Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DuDieHUN
aktív tag
Sziasztok!
Életem első DSLR gépét szeretném megvenni, nincsenek nagy igényeim, csak kicsit elegem van a kompakt gépekből.
Olcsó vázat egy általános objektívvel szeretnék, használtam, az ár minél alacsonyabb annál jobb
-
DuDieHUN
aktív tag
50 alatt gondoltam mindenképpen kompletten váz+obi
[ Szerkesztve ]
-
DuDieHUN
aktív tag
Nikon D70 + Nikor 28-80mm-es Obi, első DSLR gépnek, kb 30.000 expoval, megér 45000-et? Vagy inkább áldozzon többet az ember és egy D3100 18-55ös kit 2-3 év garival 100e-ért?
-
DuDieHUN
aktív tag
sziasztok első gépnek néztem ki valami olcsó dslr gépet, alap kit obival
az egyik egy Canon EOS350D a másik egy Nikon D40X (69e expo) a másik expo számát nem tudom, mennyire vészes ez az expo szám? illetve melyiket érdemes választani, ha egy árban vannak?
üdv
-
DuDieHUN
aktív tag
az ilyen expo szám kiolvasó oldalak (http://nikonshuttercount.com/) mennyire megbízhatóak?
[ Szerkesztve ]
-
DuDieHUN
aktív tag
tudtok valami jó könyvet ajánlani kezdőknek, teljesen az alapoktól?
-
DuDieHUN
aktív tag
válasz Santiagain #13767 üzenetére
köszönöm és is pont ezt találtam
sportfotózáshoz (röplabda és strandröplabda (itt a fénnyel nem lesz gond, milyen objektívet ajánlotok nikonhoz?
-
DuDieHUN
aktív tag
Segítséget szeretnek kérni, szeretnek vásárolni egy kis méretű cserélhető objektív és fényképezőgépet. Egyik ismerősömnél láttam egy Canon M10-et, láttam a képeit és nekem tetszett (nem vagyok hozzáértő ), azóta láttam, hogy van már M100 ami méretben megegyezik és többet is tud, van esetleg más ajánlatotok? Árban szeretném a vázat 100 alatt megúszni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest