Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolko74
tag
Olvastam egy cikkben (mlzphoto.hu), hogy a Nikon kivezeti a D3xxx és az D5xxx szériákat, és a legolcsóbb tükrös a D7500 lesz. Annak meg elég horror ára van...
-
zolko74
tag
Jön a Nikon D850. Ha tippelnem kellene olyan 1.2 - 1.4 milla közé tenném a váz árát. Mondjuk egy felkapottabb esküvői fotós 3 szombat este alatt megkeresi...
[link] -
zolko74
tag
Az LX100 szeptemberben lesz 3 éve, hogy megjelent. Szerintem sanszos, hogy érkezik az utódja.
[ Szerkesztve ]
-
zolko74
tag
Ez az új marketing a világban. A gyártók "támogatnak" embereket akik a véleményükkel befolyásolják a leendő vásárlókat. A YouTube-on van ez a Horváth gyerek aki "vásárolt" egy BMW elektromos autót. Azóta napi szinten vlogol, hogy milyen fasza és miért nem Teslát vett...
-
zolko74
tag
A fenti összefoglalóban Eperkutyus fórumtárs írásai - mivel törölte magát a prohardverről - nem jelennek meg. Javasolnám Econ fórumtárs Sony összefoglalóját betenni helyette.
-
zolko74
tag
Nem tudom mi van a gépemmel, de nálam egy csomó hozzászólás nem látható!
#42860, #42866, #42867, #42869, #42870, #42872, #42873, #42874, #42876, #42877, #42878, #42879, #42880, #42882
-
zolko74
tag
válasz both.bartos #42911 üzenetére
Szerintem fáradj át a [Fuji topikba], ott hitelesebb válaszokat fogsz kapni, hiszen ott mindenki olyan gépet használ...
[ Szerkesztve ]
-
zolko74
tag
válasz #31733248 #42929 üzenetére
Kedves fórumtársak! Javasolnék egy szavazást, hogy:
1. Kerüljön bele az összefoglalóba Econ fórumtárs lényegretörő, hiánypótló Sony összefoglalója, és akkor nem kellene minden nap többször fáradnia, hogy belinkelje a tudatlanoknak.
2. Innen meg már egy lépés lenne átnevezni a topikot: Milyen cserélhető objektíves Sony gépet?
-
zolko74
tag
válasz vihartigris #43143 üzenetére
Azok az idők már elmúltak amikor még olcsón lehetett fényerős, jó állapotú obikat venni. Horror árak vannak!
-
zolko74
tag
válasz #31733248 #43277 üzenetére
Sony A7RII használhatatlan 4K videó
Tudom lehúzó leszek:
Szerintem ezt nem érdemes megmagyarázni, ez a videós túlmelegedés 2017-ben egyszerűen gáz!
-
zolko74
tag
Ne bántsátok szegény Econt! A szerződése szerint hetente minimum 3x kell belinkelnie a Sony reklámot, különben kötbérezik. Miattatok fog majd éhezni a családja... Ezt akarjátok?
-
zolko74
tag
A "döglött" samsung rendszer úgy néz ki feléled, mert jön az NX1 utódja.
-
zolko74
tag
válasz DanielMurphy #45951 üzenetére
Olvass vissza itt a fórumban egy pár hónapot mert hetente van egy ugyanilyen kérdés. Tanulni bármelyik gép jó a felsoroltak közül!
[ Szerkesztve ]
-
zolko74
tag
Nekem meg pont Econ vette el a kedvem a Sony A6300-tól, na meg az ára... Ez a túltolt hype nekem már visszataszító.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Építő/felújító topik
- Novemberi hardverkavalkád
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem