Hirdetés
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
Az se rossz, és akkor még vasárnap hajnalban napfelkeltés fotózást megejthetjük bazilika tetejéről
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Lehet szervizbe kellene vinned masinát, ha elpotyogtatja a képeket. Nikonnál a memkari azért fogja rendesen őket, nincs "kiesés".
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Csak a Nikonosoknak. De majd gondolunk rátok egy pohárka itóka mellett és koccintunk az egészségetekre.
-
Real_Necro
veterán
Majd szezon végén erre újra visszatérünk.
Ha már torta. Milyen volt eddig a legextrémebb torta íz, amit kóstoltál lagzin?
-
Freddy76
addikt
Úgy érted, amikor görnyedsz a monitor előtt, és egyenként teszed fel a vintage presetet 124359 képre?
Ellenben tényleg elég kevesen leszünk. A tanúlságot levonhatjuk, legközelebb egy napos, Budapesthez közel. Ottalvóshoz, utazáshoz ropi a brigád. A Budapesttől távol lévőket sajnálom, megint velük van kitolva...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Real_Necro
veterán
Szívesen mennék (jó magasra tudom tartani a vakut ), csak szerdán még melózom és még nem tudom mikor végzek. Csütörtökön ráérnék bármikor, onnantól szabadságolva vagyok.
-
Real_Necro
veterán
Hétfő-kedd-szerda-csütörtök-péntek dolgozom. Valamint úgy néz ki befigyel egy fül-orr-gégészet is, szóval sajnos nem.
Amúgy sem örülne Freddy neki, mert nem tudtam mi az a flódni.
-
-
törölt tag
Jogos, ebbol csak 2 fotos. 3 hobbista.
@Necro:
Amugy ez nem klikesedes, be ne ragjatok .. amugysem en szervezem (illetve 2 napja en, de nem en inditottam). Itt helyben agyaltunk JB kollegaval vmi okossagon, mert AMUGYIS NEHEZ osszeverbuvalni egy komolyabb talit Pesten v kornyeken is, nemhogy mashol.. es osszehozta egy alap 3-4 fovel a dolgot, ebbol utana ment is el ember (ido hianyaban) es jott is hozza, vegul ez lett. Az meg nagy respect a ket bp-i kolleganak, h leutaznak ide es megcsokolhatjuk mi kis poros videkiek a labuk nyomat majd eloben is -
Mercutio_
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest