egy úszáshoz értő, meg tud nyugtatni, hogy ugye nem az van hogy az EBre sikerült a formát időzíteni, Londonban meg sírunk hogy elúszott mellettünk a világ?
Ugye nem ez van? Mindamellett nagy gratuláció.
Tetszik · · május 28., 11:30 · "[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sixkiller6 #953 üzenetére
Megnéztem a nyert érmeket... Szignifikáns a különbség, igazad van.
Nem szeretném rossz irányba elvinni a topikot, de azért ez nem csak az edzésmódszereken múlik sajnos... az milyen világ hogy valaki 1 év alatt 5mpet gyorsul? meg hogy egy hölgy ugyanolyan időt repeszt mint egy pasi? Ez lehetetlen, nekem ne mondja senki hogy ez természetes csoda. Nincsenek illúzióim, a magyar versenyzők is ugyanúgy edzenek mint a külföldiek, csak a hajrára nincs mi hajtsa őket. ezért nem lelkesít annyira már az Olimpia... ez pénzről szól sajnos. Offba teszem.sorry. -
törölt tag
Tud valaki valami insider infót a polós srácokról?
Ez egész egyszerűen szürreális, aki olvasta a kemény könyvet azt tudja miről beszélek. Iszonyatosan koncentrált, profi hozzáállása van, ilyen formát edzés nélkül hozniuk kell részegen a strandról berángatva. Egy ilyen romániát ezeknek az embereknek rutinból kell oktatni. Ilyen gólokat kb. a strandon lehet látni, beteszik üresbe és szembeáll a kapuval az ember és oda teszi ahova akarja, hm?
Én azon kezdtem el gondolkodni mi van ha altatnak, én a Keményből kinézem hogy így veszi le a terhet a srácok válláról, mindenki leírja őket előre, aztán amikor elbízza magát a világ, elkezdenek játszani.
Mit fizet bwinen a magyar pólóarany? Megérné most megtenni.
-
törölt tag
válasz Sixkiller6 #3205 üzenetére
Az a baj hogy igazad van és ezt a Dénes is tudja. Aki olvasta a könyvét az tisztán látja most a helyzetet.
Az a helyzet hogy a vízilabda nagyon népszerű lett a fiatalok körében, egész egyszerűen menő ma vízilabdázni. Igen ám csak erre az embertömegre az uszodák, az edzők meg senki nincs felkészülve. Hiába népszerűbb a vízilabda mint valaha, mégis felhígult a mezőny sajnos. Ezt mutatják az utánpótlás eredményeink is.
Sajnos egy teljesen új csapatot kell építeni, csak probléma az hogy az utánpótlás egyelőre nem igazán kiépített. Hiányzik picit a governence a sportból, mint annyi más sportból Mo.n.
Ezzel együtt fantasztikus amit a fiúk nyújtottak, és iszonyatosan hálásnak kell lennünk hogy ezt mi megélhettük.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egyfelől leborulok a vizilabdás srácok sportemberi nagysága előtt, 10ből 10 ember leszarta volna a maradék két meccset. Szerintem ez egy óriási dolog emberi oldalról.
Ugyanakkor.
Kicsit hiányérzetem van, nem tehetek róla bennem picit olyan érzés van mint amikor kiesek egy döntő coinflip szituban, ha jön a 60-40 (asszem az olaszok ellen ez a 60-40 áll) aminek jönnie kellett volna, akkor toronymagas chiplead és FT.
Bennem ez van, de mondom, hatalmas köszönet a srácoknak ezért a periódusért.
-
törölt tag
Én éppen Mexicoban lenni a tegnapi örömrészegségen túllépve, netezgetek...
Persze előkerülnek a régi videók, köztük a sokat idézett: ugye Ez mennyire hasonlít a pólósokra?
-
törölt tag
Azért tudjátok, sírunk állandóan hogy nincs pénz sportra ebben az országban, ami tökéletesen igaz, mégis nyertünk 8 aranyat meg sok egyéb érmet, az érmek számát tekintve is ott lennénk az első 15ben, Európában az 5-6. helyen, óriás országokat megelőzve.
Anélkül hogy flamet indítanék, megkérdezem, miért van ez? Persze tudom mi vagyunk a legjobbak, és ezt én is így gondolom, de mi lehet vajon a magyarázat arra ,hogy rohadt kevés pénz jut sportra, mégis a világban az egyik legjobb sportnemzet vagyunk. Azt hiszem nem túlzás ezt mondani... az érmeink legtöbbjét nem 1 sportág adta, mint ahogy sosem 1 sportág adta csak... ilyeneken filózok itt nagy magányomba.
Illetve mindenki túllihegte Kínát, Kína nyert 5 aranyat úszásban meg 5 aranyat súlyemelésben, de a maradék 38 aranyérmét olyan sportágakban nyerte ahol az ügyesség számít. (ne menjünk bele a Kínai módszerekbe)
Viszont pl. USA 9 arany atlétika, 16 arany úszás meg 1 kerékpár... 26 arany 46ból ami teljesítményalapú sportágból származik...
De ez csak mellékzönge, a lényeg a mi 8 aranyunk. Apropó tudjátok miért vagyunk ilyen jók? (én nem)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Kutya topik
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest