Hirdetés
Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz neduddki #650 üzenetére
Július 29-re vagyunk hivatalosak egy kedves barátunk esküvőjére.
Már többször is elmondtam, hogy egy cseppett sem esett nehezemre ez, és máskor is szívesen megteszem.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Bazsesz
őstag
helóháj.
lenne egy kisebb probléma:
Daewoo autórádió, kipróbáltuk, hogy műkszik-e. Rendben, hallgattuk is, működött, ahogy kell.
Aztán kábelek le, rákötöttük az új kábeleire, és se kép, se hang, pedig ugyanúgy lett visszakötve.
Egy darab lemez bennemaradt, nem lehet, hogy az a gondja, hogy valami lopásvédelem, vagy valami? Egy Daewoo DX-M8000-ről lenne szó.
Üdv: Bazsi''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein
-
Grafiqs
őstag
válasz parandroid #648 üzenetére
Üveget bármikor bárhová. A kérdés a tartalma.
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
SzalaiG
addikt
válasz parandroid #639 üzenetére
Ez a leghosszabb értelmes szó amit eddig láttam.
-
Kidus
őstag
Hat ezt le kell irnom
Hiradoban valami kommandos akciot mutatnak be epp, kovetkezo jelenet:
Kommandosok ( 3an vagy 4en ) fenyes nappal az ablakkal szemben allnak a keritesen kivul a tujak takarasaban. Majd a fekete rejtoszin ruhajukkal egyutt a feher keritesen atmasznak a tujak moge, ezutan elosonnak a fal menten az ablak alatt ( ugy tipegve mint a gonoszok a meseben ). Ez aztan az eksunAssuming Control
-
Racecam
nagyúr
Már megvolt, magamat büntettem.
És persze Titeket is, mert kénytelenek voltatok nélkülözni sziporkázóan szellemes, ugyanakkor lényegretörő, renkívül nagy tárgyi tudást, és hasznos ismereteket tartalmazó, mégis könnyed hangvételű, humoros hozzászólásaimat.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
VladimirR
nagyúr
ert itt valaki a mozilla bongeszohoz?
-
tiv61us
őstag
válasz parandroid #677 üzenetére
ez nem lehet kerdes, mikor athoztuk a Japan valtozatot, azt a Godzillat vagy mit, eloszor babszinhazban vetitetttuk, akkor jott az otlet, es ugy lett film
kicsit noveszteni kellett
mert a felhokarcolok is nagyobbak, bar neha lerombolnak parat, de epul ujabb
a bongeszoink meg egeszen nagy hatalmasak"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
Racecam
nagyúr
válasz parandroid #677 üzenetére
Csak az agyak kisebbek.
Meg mosottabbak.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
parandroid
félisten
Most nézem:
''erdemelnel legalabb egy 10 perces temperary kitiltast
ja mar latom le is toltotted onkent''
Eszembe jutott az a nagyon favicc, hogy hogyan bűnhődik az internetes bűnöző?
Letölti a büntetését.
Én kérek elnézést, leülök magamtól...
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
tildy
nagyúr
Tegnap este kicsit beboroztam jo kis nemet rizlingbol... Ma egész nap fajt a fejem
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
parandroid
félisten
Ez nem vet valami jó fényt arra a jó kis német rizlingre. Életemben egyszer rúgtam be gyanús eredetű bortól, és egy hétig voltam másnapos utána... Azóta csak olyat iszok, ami biztosan minőségi, de ha ütős cucc kell, akkor inkább töményet.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
tiv61us
őstag
válasz parandroid #682 üzenetére
ennel azert rosszabb volt, maradjon allva
"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
VladimirR
nagyúr
válasz parandroid #689 üzenetére
el hat
(jah, a bongeszo szinte ugyanaz, mint a bugroka, mindossze utobbi korul volt/van egy kurvanagy hype, aminek koszonhetoen sokan kezdtek hasznalni, abban a hiszemben, hogy jobb/szebb/gyorsabb/biztonsagosabbm, mint az ie)
Kidus: a sidebar-on levo keresoplugin-ekkel kapcsolatban volna par kerdesem => Bovebben: [link]
szerk.: jah, peti, a szarfosoperaddal, ami nem kepes atadni a parametereket post-tal, te meg inkabb maradj csendben
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz VladimirR #690 üzenetére
A miket a mivel? Figyu, én böngészni szoktam az Operával, nem psotokat átadni. A Vistával kipróbáltam amúgy az IE7-et és nem tetszett. Úgyhogy marad ez.
-
parandroid
félisten
Nincs valakinek valami könyvterjesztésben dolgozó ismerőse?
Akarok egy ilyet:
[link]
-
VladimirR
nagyúr
válasz parandroid #691 üzenetére
ie7-ben egy dolog nem tetszik csak, megpedig hogy a command bar-t nem lehet eltuntetni/odebbtenni
no meg az, hogy beta mivolta miatt tetulassan renderel - meg az operanal is lassabban
bugroka 1.5.0.4: 1:43
mozilla 1.7.12: 2:46
opera 9: 7:45
ie 7 beta3: 28:01
ie6 valamivel gyorsabb a bugrokanal, de csak masodperceken mult korabbi mereseimnel
egyebkent meg en konkretan tudok par peldat, amikor post-olni akartal, de nem ment (at is kellett miatta irnom az oldalaomn az operas letoltest -
addikt
válasz parandroid #692 üzenetére
Akarni a wc-n kell. Nem rossz ez a figura.(de jó se.)
Amúgy meg, ha ilyet látsz szépen óvatosan becserkészed és egyszer csak felkapod és elrohansz vele, mint rögbimecsen a labdával szokás.
[Szerkesztve]Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
parandroid
félisten
Na jó, egy valódi Marvinnek én is jobban örülnék. Eljátszogatna a gyerekekkel...
Nem bírná a lelkiismeretem az általad javasolt megoldást. Valószínűleg inkább megvesztegetném az árust, hogy mondja azt a főnökének, amit te is írtál, én meg szépen elviszem a figurát.
-
addikt
válasz parandroid #695 üzenetére
És nem félnél, hogy a depis robottól a gyerekek is depisek lehetnek? Vagy közbe tolnád az arcukba a csokit, az endorfin szintentartásához.
Esetleg miért nem csinálsz Te egy ilyen rajzot? Papír van, ceruza van a többi meg idő kérdése.
[Szerkesztve]Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
parandroid
félisten
-
addikt
válasz parandroid #697 üzenetére
Nyomtatás? Leszeded a képet, Photoshop és kinyomtatod.
Szerintem egyébként akkor kellet volna ezzel foglalkozni, amikor bejött a film és felkapott dolog lett. Nem hiszem, hogy sok helyen lehetne még vele találkozni, szvsz már mind szemétként végezte.
-
parandroid
félisten
-
addikt
válasz parandroid #699 üzenetére
Nincs nyomdász ismerősőd? Az megtudja nagyobba is csinálni. A3-ast nem tudsz nyomtatni?
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs