Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
huszi.gyb
senior tag
válasz tboy93 #106377 üzenetére
Én sem hallottam még rosszat a JTD-ről. 1,4-es 90LE-s motorral is nézegettünk Stilokat, bár autópályára én 1,4-nél nagyobbat gondolnék...
Nem rohanok, 130-140 óra szerinti utazó tökéletes, de nem baj, ha csendesebb az autó, és nem pörög annyira (kevesebbet fogyaszt )
Stilot még nem vezettem, húsvétkor viszont kipróbálhatom apám haverjának a JTD-jét.
szerk.: A III. kerületben az összes általam ismert autókereskedést végigjártam, egy helyen megnéztem 3 autót.
Octavia 1,6 benzin, szép volt, de sérült az eleje, élek nem futnak együtt, lökös kicsit lóg... Jobban alá kéne nézni, mi is sérült...
Mazda 323F kombi 2.0Dízel: Bal eleje sérült, narancsos fényezés, élek sem futottak tökéletesen, szintén zenész.
Mitsubishi Spacestar 1,9DI-D: Hátsó ajtón horpadás, lökös kicsit lóg amúgy szemre egyben volt, ezt be is indítottuk, szépen ketyegett, egyelőre nem volt gyanús... Csak nekem nagyon WagonR+ feelingű... De azért azt sem zártam ki, egyelőre...[ Szerkesztve ]
www.dongosofor.hu
-
huszi.gyb
senior tag
válasz tboy93 #106377 üzenetére
Ha megmutatnád, megköszönném. Sajnos Hondával csak motorban van tapasztalatom.
95% autópálya. Budapesten belül robogózom, csak ha szállítani kell valamit/többen megyünk, akkor veszem elő az autót. Egyébként Győr-Bp autópálya, 1-2 családi nyaralás...
Ezért nem félek annyira a dízelektől.
[ Szerkesztve ]
www.dongosofor.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Segway Ninebot KickScooter MAX G30D II
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Lorelli gyermekülés 9-36kg (Cute Teddy - blue) eladó
- ÚJ Razer Iskur gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest