Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Streky89
csendes tag
Sziaztok!
Nekem lenne egy olyan problémám, hogy van egy Renault Clio 1.2 16V-m és egy időben állandóan felvillant egy szervízlámpa a műszerfalon. Amikor világított akkor jelentősen csökkent a motor teljesítménye.. Már néztem egy rakat fórumot de eddig nem találtam semmi használhatót... hátha ti tudtok valamit mondani rá. Mondjuk mostanában elég ritkán csinálja.. le is kopogom.. csak hát azért mégis zavar.. hogy megyek vele és azon kell aggódnom, hogy valyon mikor fog kivillani az a kis lámpa..
(a hibajelző lámpa egy ilyen kis cikkcakk-os vonal illetve alatta egy spirál egy négyzetben)A pesszimista a sötétséget látja az alagútban. Az optimista a fényeket az alagút végén.A realista a vonat közelgő lámpáit. A mozdonyvezető meg három idiótát..
-
Streky89
csendes tag
Köszönöm a tanácsokat lehet, hogy ez a légzsákos cucc is közrejátszik, mert a műszerfalon annak a fénye is megszokott olykor olykor jeleni mikor olyan utakon megyek ahol szétcsúszhat. A gázpedálost meg mindenesetre kipróbálom.
Azt vettem még észre az utóbbi időben, hogy amikor megjelenik a lámpa.. és odalépek neki egy kicsit... jól kihuzatom... akkor eltűnik.. régen nem így volt. akkor akárhogyan tapostam ott maradt.A pesszimista a sötétséget látja az alagútban. Az optimista a fényeket az alagút végén.A realista a vonat közelgő lámpáit. A mozdonyvezető meg három idiótát..
-
Streky89
csendes tag
Lehet.
Kérhetek egy kis instrukciót, hogy mégis hol találom ezt a szelepet és, hogy hogyan és mivel takarítsam meg? csak mert nem vagyok ennyire tájékozott ezen a téren.A pesszimista a sötétséget látja az alagútban. Az optimista a fényeket az alagút végén.A realista a vonat közelgő lámpáit. A mozdonyvezető meg három idiótát..
-
Streky89
csendes tag
Na sikerült kitakarítani Most úgy nézz ki, hogy minden okés vele...
Viszont kéne nekem egy elakadásjelző kapcsoló.. mert az enyém bemondta az unalmast... jártam már egy két bontóban... de nem sok sikerrel.. valakinek esetleg van egy elfekvőben?A pesszimista a sötétséget látja az alagútban. Az optimista a fényeket az alagút végén.A realista a vonat közelgő lámpáit. A mozdonyvezető meg három idiótát..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest