Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ájvé

veterán

válasz forceberg #1573 üzenetére

A probléma nem itt van, sok sok támogat régebbi Android verziókat is. Itt inkább akkor csak gond, ha valamilyen biztonsági rést találnak és mondjuk a Google ad ki rá valamilyen javítást.
    De ha tudatos felhasználó vagy sok elkerülhető, nem élhetetlen régebbi Android, hanem inkább csak nagyobb a rizikó faktor (mondjuk bankolsz mobilról stb még inkább kockázatot jelenthet.

OP3N DOTT T
    Nagyon régen nem használok már Facebook appot, böngészőből nyitom meg. Engem annyira nem izgat a Messenger probléma, próbáltam állítani, de nem sikerült, igazából csak párom miatt fontos, mert külföldön dolgozok ez a legjobb módja a kapcsolat tartásának, de mivel Watsapp jó így már nem lényeges a Messenger, azon elér ha kell.
    Nem tudom hol élsz te, de én nagyon régóta nem használom a Facebook appot, Messenger mindig is ment magában, Facebook appon nem lehet egyedül üzeneteket nézni, mert egyből átirányít Messengerbe, régen simán lehetett nézni üzeneteket Facebookon is applikációban vagy weben is.
    Nagyon régóta 1 vagyok a nagyon sokból akkor én is :D
    Konkrétan nem is emlékszem már melyik készülékemen volt fenn Facebook app, majd lehet megnézem, minimum évek óta csak a Messengert használom Facebook app nélkül. Szerintem te valami keversz itt, Messenger nagyon régóta fut "magában", Facebookon nem lesz üzenni, mert ahhoz kell Messenger.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés