Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
válasz GrooveHero #7866 üzenetére
engem nem érdekel mi van már benne nexus legyen akkor tuti hogy simán megy a rendszer, a többi hidegen hagy az akku legyen még vállalható meg a kamera
-
bAtt001
addikt
válasz GrooveHero #7868 üzenetére
nem kell mondanod, ezt tudom én is mindet olvasom az android police-t
-
bAtt001
addikt
válasz GrooveHero #7870 üzenetére
keress rá, nagyon jó unalom űző
-
bAtt001
addikt
válasz GrooveHero #7872 üzenetére
igen, leszel a szakállas francia pasim?
-
bAtt001
addikt
válasz GrooveHero #7875 üzenetére
megy a munkakeresés nagyban akkor helyes dolgozd be magad, te fogod inportálni nekem a nexust év végén
-
bAtt001
addikt
hátha még kellene valakinek wireless töltő [link] most elég jó áron van kettőt vettem is egyből
-
bAtt001
addikt
-
bAtt001
addikt
válasz horvathkrisz #7952 üzenetére
kettő lvl 99-es is van a képen én úgylátom
-
bAtt001
addikt
válasz Just_Reboot #7975 üzenetére
aljas rágalom! ez csak az ottani tagok képzelődéseinek szüleménye
-
bAtt001
addikt
válasz DeathAdder #7990 üzenetére
hát ki mit szeret fogdosni én maradok a kerekebb dolgoknál
-
bAtt001
addikt
válasz rootkiller #8012 üzenetére
hát nem tudom basszeg én se, ezen gondolkodtam egész hétvégén és arra jutottam hogy be kéne terelni mindet egy űrhajóba és kilőne mindet az űrbe az megvan am h mindenkinek más az ízlése?
-
bAtt001
addikt
válasz horvathkrisz #8087 üzenetére
grat a vevőknek, vesznek egy szar telefont amire 2 hónap múlva senki se lesz kíváncsi...
-
bAtt001
addikt
válasz horvathkrisz #8089 üzenetére
mondjuk hőbörgünk itt ezeken, de olyanok veszik meg ezt akiknek olyan ez az 1 millás telefon mintha én bemegyek a spárba és veszek egy kapucínert, csak az legalább finom
-
bAtt001
addikt
válasz s3nsitivity #8092 üzenetére
1 dobozzal, mert a többi pénzből elmennék nyaralni jó sok napra....
-
bAtt001
addikt
válasz s3nsitivity #8094 üzenetére
igazad van am, mennék hawaiira aztán halásznék meg vadásznék, nézném a lányokat a parton, arany életem lenne
-
bAtt001
addikt
válasz DeathAdder #8317 üzenetére
én is tudom ajánlani, akinek nincs elég melege az álljon neki takaritani, tuti a siker kiganéztam az egész lakást másfél óra alatt, megfőttem mint a vasárnapi húsleves....
(#8318) Keem1 akkor már inkább vizet iszok ha csak ilyen szarok közül lehet választani
[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
nekem a bb 9700án volt és tényleg fasza volt kézbe venni, azóta meg fénykorát éli a bili műanyag azon csodálkoztam hogy a microsoft 535-re tudtak rendes matt műanyag hátlapot tenni és 30k függetlenül a telefon... nem igaz hogy valakinek jobban tetszik a csúszós csillogós vacak, de ez van laptopoknál is ugyanúgy...
-
bAtt001
addikt
én gyári 5.1-et használtam rootolva sokáig gyári kernellel, de xposed az kell azért, 2g/3g váltás kapcsoló, rezgés hívás kapcsolásakor, navbár tweakek, power menü, ezek mind olyanok h csak tényleg magadat szopatod vele ha direkt nem használod őket miaz h nincs restart a power menüben csak shutdown, cooooomeon
-
bAtt001
addikt
válasz rootkiller #8430 üzenetére
én csak jó barátoknak, ismeretlen meg se próbálja... és hiába nem kérek semmit érte kapok 1 rakás sört meg csokit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest