Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
válasz Mr.Csizmás #34382 üzenetére
Hát, nekem azért megér 3k-t még így is, nekem nem azért kell, mert nem tudom melyik a rövid vagy a hosszú ö, pusztán esztétikai okai vannak, ha már van rá lehetőség, akkor legyen már magyar.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
[Prolixus]
addikt
válasz Mr.Csizmás #34382 üzenetére
Engem speciel nem zavar gépelés közben, nem a betűk miatt vettem elsősorban, hanem a !+=%()$" karakterek miatt, mert ezeket nem tudom reflexből hogy hol vannak (csak nagyjából, de az a nagyjából "pont elég" a félreütésekhez). Meg azért még így is jobban néz ki a bill a magyar szemnek, pl eredetileg német kiosztás esetén "p" mellett csak nem "ü" van a billentyűzeten, vagy éppen "l" mellett "ö", ronda "ä" sincs stb. Nem tökéletes, de close enough.
Csak kissé érthetetlen, hogy miért nem tudtak "ő" meg "ű" betűket nyomatni, ha az "ó" meg az "ú" ment például. Gondolom valami szoftvergondjuk lehet, amivel csinálták a kupakokat nem ismeri ezeket a betűket. Vajon ezek a betűk ennyire különlegesek lennének világszinten?
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Asszociációs játék. :)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest