Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Az összefoglaló által említett I.-es kategóriából vennék használtan egy monitort. 22 colos elég lenne, legyen full hd. Csatlakozónak örülnék, ha lenne rajta esetleg HDMI is. (Nem tudom létezik-e "szemkímélőbb" monitor, de előzőleg egy 24 colos snymaster SA350-em volt, és 50%-os fényerőn is fájt a szemem egy idő után, nem tudom miért.)
Márka mind1 lenne igazából, ami ajánlotok. 20K körül szánnék rá, gondolom ennyiért új nincsen -
Chereiose
addikt
Szerintetek ezt megvehetem?
[link]
fehéret keresek, s ez lenyűgözően szép szerintem és IPS. Jó márkától, most elég jó áron. -
Chereiose
addikt
válasz Franklin #70110 üzenetére
Nem akarom azért elkapkodni, pl. több ismerősömnek is ez az LG van, és mind meg van vele elégedve, ms ideje pedig ennek csak 5. [link]
Emagról meg kicsit félek is rendelni. Felhívtam őket mennyi van még belőle, nagyon rám akarta tuszkolni az ügyfélszolgálatos, "rendeljem gyorsan de tényleg rendeljem mert akár perc és elfogy" szövegekkel Kicsit olyan gyanús nekem. Viszont az LG meg fekete, én meg fehéret szeretnék, csak sajnos 45K-ig alig van fehér.
Ez a HP akár játékra is jó lenne?[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
20 ezerig tudtok valami használt full hd monitort esetleg?
-
Chereiose
addikt
Erről a monitorrol mi a véleményetek? [link]
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Elolvastam az összefoglalót, és Dell monitort szeretnék, viszont az ott ajánlott Dell 24 Monitor | P2414H már alig kapható, ellenben sok más újabb Dell van ahogy látom árukeresőben is. A keret kb 60 ezer Ft lenne amit rászánnék, ebből az árból mondjuk olyan sok Dell nem is jönne ki, de akkor akár LG-ből is van talán pár jó. Most ez a jelenlegi Asus monitorom van [link] és nem vagyok vele nagyon megelégedve, nekem egyszerűen bántja a szememet pedig csak 50%-os fényerőn használom, és hiába full HD mintha a pixeleket látni lehetne (arra gondoltam, hogy lehet a matt felülete miatt van, de nem tudom) egyáltalán nem jó így 1 év használat után. Persze tudom, hogy egy full HD sosem lesz egy apple retina kijelző, de az ismerősöm dell monitorja pl fényévekkel szebb képet mutat szerintem. Leginkább így netezésre használnám, szóval az ms idő nem is számít annyira, ritkán játszom gépen. Örülnék ha állítható lenne a magassága is, ez jónak tűnik: [link]
Köszi a válaszokat előre is
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Dell márkából 60k környékig melyik a legajánlottabb vétel? Olyat szeretnék, ami állítható panelos, mert fontos, hogy ne kb az asztalon legyen a képernyő, mint a sok hagyományos esetén. Illetve néha játszanék is rajta, tehát az ms idő is számítana. 23-24 colosra gondoltam.
-
-
Chereiose
addikt
Ha játszani is szeretnék (de ugyanakkor azért többnyire internet, munka lenne) akkor melyik gyártótól kéne nézegetnem szerintetek? Dell ultrasharp U2414H eléggé tetszik, szép képe is van és az nekem fontos, hogy állítható legyen, nem szeretem ha kb. az asztalon ül, túl alacsony nekem. Viszont a 8 ms-os válaszidő elég sok, azért egy 5 ms jó lenne a játékok miatt. Keretem pedig olyan ~60k.
-
Chereiose
addikt
Olyan 60k-ig milyen monitort érdemes venni, full hd-ig? Játékra is lenne használva, meg átlag dolgokra. Dell U2414H-t néztem, mert szép a képe és állítható a talpa, ami fontos nekem, nem szeretem ha kb. az asztalon ül a monitor.
Csak annak meg a 8 ms kicsit sok lehet bizonyos játékoknál
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Én Hp-t venném, mert 4K-s, és jobb a válaszideje. A Dell gondolom nem lehet szar, és baromira tetszik,hogy mindenhol vékony a káva, és ebben a kivitelben szerintem nagyon baró a talpa. Ha előtte ülsz, majdnem olyan,mintha a levegőben lógna előtted egy 27-es képernyő. Viszont talán picit túlárazott, és ha a HP is ugyan olyan minőség, akkor talán a 4k mégis jobb lenne.
27-29-es méretben keresgélek egyébként, minimum 1440P-s monitort, ami minőségi. Ha tudtok mást, akkor várom az ötleteket még, de alapvetően ez a 2 monitor szerintem elég jó. Játszani nem hiszem, hogy fogok rajta, de, ha igen akkor nekem ezeken is tökéletes lenne, amennyiben alapvetően szép és éles a képe, és minőségi a panel. -
Chereiose
addikt
Sziasztok!
32-es monitort keresgélek. Multimédiás dolgokra kéne, játékra egyáltalán nem, elvétve lehet játszom vele valamit majd, de nem igazán ez számít. Legyen 2k-s, VA vagy IPS paneles, és lehetőleg azért minőségi, színhű, ne valami gagyi. Eddig azon voltam, hogy veszek valami bazi drága gamer monitort és gépet, de rá kellett jönnöm, hogy úgyse játszom majd semmit, így eléggé felesleges lenne 800 ezret elkölteni erre.
Találtam egy ilyet, ami meglepően olcsó, és a paraméterei alapján jónak tűnik. Gondolom lebeszéltek róla, és ajánlotok 120-130 körül valami jobbat. Még el kell mennem és élőben is megnézni, hogy hajlítottat vagy simát szeretnék, ezért 1-1-et ajánlhatnátok,ha ez a philips nem jó. Köszi. -
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Mi a különbség a Dell U2715H, az U2719D és az S2718D között? Tudom,hogy a kávák egyre vékonyabbak,ahogydrágul, illetve a legdrágább (S2718D) az HDR-t is tud. Ezen kívül miben másak? Az U = ultrasharp, az S mit takar? Ez gondolom egy újabb széria, meg fizikailag is más (talp például) de mivel jobb még? Köszi! -
Chereiose
addikt
Sziasztok! Meg tudnátok mondani, hogy az alábbi két 1,2 monitor közül melyik a jobb, illetve miben másak?
A S2718 az elvileg fényes, és tud HDR-t. Ami érdekel, hogy ugyan olyan profi minőség-e, mint a 2719? Nekem jobban bejön a 2718, mert a fényesnek szebb a képe, és a szobámban nem fog betükröződni semmi, valamint alul vékonyabb a kerete is, de, ha a 2719 jobb minőség, akkor az lesz.[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Sziasztok,
fényes felületű full hd monitor létezik 24" méretben? Mennyire ajánlott játékhoz a fényes?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest