Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
kinyit a malacoersejj??? drakula:- )
maraga csak azon aszip 16os felnin es epeszu gummedlit vegye alaaj ma ha megruhaztad annyireudv
neduddki
mod: pl wanli roadking infiniti kingstar ...:- )))
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
nem megoertm Nked, hogy maragya a 205/55r16nal??? Tobb eszt lattam eddig benend mint utanmenn a hujjesegnek:- (((
udv
neduddki
mod: đension: Te kinke a reinkarnacioja vagy?:- )))
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
gyujje a legelo fele oszt megnizem azt a spanyol szmarat:- )
udv
neduddki
p.s. ha megkerded mijjelegel??? akkor aszondom nezz szet a 3 es a 4 botus kozott eleg neagy....
-
neduddki
nagyúr
HI!
MemMek me ne mhalgacc Te ram?:- )))
szoval mivel augis annyi pized van hogy csak na ezert conti pc5, micslen primacy hp/3 (ha vna meret)udv
neduddki
-
Qru
MODERÁTOR
Menet komfortra nincs kölönbség, azon a ballonosság mértéke számít igazán. Enerdzsí hamar blokkol és könnyen megcsúszik/elpörög. Inkább a Contit venném én is. Nálunk a céges kocsikon is azok vannak, elgédetett vok vele, sokkal jobban mint a Misi Enerdzsível voltam.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
neduddki
nagyúr
HI!
MekMek:
DUNLOP Sport Bluresponse 205/55 R16 91 V Autobild: tesztgyőztes 21 490.- (akció)
CONTINENTAL Conti Premium Contact 5 205/55 R16 91 H 24 045.- (akció)
MICHELIN Primacy 3 205/55 R16 91 V GRNX 24 315.- (akció)udv
neduddki
mod:aprolosootobildetveddmeg
-
zoo8800
veterán
Páty-Zsámbék-Perbál
Szentendre-Pilisszentlászló-Visegrád
(a visegrági szerpentin elég szar, azt csak feltételesen ajánlom)
Etyek-Alcsútdoboz-Vértesacsa környéke se rossz, csak van benne egy pár km, ami eléggé huplis. Itt van egyébként az ország szerintem legszebb fasora is
Jah, Zebegény felé is érdemes elkocsikázni[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
zoo8800
veterán
Egyik se, egy golfpálya van ott. Kicsit odébb Etyek felé pedig a Korda Filmpark. De ez az út, mint mondtam, eléggé huplis. A filmstúdiótól Etyek felé már sokkal jobb.
EQMontoya
Én csak lopáscascot kalkuláltam, nem teljes körűt.[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
-v-
addikt
Mátrában szerintem ez egy frankó kör.
Gyöngyös-Mátraszentimre aztán hátul vissza, visszafele kékesre fel lehet menni, és akkor van látnivaló meg kirándulás is
Esztergom-Dobogókő út is frankó, bár eléggé kezdett szétugrani már a múltkor is, főleg az alja... Mátrában nem voltam mostanában, de amilyen állapotban az utak kezdenek lenni :S ott is résen lennék.
Bükk már messze van? Eger-Felsőtárkány-Lillafüred út verhetetlen, Lillafüred szép is, ott el lehet kolbászolni utána. Mályinka fele el ne menj utána, az minden csak nem út...[ Szerkesztve ]
-
-
Szplöttyy
senior tag
Szerintem ilyen celokra a prius rosz valasztas tobb helyen is irtak h varoson kivul inkabb hatranya van mint elonye, nem alacsonyabb a fogyasztasa mint egy "barminek", mert csak folos soly az akku csomag az a kis benzines meg csak zorog az orraban. Ilyen celra inkabb valami nyomatekosabb(ertsd ahogy kel) 1.6liter koruli benzin, focus meretben, tobb hely kevesebb hiba, es ilyen korulmenyek kozott kb azonos fogyasztas lehet kb. Ha nagyonsok a km esetleg dizel. Viszont ha mindenkepp prius a cel, az is birni fogja, de alacsony fogyasztas es dinamika nelkul.
(Ez nem szemelyes tapasztalat csak logikusnak tuno gondolkodas+ a sok olvasott informaciobol eredo ketes tudas, de en igy gondolom)
Smoke & Torque
-
Qru
MODERÁTOR
Városon kívül is használható de ott a felhasználás jellegéből adódóan nem jön ki a hibridség előnye (csak városban). Tehát városon kívül olyan mint egy hasonszőrű 1,5-ös/1,8-as kocsi leszámítva, hogy cígöli az akkupakkot magával meg az elktromotorot (több súly nagyobb fogyi ugye).
Szóval ha főleg városi hazsnálatra kell de néha vidékre mennél vagy hegyre ok, de az utóbbi kettő van döntő többségben tök felesleges a hibrid kocsi. Pont az előnyét nem élvezed akkor csak a hártányát.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Dare2Live
félisten
magyar gyüjtőhely [link]
bírni bírja a teknika, a bőgés/hangosság meg hegymenetben, pályán nagy sebességnél nem tagadható.
Sok pályához sztem még mindig dizel a nyerő, több város esetén aki nagykocsit akar és sokat megy annak imo prius.[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest