Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGNGR
senior tag
Na akkor, még egy tényező, csak hogy még "egyszerűbb" legyen ajánlani.
-
VGNGR
senior tag
válasz csabika0001 #78491 üzenetére
A z-s lapba mindenképpen, de csak apróról, jóárasítva.
-
VGNGR
senior tag
-
VGNGR
senior tag
válasz SECTORnooB #82063 üzenetére
Ránéztem ezekre a videókra, kicsit off lesz, de valaki magyarázza már el nekem, hogy lehet centire ugyanolyan gameplayt összehozni különböző konfigokkal, pl. Fortniteban?
Vagy van benne benchmarkoló, mint pl GTA. (nem ismerem)
[video]
BUÉK mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
VGNGR
senior tag
válasz Elit3Zotya #82755 üzenetére
2600, a maradék pénz pedig a minél jobb VGA-ba.
-
VGNGR
senior tag
Nagyon érik a premium tagságim, már ha értitek mire gondolok...
-
VGNGR
senior tag
válasz Csokishurka #83003 üzenetére
Ha jól tudom tavalyig csak az egyszálas teljesítmény számított wow-ban, de elvileg megcsinálták végre a többmagos támogatást, tehát a 6500 jó lehet,. A 6600K-t 50 alatt meg lehet már venni, és 4 magon 300 mhz az előnye, wow-nál nem lenne mindegy.
Plan B. Alaplap elad, és tök új platform.
[ Szerkesztve ]
-
-
VGNGR
senior tag
válasz BPatrik101 #83103 üzenetére
Hurka h-s alaplapba felesleges a k-s proci. Abba a platformba én már sok zsírt nem égetnék. Illetve a VGA is fejlesztésre szorul.
-
VGNGR
senior tag
válasz BPatrik101 #83106 üzenetére
Ha ragaszkodsz a platformhoz és az alaplapodhoz, akkor i7 6700at nézzél a 6600k helyett. Mellé mehet gtx 1080/rtx 2060-ig bármi. FullHd budget gamingre jelenleg a legjobb ár érték arány talán a használt rx570 illetve 3 gigás gtx1060 40k körül.
-
VGNGR
senior tag
válasz Ciccuka #83162 üzenetére
Az Intel CPU-k kb. hat generáció óta nagyon okosan bánnak az energiával mindenféle bűvészkedés/undervolt/bios baszkurálás nélkül is, ha nem kell a kraft, szépen visszaveszi az órajelet és kb. termeli az áramot, ha meg kell, akkor felboostol és "kihajcsa". Én biztos nem szarakodnék T-s, meg U-s CPU-kkal.
-
VGNGR
senior tag
Ha a munkára elég, akkor játékokhoz simán van még potenciál az ivy I7-ben egy új VGA-val. RX 570, GTX 1060 esetleg 1660ti és fullhd-n boldogság van. Főleg, hogy megvan a 16 GB ramod.
Ha érezhető előrelépést akarsz majd, akkor minimum Ryzen 2600 és fölötte, illetve 8. gen Intel i5 és fölötte. Azokhoz pedig RTX 2060, és fölötte, illetve akkor mehet az 1440p.
FullHD-ig, főleg ha 60Hz-en elvagy, akkor szvsz egy-két évig elhasít még a 3770 a fenti VGA-k valamelyikével.[ Szerkesztve ]
-
VGNGR
senior tag
válasz turbokappa #83266 üzenetére
Ne már! Ha jól tudom ez egy szakmai topik. Mire jó ilyen hülyeségeket írni és félrevezetni másokat? Ha vicc akart lenni, akkor legalább egy smileyt biggyesz a végére... 😡
-
VGNGR
senior tag
válasz Astrolagoon #83724 üzenetére
Második verzió. Később mehet bele 6c12t esetleg 8 magos proci.
-
VGNGR
senior tag
válasz palfitom #83735 üzenetére
Az tény, hogy bizony jók már ezek az árak!
Mobiltelefonoknál megy az a trükközés, hogy a dzsunka gsm-ek kilistáznak alacsony árakkal telefonokat, aztán amikor belemész, akkor az, úgy, abban a verzióban nem is rendelhető, meg magyar garival már 25 ezerrel drágább stb. PC alkatrésznél eddig nem tapasztaltam hasonlót a boltok részéről, remélem ez is csak véletlen -
VGNGR
senior tag
válasz PabloEsco96 #83929 üzenetére
Alaplapot is kell váltanod. Tekintettel arra, hogy a 7700-ak is elég jó árban elmennek aprón, érdemes lehet váltani. BF5 multi szeretni fogja. Alaplapot újabbat vegyél (Z390) később még fejleszthetsz bele i9-et is, ha úgy alakul.
-
VGNGR
senior tag
válasz PainKiller13 #83934 üzenetére
Kevés lesz a proci a 2070-hez nagyon. Egy 6700/7700 sima vagy K- is jó lehet. A H-s lapodban nem tudod tuningolni a K-s procikat, viszont alapból magasabb az órajelük, de nem annyival amennyivel drágábbak még használtan is. A sima 6700 talán 45 körül kifogható, bár biztos hagyni fog a kártyában valamennyit, leginkább multiban.
[ Szerkesztve ]
-
VGNGR
senior tag
válasz PainKiller13 #83957 üzenetére
9. gen legyen, azok már forrasztottak, nem takony van a kupak alatt. Szerintem egy 9600k-val nagy boldogság lesz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel