Hirdetés
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Digitális Állampolgárság Program
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Üdv!
3D PEN-t gondoltam beszerezni. Van, ami ajánlott, vagy amit a terméknél érdemes figyelni? Elég nagy a szórás pl BG-GB pároson is. kb 25 dolcsitól a csillagos égig (100 dolcsi fölé is). Annyit nem ér meg nekem, szerintem, de, ki tudja.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
válasz DrojDtroll #6607 üzenetére
Nem, magamnak. Igaziból a franc tudja, minek. De, pl drónokhoz néha-néha jól jönne egy olyan cucc, amivel átléphetőek a problémák. Mivel nem feltétlenül kell századmillire megcsinálni egy kamera tartó alapját, ilyen kézi pókháló is elégséges lehet.
Félek egyből 3d nyomtatóval befürödni, mert nem érteni kínai se, meg english se.[ Szerkesztve ]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
Van valamilyen elindulási alap ehhez a "dologhoz"? Azaz, a 3D nyomtatáshoz? Példul, Hobby King-n Eu raktárból relative, de nem túl drágán (de lehet, tévedek) be lehetne szerezni egy 3d nyomtatót. Pl 124€ Tronxy X-1. De, akár az Alza-n is vannak 70E alatt XYZprinting da Vinci Mini.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
válasz DrojDtroll #6665 üzenetére
Ok, átolvastam 2-t, de ettől még nem lettem sokkal okosabb, a típusokkal kapcsolatban. Példul, a lentebb írt Tronxy X-1, és hasonló típusok relative, de olcsóan beszerezhetőek. Van-e valami speciális dolog, amire érdemes figyelni? Vagy, a többi már az "asztalon", meg a felhasználón dől el?
-
Allien
veterán
Megérkezett a 3D manuális automata nyomtatóm (PEN SUNLU® SL-400), Eu raktárból. Megvolt az első teszt üzem. Amit kérdeznék, hogy hogyan tudom elérni, hogy ha papíron "rajzolok", a papír hozzá tapadjon, illetve, pont, hogy NE tapadjon hozzá Illetve, milyen felületre érdemes vele rajzolni (üveg, műanyag, fém)? Ezen felül, a filamentek is érdekesebbek. Tervezek hozzá "készletet" venni, pl 20 szín, de, 2D nyomtatókhoz kilós, tekercses kiszerelések vannak. Gondolom, ezek is használhatóak hozzá?
-
Allien
veterán
De kinek mi a "gyors", vagy "olcsó"? Példul, lehetne rendelni banggood-ról is, de mire ide ér... Van, amikor kis szerencsével van pár szín EU raktárban, de ennyi. Lehet néha kedvezően a Hobby King-ről is, de, ezek is árban többnyire ott vannak, mintha itthon vennéd meg, mert VAN szállítási költség. Bejátszhat amazon.de is, ott 40€ felett ingyé hozzák. De, nekem speciel a bestmark itthon jön be, mert ha külső raktáron is van, az pár nap, és a boltba van, és át tudom venni. Ergo, van, amikor a franc nézi, hogy 100 forinttal több-kevesebb valami, mi a praktikusabb.
Ja, és akkor nem is beszéltem a speckó színekről. Amikor NEM csak sima lila kellene, hanem levendula lila. Vagy nem pink, hanem magenta...
Bemész a bótba, és ha nem tetszik, csá...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Gitáros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- Asztali i7-4790 16GB RAM Asus RX 550 játékra fogható gép
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14,2 M3 Pro 2023 18GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC, I3-10100, 8 GB RAM, 240 SSD, monitor, billentyűzet, egér
- AOC Monitor 27" Q27B3CF2 100 HZ
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest