Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
chooky
tag
A két alaplap+proci közül szerintetek melyiket válasszam?
1/
Abit KN8 SLI A64 s939 lap (nf4sli chipset, PCIE, 7.1 hang, Gigabit lan, NV Firewall, 4xSATA2 Raid, dual ch., A64FX/X2 dual-core ready, firewire, Silent Otes passziv hutes), +3500 A64 (L2=512kb cache)
2/
Abit GD8 LGA775 lap (i915/ich6 chipset,800fsb, 4xDDR1, PCIE, 4xSATA, 3x2IDE, gigabit lan, 5.1hang) + UJ Intel Pentium 3ghz lga775 proci, (L2=2mb cache)
Köszönöm előre is a segítséget..... -
chooky
tag
Segítséget kérnék hozzáértőktől:
Vettem egy alaplapot használtan ami úgy nézett ki hogy elkeveredett a postán, ezért vettem egy újat is és most mindkettő megvan és választanom kéne hogy melyiket tartsam meg.
1. MSI P965 Platinum (ez volt az amit használtan vettem és úgynézett ki hogy elkeveredett, de aztán megkerült)
2. ASUS P5B (nem a DELUXE) (ezt vettem újonan)
Mind két alaplapról olvastam pozitívumokat. Márka szempontból az ASUS-t dícsérik jobban, viszont az MSI p965 Platinum a kategóriájában felsőbb szinten van. Tuning szempontjából is érdekelne a dolog.
Ez a configuráció lenne mellé: Dula Core 2 E2160, 2db Kingmax 512Mb/800Mhz, GainWard 7600GT VGA, 200Gb Samsung SATA2 HDD.
Előre is köszönöm a segítséget....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rap, Hip-hop 90'
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eladó, DDR3 és DDR4 SO-Dimm és NVME ssd-k
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest