Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Mindent a StreamSharkról!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Ido hianyaban reg jartam erre, igy most kivanok mindenkinek Boldog Uj Evet!
Egy kis segitseget szeretnek kerni!
Egy halk, alacsony, membranos, led-es es, multimedias, makros billentyuzetet szeretnek venni. Tudom, nem is kivanok sokat
Az igazsag az, hogy a megvasarolt K95-os billentyuzetemet eladom (ez itt a reklam helye), mivel a napi 8-10 oras gepelesgez, nekem nem kenyelmes, mivel tul magas, amit az en oreg csukloim, bizony megereznek.
Koszi a segitseget, ha pedig valakit erdekel a K95, akkor johetnek a kerdesek.
Udv:
A -
anytime
őstag
válasz Lokids #14493 üzenetére
Én is beruháztam rá!
Nagyon jó vételnek tartom.
Fantasztikusan halk!!!
A megvilágítás rendben, tényleg a zöld szín a legjobb.
Ami a méretét illeti, valóban kicsi, nekem is szoknom kell, hogy összébb húzott vállakkal kell gépelnem
Még egy dolog, a gombok is egy picit kisebbek, mint ami jól esne, és a space hangosabb, mint maguk a betűk, de nekem eddig, nagyon bejön.[ Szerkesztve ]
-
anytime
őstag
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Telepitve lett a Win7 US kiksztassal, only.
Ebben az esetben van lehetoseg valamilyen utomokolassal (driver) feltolni a magyar billentyu kiosztast?
Eloreis koszi, fontos lenne!
Udv:
A -
anytime
őstag
válasz WiZARD #15153 üzenetére
Sziasztok!
Irodai gépelés, alkalmi játék, világítós notebook billentyűzet.
Tudtok ilyet ajánlani? Max 30k-ig bezárólag?
Köszi,
AUI: egyszer valaki írta, hogy a membrános bill-eket érdemes lehet egy kis szilikonzsírral lekenni? Tényleg segíthet? Ha igen, akkor milyet érdemes vásárolni?
Köszi,
A[ Szerkesztve ]
-
anytime
őstag
Sziasztok!
ITT elég sok cucc ki van állítva, lehet próbálgatni, tapogatni.
Hátha tudok vele valakinek segíteni.
Üdv:
A[ Szerkesztve ]
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Esetleg?
"Egyszer valaki írta, hogy a membrános bill-eket érdemes lehet egy kis szilikonzsírral lekenni? Tényleg segíthet? Ha igen, akkor milyet érdemes vásárolni?"
Köszi,
A -
anytime
őstag
válasz Sz4bolcs #15171 üzenetére
Mikor olvastam, en sem ertettem, de felretettem, mivel vettem egy mecha-t, amit o-ringeztem, majd eladtam
Vettem egy trust gxt280-at, amivel nagyon elegedett vagyok.Na, most, hogy membrannos van ujra, jutott eszembe ez a szilikonzsiros tortenet es gondoltam megkerdezem. Ennyi, semmi tobb
-
anytime
őstag
válasz Khaosz55 #15260 üzenetére
Azert erdekes megfigyelni a topic hullamzasat is.
Lassan masfel eve vagyok a PH-n es voltak idoszakok, mikor a hsz-ek csakis a Cherry MX csodajarol szoltak, aztan elult a mechanikus laz. Gondolom, sokan, akik kerestek, megvettek es hasznaljak es azt is latom, hogy sokan vissza is valtottak membranosra (koztuk en is). Viszonylag kus buktaval adtam el, de kiprobaltam en is.
En is odavoltam erte, hisz legyen mar egy jofele mecha bill-em, hisz ez a tuti, a meno, meg a divat is, de be kell latnom, nincs az a gyuru, ami akar csak a kozelebe tudna vinni a hangjat a membranoshoz. Tudom, igy van (ma mar senki nem tudna az ellenkezojerol meggyozni, mert probaltam) es ha valaki kerdezi, azt mondom, hogy joval hangosabb a mecha.
Igen, lehet tompitani, mind a gyuruvel, mind a gepelesi technikaval, de akkor is, szamomra legalabbis joval hangosabb maradt. Ez gondolom azoknal is igy van, akik nem panaszkodnak erre, mert nem zavarja oket, de attol meg igy van izlesek es pofonok ugye ...
Amiota a GXT-vel tolom (jatek es munka), azota minden kerek, igy +1 neki. Egyedul az a par G gomb hianyzik, de ez miatt meg nem adok ki tobb tizezret egy gamer logiert.
Szoval nekem, igy kerek a vilag. Kivancsi leszek persze a GXT tartossagara, majd meglatjuk.
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Szeretnem megkerdezni, van esely arra, hogy valahol tudok gumimembrant (harangot) vasarolni a Trust280-as billentyuzetemhez?
Hattervilagitassal rendelkezo, ollos bill-t. tudnatok nekem ajanlani? Elsosorban az lenne a lenyeg, hogy a klaviatura a leheto leghalkabb legyen gepeles kozben.
Koszi,
A[ Szerkesztve ]
-
anytime
őstag
válasz ViZion #19074 üzenetére
Ha ez segit, szerintem a Trust GXT280 nagyon halk, eddig ez a legcsendesebb membranos billentyuzetem.
Talan az ara egy picit sok, persze minden relativ.
3 szinben es 3 fenyerossegben tolja, atlagos felhasznalasra szerintem kivalo.Fentebb irtam, hogy kiprobalnek egy ollosat is (igaz nem jott ra valasz), de csak az osszehasonlitas vegett. Lassan 1,5 eve nyustolom, napi 8-12 oraban (munka, gepeles, numpad nyirasa) es allja a sarat.
Mi lett az Isku-val? Mennyi ideig hasznaltad?
[ Szerkesztve ]
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Nekifutnék még egyszer, hátha csak elkerülte a figyelmeteket.
Ollós billentyűzetet magyar kiosztással tudtok ajánlani?
Köszi,
A -
anytime
őstag
Mondjátok, csak kíváncsiságból, ki milyen wpm-el tud gépelni?
Még azt szeretném megkérdezni, hogy ha veszek egy Cougar200K-t, akkor a hosszú í-t és Í-t mivel tudom leütni?
Nagy enter van rajta azt látom, ollós is és mivel egész nap ütöm, kipróbálnám, csak ez a fránya í Í zavar ...
Előre is köszi,
A[ Szerkesztve ]
-
anytime
őstag
UK-ből rendeltem egy TRUST GXT285-öt, megérkezett, este beköt és próba.
Érdekel valakit egy szösszenet majd róla?
Eddig teljes megelégedettséggel használtam a 280-asat, ez marad is az irodában, a 285-öt otthonra ment. -
anytime
őstag
Aki használ ASUS Tactics Pro-t, megmondaná, hogy a háttérvilágítás milyen színekben érhető el?
Köszi,
A -
anytime
őstag
válasz Domonkos #25830 üzenetére
Lehet, hogy rossz linket találtam, rossz oldalt néztem.
Te hol vetted?
Mennyire halk?
Akkor magyar hosszú í is van ezek szerint?Szerk:
ha ezt nézem, a képen sem í nincs, de a rendszerkövetelmény alatt is csak OSX-et látok ..., lehet, be kell menjek személyesen is és meg kell tapizni.
Beugrok a Duna Plázába és megnézem.
[ Szerkesztve ]
-
-
anytime
őstag
-
anytime
őstag
válasz Khelben #26078 üzenetére
Én két éve használom a gtx280 billentyűzetet napi szinten, munkára, meg most sem rossz, bár mar jóval hangosabb, mint amikor megvettem. Annyit, megert.
Ami a halksagot illeti, en is kivancsi vagyok, nagyon. Ahogy irtam, tegnap megneztem egy Apple billentyuzetet, na, az tenyleg halk volt. Meglatjuk, hogy ez mit tud, remelem hozza azt a szintet, akkor marad. Olcsobb is, fekete es meg vilagit is, szoval, kivancsian varom
[ Szerkesztve ]
-
anytime
őstag
válasz Khelben #26097 üzenetére
Koszonom a beszamolodat, mar en is nagyon varom az enyemet. Mint irtam, munkara lesz, napi 6-10 ora intenziv hasznalatra tervezve.
Tudom, erre johetne a valasz, mechanikus. Elfogadom amit irtok, hogy az a szakma csucsa, de egyszeruen nem tudom megszokni, nem megy. Sajnalom. Anno 4 evig hasznaltam egy DELL notit, nagyon bejott az ollos billentyuzet. Ez a GTX280 elso korben a vilagitas miatt landolt nalam es mindnre ezt hasznaltam, most a jatekra mar masik van, de bizony, ezt a 280-at leselejtezem, bizony, most mar hangos es ahogy fentebb irtatok, el is kopott, mocorog mar minden iranyban, szoval, vege van ...., a ket biza pedig azert nem tul sok, de ennyit tudott ....
Nagyon tetszett az Apple keyboard, de arban ez baratibb volt, na de ki tudja, hogy mit hoz a jovo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs