Hirdetés
Aktív témák
-
Tsopi
tag
válasz VladimirR #1172 üzenetére
Sztem küldj be egy gyúrós hörcsögöt v valami PitBullal edzett Foxy-t!
Hogyha kegyetlen akarsz lenni írsz e-mailt Chuck Norris-nak!!
De komolyan, a Foxy(k) szétcsapják a száját! De ha nincs fel kell keresni az illetékest mondjuk vmi vadász arcot!''Cum deo pro patria et libertate''
-
ballington
addikt
lehet, hogy nem is menyét, hanem görény, akkor pedig kicsit más a helyzet.
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
félisten
Bash, nem nagyon latlak mostansag ICQ-n. Most en se leszek ket hetig, de vmikor megkeresnelek...
while (!sleep) sheep++;
-
ballington
addikt
olyan progi nincs, amiben van msn, icq, skype egyben?
csak a chat rész kell. (skype telefonja nem kell)Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
neduddki
nagyúr
HI!
NIncsnenkk benn abornyuk , nicnsenk benn a gondozok, nmicns bennn a tscse elnok, de annyi kibaltazott munkam van hogy egyszerun kozrohejjjj:- (((((((
/es akkor meg a tervezett buli sem indutl el: - ((((/ ehhhhhhhhhhh
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
ladybug
őstag
válasz tiv61us #1135 üzenetére
Tudjátok mit? Olyannyira támogatom a dolgot, hogyha késza ház, és átköltözünk, remélem szeptemberre, akkor meghívlak benneteket egy nagy PH!alacsintázásra (falacsintázás ). MIt szóltok?
De ha van más kérés, bármit hajlandó vagyok megfőzni.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
neduddki
nagyúr
válasz ballington #1211 üzenetére
HI!
En a tszcse-ben dogozom a bornyuvajuknal a gondozokkal, na most a tszce elnok sincs a kornyeknm a gondozok se, meg abornyuk is elmnetek, megis annyi kibaszott munka van hogy csak naaaaaaaaaaaa:- (((((((((((((
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Sipi
addikt
válasz pussy_cat #1223 üzenetére
Várjál mán, a palacsinta-sütés nem olyan, mint Karate Kid és Chuck Norris párharca! Szolíd serpenyő-emelgetés a szolíd söröcske-emelgetés mellett. Batman meg inkább Vladit foglalja le, hogy maradjon nekünk is ennivaló.
SipiMont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
VladimirR
nagyúr
van itt olyan, aki mozillat (nem firefox-ot) hasznal es megy neki ez a link => Bovebben: [link]
-
-
-
-
VladimirR
nagyúr
válasz ladybug #1227 üzenetére
igaz - el is felejtettem, hogy a mind kozul legveszelyesebbik hazai palyan jatszik, igy inkabb a vendegjatekosoknak lesz felnivaloja
#1099-at lattad?
_Balint_: nekotekeggy - az egesz oldalon az lenne a lenyeg, hogy a mozillan bejon-e a video (nekem nem, es ugy tunik masnak sem - szarfosmozilla)
[Szerkesztve] -
WN31RD
addikt
válasz VladimirR #1230 üzenetére
''szarfosmozilla''
Ja, persze. Láttam már (nem Flash) videót Mozillában, szóval meg lehet csinálni.
Bár azon nem csodálkozom, ha neked nem jön össze...''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
-
VladimirR
nagyúr
válasz neduddki #1234 üzenetére
pedig ezalatt a 3 bongeszo alatt mennie kellene (lehet epp nezte mar val;aki, es a 128-as upload-om nem bir el 2*96kbps feltoltes)
Katalin: nem is azert kerdeztem, csak nem tudtam lattad-e, hogy egyaltalan nem hasonlitunk egymasra - igazabol nem is ertem, hogyan jutott ilyen az eszedbe
[Szerkesztve] -
WN31RD
addikt
válasz VladimirR #1233 üzenetére
Nem vagyok webprogramozó, úgyhogy sajnos ebben nem tudok segíteni.
Szerk.: Ellenben szívesen próbálgatom a Windows Media Player-es ActiveX-es oldalaidat Linux alatt futó böngészőkből.''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
ladybug
őstag
válasz VladimirR #1235 üzenetére
Nézd, Drágám. Óvónő a szakmám, és meg tudok különböztetni egy makacs gyereket egy makacs felnőttől. Na, Te most még mindig az első kategóriába tartozol. Így hidd el nekem, nagyon is hasonlítatok egymásra.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
-
neduddki
nagyúr
válasz ladybug #1238 üzenetére
HI!
DRAGAOVONENI!!!!!!!! hogy mersz Te ojjat alliani hogyKEdvesBarom! wegy hisztis gyerek enyje bejnye!!!!!!!:- ((((((((
udv
neduddki
p.s. valjjuk meg tejjesneigazad van:- ))) /bocs ez annyria de annyir amagas volt:- )))/https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
VladimirR
nagyúr
nincs jobb dolgotok, mint engem piszkalni? (csak katalinra valo tekintettel nem irom, hogy kapjatok be mind)
-
ladybug
őstag
válasz VladimirR #1241 üzenetére
[gonosz ON] Annyira szeretem, ha már a hsz-edből is kiérződik, ha megsértődsz. Olyan kis Édesség vagy, ha puffogsz. [gonosz OFF]
Egyébként szeretlek.
Borka ilyenkor azt szokta mondani - mert még ezt a vulgáris nyelvet nem ismeri, amit Te is használtál -, hogy: Ez nem vicces!Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
MarKoo
addikt
Szerintetek egy 16-17 évest meddig normális elengedni bulizni? Mondhatnám azt is, hogy: ''nemröhög, a probléma valós.''
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
MarKoo
addikt
válasz ladybug #1247 üzenetére
Teszem azt elmenni a haverokkal egy szórakozóhelyre és velük hazajönni (szal nem egyedül), vagy a másik eset, hogy a ház 500 méteres körzetében tartózkodni (a lényeg, hogy ha eltöröd mindkét lábad, akkor is hazacsúszol 5 perc alatt) és a haverokkal dumálni.
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest