Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
válasz magyarc #63188 üzenetére
ic kiszedő, kicsit vágni kell a végéből meg hajlítani. de hasznos.
https://www.hqelektronika.hu/dip-ic-kiszedo-8-tol-40-labig-tool-06050
jobb híjján ezzel is szét lehet nyitni a switchet, csak hát megőrülsz egy TKL-nél is![ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz errorcode06 #63195 üzenetére
ez elég nehéz kérdés, mivel a 70k varmilo is képes úgy pengeni mint a 20k redragon.
az biztos hogy a custom a legcsendesebb. tehát a redragonnal kockáztatsz a legkevesebbet szerintem, ha leszarod a garanciát a szétnyitással."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz arm1n_ #63205 üzenetére
reichelt.de
volt nem olyan development kit, de már nincs. csak darabra."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz FoxiestFox #63217 üzenetére
pontos típus után tudsz keresni pro micro usb-s megoldást.
barkácsban meg promicro pár drót és annyi."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz freelanced #63243 üzenetére
csuklótámasszal tudsz emelni a kezeden, így csökken a szög.
pl. Kingston HyperX HX-WR, memóriahabos zselés móka.
nekem speciel a 67g rugók már sok, 1 napot se bírok vele mert megérzem.
nyújts rendszeresen, de a jóga se rossz."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz freelanced #63247 üzenetére
szerintem ez nem jó, mert közel van. ezért felhajlik a kéz jobban. mintha messzebb lenne és magasabb.
próbáld ki egy törölközővel hogy melyik az a magasság ami kényelmes neked, távolságot belőni.[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz Ablakos #63262 üzenetére
membránnal lesz vmi. szétkaphatod, de hát nem egyszerű móka...
-
-
-
copass
veterán
válasz Ringman #63349 üzenetére
"
A jelenleg még érvényes szabályozás szerint az Európai Unión kívülről érkező áruk 22 eurós, nagyjából 7900 forintos összeghatárig vám- és áfamentesek.
A 22 és 150 euró közöttiek már csak vámmentesek, de áfát kell fizetni utánuk. Júliustól viszont bármilyen apróságot is vesz valaki az interneten, ha nem uniós országban adják fel, meg kell fizetni utána a 27 százalékos áfát.
A tervek szerint a vámügynöki szolgáltatás díja is termékértékhez igazítottan sávos lesz. Ez jelenleg egységesen 3500 forint, amennyiben a postát bízzuk meg a vámkezeléssel. Ha nem, akkor 1000 forintot kérnek a közreműködésért."
Annyival kiegészítem hogy a DHL 6000 Ft környékén vámol, igaz 1-2 nap alatt megvan."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz K1LLMy53Lf #63423 üzenetére
opció 1: hyperx-ben eszközölsz egy switch cserét, ~10k egy outemu silent red 100as pakk. ha már úgyis szétkapod akkor meg mehet a plate+nyák közé szivacs, stabik csendesítés miazmás.
opció 2: Redragon Vara/Mitra K551 ~12k ,outemu silent shite + plate+nyák közé szivacs, stabik csendesítés
ilyesmi csendességet tudsz elérni
cherry mx silent red developer kit-et meg már nem igazán lehet kapni.reichelt.de-n volt utóljára szerintem.[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz MasterMark #63508 üzenetére
lehet külön venni keycapeket qwersadf.
ilyesmire gondolsz?[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz MasterMark #63513 üzenetére
válogass! van mindenféle oem, cherry,stb.
-
copass
veterán
válasz Crabface #63571 üzenetére
fontos a jó csuklómagasság. beépített csuklótámaszok sok esetben túl alacsonyak, ezért a csuklód visszahajlik.
ezért fontos hogy milyen magasan van a kupak teteje.
pl. cherry stream 3, ami egy slim cucc 1,5 cm az átlag magasság.
hamám xdas keycappal már 3,5 cm, xd60 oem keycap fa házzal már 4 cm.
xd60-on, már megérzi a csuklóm ha 1 napig azt használom...ott már kell egy törcsi a csuklótámasz alá még.[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz tompa55 #63580 üzenetére
most minden szar lett. én már teljesen leálltam az ali,amazonnal is. mindenre tolják rá az áfát,vámot.
ez vegytiszta üzlet. ha valamire nagy a kereslet, azt a piac azonnal beárazza.
mivel keveset gyártanak le és pontosan tudják hogy mindet megveszik, ezért nulla a kockázat. így tudnak új terméket fejleszteni és gyártani.
tömeggyártásnál hatalmas a kockázat, elég ha egy népszerű YT lehúzza és akkor megy a levesbe."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz palipa #63601 üzenetére
redragon "csendes" infók
hasonló végerdmény várható a sima abs is halk lesz, mert magasabb a profilja."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz nyunyu #63603 üzenetére
azt utólag láttam én is!
amit én érzek az mx silent red és a silent white között, az a gumírozás. whiteban kicsit keményebb a gumi és taknyosabb az érzés, cserébe érezhetően halkabb.
mt3-at néztem, de hát szart se rendelek én már sehonnan. az áfa még úgy oké is lenne, de a vámkezelési díjjal már nem vicces...[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
a fém hideg, ezért van az hogy pl. esztergánál is a foganytúk műanyagok. mert egész nap azt fogdosod.
a körmöd ha hozzá ér a kupakhoz (márpedig hozzáfog), az biztos hogy falra mászik az ember tőle!
arra leszek kíváncsi, hogy mikor fogják szétbaszni a műanyag stemeket...mert ugye ez ott szépen kapni fogja mindenfelől az erőket.szétnyírja idővel.[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
ilyen állat márpedig nincs, retrószámítógépfbcsopiban találtam
cherry black switch természetesen!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
krémperoxid (fodrászat kellékbolt) + kesztyű,szemüveg! (nem vicc kúrvára mar, hiába csak 12%)
kétoldalas ragasztót (így helyben marad a kupak) ragasztasz egy átlátszó doboz aljára, rárakod a kupakokat, tető rá, majd kibaszod a napra pár órára és kened óránként.
ki kell kísérlezetni hogy mi az a minimális idő, mert ha nagyon erősen süt a nap akkor megégetheti a műanyagot.
van folpackos módszer is, nem szabad. mivel a folpack rátapad a felületre és oda nem jut elég krém, ezőrt foltos lesz. ezért jobb a dobozos módszer.
de itt is vannak tippek.
de van egy olyan technika is, amivel csak simán ki kell rakni a napra több napig és szépen kifehéredik.[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz wanted5 #63642 üzenetére
CK350-nél ez valószínüleg vmi típus hiba lesz...
az ólommentes forrasztás rideg, a switchek eleve nagyobb terhelést kapnak mint egy átlagos gumidómos billentyűzet.
a forrasztás elegenged néha, de ahogy mondták elég rámelegíteni friss ónnal és kész.
van cherry-m ami megy már vagy 5 éve gond nélkül, hama is megy pár éve, natecet is öli a lányom (vmi ritmus játék, blue switch bírja! )
vedd fel videóra amikor hibázik és gariztatsd. ennyi elég szokott lenni.[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz haxiboy #63644 üzenetére
akár. de a videó meggyőzőbb, mert akkor egyértelműen látszik hogy csinálta. lehet nekik nem jön elő, mert nem úgy nyomják vagy mittomén.
olyan ez gépelési videók, hogy éppen csak hozzáér aztán persze hogy halk. de rendesen lenyomod ahogy kell akkor meg azért hangos rendesen!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz MiniXD55 #63652 üzenetére
az a probléma a switch kiforrasztással, hogy annak ellenére is előfordulhatnak problémák hogy értesz hozzá.
ráadásul ezen 4 lábas rgb led van, nem smd led...104 switchnél ez 624 kiforrasztás, amihez az 500 Ft kínai ócó pumpával neki se szabad állni.
én csináltam már ilyet többször is, de csak magamnak és így is volt hogy problémák adódtak.
csak vákumos kiforraszótpákával állnék neki, pl.: ZD-915 ~ 36k. keresni kell olyat akinek van ilyen."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- KERESEK - Readragon K557 KALA RGB
- Corsair strafe RGB mechanikai billentyűzet
- Keychron Q2 - KTT Strawberry - Glorious Aura V2 Pudding Keycap set - INGYEN FOXPOST
- Eladó 90 darab (+3 ráadás) Gazzew Boba U4 RGB V2 csendes, taktilis (silent tactile)
- Eladó 105 darab Gamakay Pegasus csendes, taktilis(tactile) kapcsolók
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest