Hirdetés
Aktív témák
-
addikt
válasz (Kolombusz) #793 üzenetére
Ja, a pótvizsgára gyúr a csávó
ngabor2 Én kettes vótam kémiából, és tudok mézet tenni a szilvapájinkába, akkor belőlem jó vegyész lenne, felvesztek?
[Szerkesztve] -
addikt
-
addikt
válasz (Kolombusz) #803 üzenetére
fordítva nem jó?
-
addikt
Hát ha valamivel akkor a pálesszel nem tucc elcsalni, de szerintem nem megyk, csinálom a jogsit, megyek hétfőtől vezetni forgalomba, hosszú hercehurca után végre, szerintem el fog tartani vagy 2 hónapig mire meglesz az a rohadt papír, amúgy meg ne zavarjatok mer klikkelek
nyúl: TE meg mennyél linkeljél pár képet, a mai teljesítményed elég nudli eddig
[Szerkesztve] -
addikt
Hallgassátok a Sunshine rádiót, tök jó
-
addikt
Csakis a színtiszta igazat Rossebb bele, kezdek jobban lenni, pedig ez már a 3. cigmentes napom, hogy kell megállni hogy ne gyújtsak rá?Nem akarok, de ezután a kávé után nagyon kívánkozik, és ráadásul egy doboz bontatlan pirosmulti figyel a táskám oldalában
Kolombusz: Más cégnél is besegít
[Szerkesztve] -
addikt
válasz (Kolombusz) #850 üzenetére
,,!,,
Jóccakát huszárok, elhúztam a bele, kicsit hamarabb, de csitt
mod: ngabor2 : Ne mondd el, csak küldd el privibe a jelszavadat
[Szerkesztve] -
addikt
válasz burgatshow #911 üzenetére
poff kell? csak azér kérdem ha verekedni támadna keved, akko velem vagy
Péntek vaaaaaaaaaaaaaan, még 3 óra oszt firész van a hétnek -
addikt
válasz burgatshow #915 üzenetére
remélem lesz annyira hideg, hogy megfájdul a torkod
-
addikt
válasz burgatshow #918 üzenetére
Te egy hős vagy
-
addikt
válasz ladybug #1247 üzenetére
Jóhogy jöttél, a poltopikban összeakadtam egy amatőrrel aszongya ha a krumplilevesbe kolbászt rakok(Főzőkolbászt szoktam), akkor az már nem krumplilevest, há dehogynem?Nem? Az állatot neked elnézem, mivel Te Nő vagy, de Te honnan tudod, beszéltél valamelyik exemmel, vagy éppen az asszonnyal???
A nyúl csendbe marad, oszt tövig beveszi a répát a szájába
[Szerkesztve] -
addikt
válasz ladybug #1250 üzenetére
de, az a domináns a levesbe tehát akkor az krumplileves lesz Főzőkolbásszal,
mert Én azt úgy szeretem, sokan tejföllel csinálják az uborkasalátát, de attól az még uborkasaláta, bár én jobban szeretem ecetes sós cukros lével, na az az igazi, de tejföllel is az marad, csak tejfölös.na a krumplileves is az csak kolbászos meg van benne tejföl is
[Szerkesztve] -
addikt
válasz ladybug #1254 üzenetére
ki hát én a poltopikot próbáltam kicsit feldobni, egy politikus mondja nekem hogy hogy főzzek, mondtam neki olvasson inkább szakácskönyvet politikai fórumok helyett
Hogy miért terelem???Mer egy ÁLLAT Vagyok!!! ugyan mi bajom lehet?Nem fáj egyáltálán
Király ez a gogli, ugye hogy találtam olyat amiben van kolbász, beraktam a polba is hadd okkuljanak [link]
No ez egy fontos momentum volt a mai napomban, és szerintm lehet hogy megváltoztatta az életemet is node, megyek vezetni, 2re itt az oktatóm, reszkess Pécs jön Jánoska
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest