Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batt
aktív tag
Srácok a segítségetek szeretném kérni!
Az Agility ssd-m mellé szeretnék egy újabb (120-128)
Nagyon sok jót és rosszat halottam a samsung-ról! Én a kommentekből azt vettem le,hogy a legjobb ssd-márka a samsung lenne!?
A cél megbízhatóság élettartam+sebesség:
CORSAIR 128GB SATA3 2,5" Force GS
SAMSUNG 120GB SATA3 2.5" 840 EVO a pro megéri a + 10k-t?
INTEL 120GB SATA3 2.5" 530Ezeket szemeltem ki! Vélemény róluk?
Asus Rog Flow X13 @XG Mobile RTX 3070*^*Asus FX505GM
-
batt
aktív tag
radi8tor1 Értem köszönöm!
Picit átfogalmazom!
OCZ Agility 3 120gb-osom méltó utódját keresem: Nem nagyon szeretném,hogy lassabb legyen és élettartamba is legalább ilyet szeretnék! És természetesen a pénz is befolyásoló tényező! A csillagászati szegmenset kerülném!
A bajom ,hogy amiket kinéztem nem igazán azokat az értékeket mutatják amiket elvárnék!
PL:Kinéztem: az INTEL 120GB SATA3 2.5" 530 a sebbeséggel még meg tudnék barátkozni,hogy kicsit lassabb de agility 3 MTBF 2,000,000 hours intel 1,200,000 hours ez egy kicsit aggaszt!
A samsungnál is 1,500,000 hours
A CORSAIR 128GB SATA3 2,5" Force GS lenne MTBF 2,000,000 hours de ugye erre csak 3 év van!
agility 3 nél nem szeretnék rosszabbat mit tanácsolnátok?
-
batt
aktív tag
Nagyon köszönöm szépen a válaszokat!
Sorban válaszolnék is!1.Semmi baja tökéletesen meg vagyok vele elégedve csak szeretném bővíteni a notimat is és akkor ez menne bele az asztaliba meg vennék valami újabbat!
2. Ezt tudom, érzetre nem fogok különbséget észrevenni!(csak a csőrömet és a hiúságomat piszkálja egy kicsit a sebesség nem akartam rosszabbat!
3.Bocsi most nem töltöm fel de rendszeresen olvasom az ssd topikotok és a Fire/SOUL/CD mester progiját is használom! Minden rendben működik! 194 days, 22 hours 4,23 TiB Jó ideje csak a rendszer és a progik vannak rajta játékok mostanában nem! Csak Ez olyan furcsa nekem,hogy Intel 530 ra 5 év gari van de csak 1,200,000 hours a többire meg 3 év és 2,000,000 hours (nem intel)
4.Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!!
[ Szerkesztve ]
-
batt
aktív tag
Srácok akinek van intel 530-as ssd-je az meg tudná mondani,hogy a ssd külső burkolata fém vagy csak utánzat? Ha fém gondolom alumínium! Félek egy kicsit a korrodálástól,elég magas a páratartalom sajnos a szobámba!
[ Szerkesztve ]
-
batt
aktív tag
Sziasztok! Az intel 520 vagy 530-at ajánlanátok? Az igaz,hogy sokkal rosszabb az 530? kb 3000 írást visel el cellánként.
-
batt
aktív tag
nem nagyon tudok még mindig dönteni INTEL 120GB 530 vagy ADATA 128GB XPG SX910 ASX910S3-128GM-C max 27k ig vagyok hajlandó kiadni 120 as ssd-ért most kb itt tartok de valahogy rosszabbnak tűnik az intel de a márka neve miatt e felé hajlok!
-
batt
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek Azt hittem döntetlen lesz! De nem! Nekem is az intel szimpatikus! KÖSZÖNÖM!
[ Szerkesztve ]
-
batt
aktív tag
Sziasztok!
Csak meg szeretném kérdezni,hogy nem tudjátok ezek a 3D NAND (V NAND) [link] ,[link]
-os ssd.k mikkor várhatók kb?
Szerintetek sokba fog kerülni,illetve jobbak az MLC-nél?Bocsi tudom,hogy nem orákulumok vagytok,de hátha valaki tud róla valami értelmeset mondani!
-
batt
aktív tag
Sziasztok!
Lehet nem ide kéne írnom.
Úgy döntöttem lecserélem az agility 3 120-as ssd-m egy intel 530- 120-ra! Szerintem nem lesz előre lépés csak a gariba Nem tudjátok az intelhez melyik fw update tool kell? Az intelnél is úgy van,hogy a rendszer alól nem lehet fw- frissíteni? Mindig ajánlott az intelnél az fw frissítés?Asus Rog Flow X13 @XG Mobile RTX 3070*^*Asus FX505GM
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Ford topik
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest