Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
Mini ITX alaplappal nem volt még dolgom. Micro-ATX vagy ATX házba bele lehet tenni gond nélkül?
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
buherton
őstag
válasz buherton #33303 üzenetére
UP! Valaki?
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
buherton
őstag
válasz Malanrion #33338 üzenetére
Igen a becsavarozásra gondoltam, hogy meg lehet-e oldani a nagyobb házban. Mert erről nincs infóm, meg már vagy 5 éve nem foglalkoztam asztali PC-vel.
Vinyó rezonálása a házzal, hogyan lehet elhárítani? Milyen kialakítást javasoltok?
-
buherton
őstag
válasz Malanrion #33341 üzenetére
(#33340) balpis & (#33341) Malanrion: Köszönöm a segítséget!
(#33342) jookomak: 10k fölé azért ne menjen, mert TV mögött lesz a ház, és csak ez lenne a fontos, hogy ne zizegjen fölöslegesen. Esetleg a porszűrő, de az csak esetleg. Ami bele kerül az egy micro ITX alaplap, passzív hűtéssel (így 1-2 venti kell majd bele), elsőre csak egy vinyó, de később szeretnék bele többet is (4-5 férőhely legyen a 3,5"-es vinyóknak), nem lesz benne optikai meghajtó.
-
buherton
őstag
Sziasztok! Vettem egy Gigabyte GZ-X3, és meglepődve tapasztaltam, hogy nincsenek benne csavarok. Ez valami új divat lett? Mert a táphoz sem adtak semmit sem, még a hálózati csatlakozót sem.
-
buherton
őstag
válasz Eagle16 #34779 üzenetére
A csatlakozó még hagyján, de a csavarokért mérges vagyok, mert azt nem tudom pótolni. Holnap fel is hívom az illetékes boltot, hogy ez mi, mert anno annyi csavart adtak hozzá, hogy a negyedét sem kellett beépíteni.
-
buherton
őstag
válasz buherton #34783 üzenetére
Most jobban megnéztem a házat, és a csavarmentes tartóknak majdnem a fele hiányzik. Mi ez már? Remélem, hogy a PCX kicseréli vagy a hiányzó alkatrészeket pótolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest