Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
butsi
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék, hátha van ötletetek. D800 fényképezőgépem van. Sajnos észrevettem, hogy időnként indokolatlanul lefagy 10 másodpercre. Nem sorozatfelvételnél, hanem 1 képnél is előjön (jpg módban is). Ezalatt a képernyő sötét, a zöld led folyamatosan világít. A kép elkészül, s ezalatt is lehet másik fotót készíteni. Egyszer előfordult, hogy közvetlenül a bekapcsolás után gondolkodott hosszú ideig. Másik Nikon fényképezőgéppel is rendelkez(t)em, azokkal nem fordult elő ilyen jelenség ugyanazon kártyákkal sem.
A kártya, amit használok: Sandisk Extreme Pro 16 GB CF, Sandisk Extreme Pro 16 GB SD. Kipróbáltam Sandisk Extreme 8 GB-ossal, ott is előjött egyszer a jelenség.
A firmware: a: 1.01
B: 1.02
L: 1.009Több tulaj is panaszkodott hasonló jelenségre. Minden segítséget megköszönök.
-
butsi
csendes tag
válasz imyourfriend #11921 üzenetére
Hát ez baj nálam, hogy a d7000 hiába viszi, a d800 meg nem szereti.
-
butsi
csendes tag
egy másik fórumban 4-5 tulaj is írta. az egyiknél 60 sec is lehet bekapcsolás után. az azért nem jó.
-
butsi
csendes tag
válasz XSIboy #12399 üzenetére
Nekem egy nem túl gyorsnak számítógépem van a d800 mellé, lassabb a feldolgozás ez tény, de nem annyival, hogy kitépném az összes hajam. 16 GB-os kártyákkal használom, amire több száz fotó elfér tömörítetlen raw-ban is. Szerintem ez elég a legtöbb esetben.
A bemozdulás inkább a könnyebb vázaknál jellemző, pl. d7100. Én nem tapasztaltam ilyesmit. A fókusza tényleg gyors és ezért írtam, hogy bizonyos helyzetekben akár riporteri munkára is el tudom képzelni a használatát.
A 600-ast nem mertem venni az olaj miatt. A 610-es meg annyira közel volt árban a 800-hoz, hogy inkább ezt választottam. A differenciából legfeljebb egy fix 50-est tudtam volna venni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest