Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mj1981
tag
Sziasztok kiváncsi lennék hogy xbox one x mellé melyik márka ajánlott vagy jobb főként hdr terén (jelen esetben 55"OS 4k non hdr tv- van) SAMSUNG UE65MU6102 SMART UHD 4K TV
Vagy
LG 65UJ634V 4K ULTRA HD SMART LED TV
Remélem tudtok segiteni -
mj1981
tag
válasz Partizan182 #20349 üzenetére
Igen gondoltam hogy egy oled a nyerő, de 65" kell és igy tul sol választásom nincs főként hogy ne horribilis összeg legyen.
E két tévé közül kéne döntenem melyik lenne jobb. Hmmm.. -
mj1981
tag
válasz Partizan182 #20354 üzenetére
Az 55" 4k Philips tv-m borányosan lassu és a sarkoknál felhösödés látható nem várnám el egy 3xx e Ft tévétől.Hogyan tudhatnám meg hogy ezt a Samsungot milyen panelel szerelték?UE65MU6102
[ Szerkesztve ]
-
mj1981
tag
válasz Partizan182 #20358 üzenetére
Köszönöm a segitséget.
UE65MU8000 igen ez egy brutál tv ugy látom kompromisszumokat kell kötnöm.
LG azért tetszett jo SMART rendszer magic remote elvileg active hdr(55" át mutatták nekem hdr játékal csak akkor még nem izgatott nem figyeltem)
LG 5 év gari Samsung 2 év
Fontos lenne nekem ténylegesen ha néha játszom akkor ezen tévék közül a maxot tőjam kihozni. -
mj1981
tag
válasz Partizan182 #20681 üzenetére
Amugy már előre herotom van hogy azon imádkozhatom hogy ne keljen visszaküldeni megfeleljen a kép.
A mostani emagon vásárolt 55" 4 k Philipsem is a sarkainál bevilágitás látszodik vissza kéne küldenem.Azt mondták a Philips szervizesek küldenek érte futárt, de mi van akkor ha 3 hét után is ugyanolyan lesz.
Már nem foglakozom vele csak full sötét képernyőnél látható főként, de ha meglesz az uj tv lehet elküldöm csak félő hogy sok hűhó semmiért lenne.[ Szerkesztve ]
-
mj1981
tag
válasz Speedy0713 #20688 üzenetére
Ugyanezt a 2 tv-t néztem
A Samsung a nyerő
A Samsung va paneles szebb a feketélye talán nem jelentkezik felhősödés.
Hdr felejtős csak 8 bites a panel.
Élőben néztem a 65"-os 6102-tőt hdr 4k tartalommal de ez kevés volt ahoz hogy kuveséze az ember.Az Lg-t 55" ba néztem az sem volt csunya.[ Szerkesztve ]
-
mj1981
tag
10 bites panellal jó árnak tűnik.
Én 65" ba szeretnék megcsipni jó áron egy 10 biteset de esélytelen elfogadható áron találni. -
mj1981
tag
-
mj1981
tag
válasz kodmen #20724 üzenetére
Nem vagyok szaki csak amit olvasgatás után tudok azt irom le egyszerü sajátnyelven
A 10-es sokkal több szint tud megjeleniteni gondolom több LED található a panelon és ezálltal tud a hdr- is igazán az lenni, tehát nem oldalrol probálja megjeleniteni a fényesebb ill. sötétebb részeket hanem egyböl akár középről is.Én igy értelmeztem gyorsba.
Sajna a 10 bit jóval drágább nem hiszem hogy átlag felhasználásnál létfontosság + pénzeket kiadni. -
mj1981
tag
válasz choco01 #20735 üzenetére
Az LG-ről több meghibásodást irnak az LG topikban a va paneles samsunghoz képest a képp roszabb bár ez sztem lehet nekünk csak fej fej melett tünne fel.
Inkább ami boszantób a felhősödés de ez más ips-re is igaz.
A va panelosra nem jellemző.
Az lg melett hogy 05.15-ig 5 év gar.
Ezeket a dolgokat a topic-okbol és személyesen a boltbol szedtem össze nem vagyok szakértő, de engem a Samsung va panelesei győztek meg nem akarok felhőket és ledbevilágitásokat mégegyszer. -
mj1981
tag
válasz choco01 #20752 üzenetére
Nekem most 55"- OS Philipsem van 2016- os model kép szép maga a készülék és a smart rendszer nagyon lassú.
De ahogy olvasgattam ez a tavalyira is igaz.
Jah és az ips kijelző befénylései itt is megvannak a sarkoknál.
Ha ezeket a dolgokat el tudod fogadni akkor jo áron tudsz venni egy philipset és jo képe van.[ Szerkesztve ]
-
mj1981
tag
válasz LordPorcio #20754 üzenetére
Ha az a Samsung megfelelt neked ami a szüleidnél van sztem mindegy melyiket veszed mert nagy valoszinűségel mindegyikben ugyanaz az ips panel van.
Ha az LG menüje jobban bejön sztem a helyedben azt választanám.
Bár még elötte nézd meg a szüleid tv-jét hogy nem e va- panelos. -
mj1981
tag
válasz Alex1978 #20776 üzenetére
Én elsőre 3 kilo alatt nem is találtam 3d-tv-t Panasonicot talaltam 50"-ba pl
Amugy nem hinném hogy ragaszkodnod kéne a Sony markanévhez több forum olvasgatása után tudom azt mondani hogy nem jobb semmivel se inkább több panasz van az ips kijelzőjére.
De kihangsúlyoznám nem tudom a 3d teknologia mi fán terem csak egy ideje errefelé olvasgatok. -
mj1981
tag
Ha láttok valami jo vételnek számitó 65"-ost 10 bites panelel jelezétek legyetekszivesek, bár nem hinném hogy jo áron létezne ilyen.
Amugy 1,5 hét mulva érek haza addigra rendelem a 65"mu6102 Samsungot ha annyira nem lenék vele megelégedve élek a 14 napos elállással. -
mj1981
tag
válasz .:Kristian:. #20855 üzenetére
Igen jó ár de ha elirás akkor is megkapod.
Amugy ennyiért jo ár de szar smart rendszer bár az utolsó frisités talán segitett rajt némileg.Sötét képernyőn sarkoknál befényesedő ledek.
De tény ennyit megér. -
mj1981
tag
válasz .:Kristian:. #20853 üzenetére
Most vagyok az Euronicsba kerestem a tv-t javitották a hibát.
Elirás volt, de elmondásuk szerint aki megrendelte megkapja bár vopt rá már példa hogy visszamondták a rendelést. -
mj1981
tag
válasz Dead_slow #20889 üzenetére
A smart rendszernél sztem az androidra gondolnak sajna még a legutolsó frissitéssel sem lett az igazi.Az lg- re több panaszt hallani ugy nézem egyik sem 10 bites panelal szerelt.Samsungokra több jo értékelés van.
Nézegetem ezeket a Samsungokat de lehet jobban járnál egy 50mu6102- vele jókat irnak róla több felhasználó is a forumban és va- paneles korekt áron.[ Szerkesztve ]
-
mj1981
tag
válasz Partizan182 #20891 üzenetére
Én is ugy gondoltam hogy a web os a legjobb és a leggyorsabb, de egyre több panaszt halottam hogy mennyire hajlamos a belasulásra.Gondolom ez tipusonként is változhat.
Ezzel ellenben a tizent régebben szidták és 2017-re sikerült egy ütős smartot összehoznia a Samsungnak. -
mj1981
tag
Aki tegnap lecsapott az Euronics Philips 65pus6412 185599ft- ra leárazott tv-re nagyot szakitott csak egy hiba volt a webshopba amit gyorsan javitottak.
Irjátok már meg hogy végülis ennyibe sikerült e megkapni. -
mj1981
tag
válasz .:Kristian:. #20932 üzenetére
Botrányosnak tartom.
Én meg loholtam be a boltba, a kiváncsiság hajtott. -
mj1981
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NBA és kosárlabda topic
- OTP Bank topic