Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz gamezkanizsa #9557 üzenetére
Nem pontos az irány, v. a tv rossz.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
törölt tag
Az antenna elhelyezésénél tíz centiméterek is számítanak. Nálam az egyik szobában az antennát a tévés polc mellé, csak egy bizonyos helyre és csak egyféle szögben lehet letenni, mert ha tíz-húsz centit arrébb rakom, már nincs kép. Azon a helyen viszont erős és stabil a jel, még szélviharban, és hóesésben is.
Meg kell próbálni átrakosgatni az antennát, s közben figyelni a jelinformációkat. Hátha csak máshová kell rakni.[ Szerkesztve ]
-
frovery
senior tag
"Kértem kölcsön egy 30 ezer forintos digitális jelerősítőt, plusz egy hozzá járó márkájában, és típusában egyező kültéri antennát, de ugyanez a szitu, annyi külömbséggel, hogy e jelminőség 100%-10% között ugrál."
Nem tudom te milyen cuccot kértél kölcsön de ennyi pénzért kisközösségi antenna erősítőt lehet kapni. Szerintem csak vakítás, mint a jelenlegi antennád. Nem az erősítés számít, hanem egy antenna nyeresége. Ha egy erősítő nélküli antennádon nincs elfogadható jel, kép, akkor azt az erősítővel sem fogod jobbá, élvezhetőbbé tenni.
Vagy rakd arrébb a jelenlegit, mozgasd helyezgesd át, vagy vegyél egy tisztességes antennát, mert ez nem az!
Ha azzal van valamilyen vételed, csak akadozik, akkor rakj be egy erősítőt. Annál sem csak az erősítése dB a lényeg, hanem a kis zajtényezője.Egy Triax micro gyertya erősítő sokkal többet ér mint egy parasztvakított 40dB-es csoda valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Óvodások homokozója
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ukrajnai háború
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest