Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
flexi
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült nyáron gépet újítanom és szeretnék venni egy számára méltó házat, mert a mostani csak van hogy ne az asztalomon legyen a gép Hosszú tanakodás illetve olvasgatás után sem tudom eldönteni melyik számítógépházat vegyem és segítséget szeretnék kérni tőletek, hátha így sikerül választanom a "bőség zavarából", a mostani vasam:
MoBo: ASrock Z68 Extreme 3 Gen3
CPU: Intel Core i7 2600k 3,4@4,5 - - Noctua NH-U12P SE2
VGA: Gigabyte GTX 560 Ti OC
HDD: 1x1TB Samsung 3,5' , 1xSamsung 830 SSD 128GBÉs ők a játékosok:
Corsair Carbide 300R
Fractal Design CORE 3000
Zalman Z11 Plus
Xigmatek Midgard IIÉs hát elég nagy bajban vagyok mert mind a 4 ház tetszik, illetve mindegyikben van valami jó tulajdonság avagy mindegyikben van valami kicsi rossz. Szvsz ezt a 4et össze kellene rakni eggyé és megszületne a számomra tökéletes ház. Ha van még valami ház ezeken felül szívesen várom mindenkinek a tanácsát max 25k-ig
-
flexi
csendes tag
válasz #98593280 #28485 üzenetére
Köszönöm a választ! Elolvastam már a cikkeidet, nagyon jók csak így tovább Elég sok reviewet olvastam külföldi oldalakon is azok zavartak össze egy kicsit. Igazából most ahogy ezeket a dolgokat amiket leírtál nagyjából tudtam, de így sokkal jobb mert most körvonaladózott meg bennem valóban mire van nekem szükségem? És azokat a dolgokat felsoroltam a fejemben és azon felül megnéztem a házak minőségét, szerelhetőségét és ebből szerintem egy Xigmatek Midgard II-tő lesz. Köszönöm szépen a segítséget és a jó cikkeket amiket írtál
Majd ha meglesz a ház csinálok képeket. Esetleg még annyi kérdésem lenne hogy szerintetek(ted), ez a ház mennyire jő hőfok szempontból, a másik 3-om házhoz képest, persze tudom ez mindig relatív attól függően mennyi ventit rakok bele stb?
Apropó Midgard II, volt ez a kép a cikkedben itt látszik a felső modul az usb-s része nem a dokkoló. 2-2 csavarral van odafogatva ezt nem lehet átcsavarni az alatta jobbra lévő 2-2 csavaros részhez(lehet a paneltől nem férne el innen sajnos nem látom)? -
flexi
csendes tag
válasz Negreanuka #28505 üzenetére
Hali,
-
flexi
csendes tag
válasz Negreanuka #28507 üzenetére
Bocsánat, nem azt írtad hogy mára kell, akkor ezt se linkeltem volna
-
flexi
csendes tag
válasz cintula187 #28666 üzenetére
Ezzel én is így voltam ne foglalkozz vele. Nézd meg mire van szükséged írd le egy papírra, vagy mire tartasz igényt és nézd meg a kiszemelt házakat. Tökéletes házat nem fogsz találni Én is így jártam aztán Midgard II lett a vége, már megrendeltettem.
-
flexi
csendes tag
Na megjött a házikó. Midgard 2-tőt választottam. Igaz volt vele egy szép köröm a nagyszerű magyar postával de minden rendbe van, itt csücsül mellettem. Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget.
Ízelítő
[ Szerkesztve ]
-
-
flexi
csendes tag
válasz nubreed #29104 üzenetére
Hali, nekem a két gyári hűtő van benne, plusz a tetejére raktam egy Noctua 12cm-es hűtőt (800rpm). Egy Chieftec GPS-500AB-A táp. Nekem így egyáltalán nem hangos a gép itt van fent mellettem az asztalon.Az előző házam hangosabb volt, igaz az egy fapados volt. Most a videó kártya hűtésem csapágyas lett azt rendeltem már. 2 hét mire megjön "csínából", meg majd én is akarok bele még ventit majd a nyár folyamán .
Összességében meg vagyok elégedve a házzal, egyedül az usb 3mas port kialakítása érdekes, de más gondom/bajom nincs vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs