Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
foxi69
tag
Üdv!
Minőségi, de tök automata funkcióban készülő fotókhoz (családi események, kirándulások, városlátogatások) melyiket ajánlanátok?
Canon SX230 vagy Panasonic Lumix DMC-TZ10? Esetleg valami más 80e HUF-ig?
[ Szerkesztve ]
-
foxi69
tag
Még mindig nem találtam meg az igazit:-) Új jelölt a lentiekhez:SONY DSC-HX5V B
"Minőségi, de tök automata funkcióban készülő fotókhoz (családi események, kirándulások, városlátogatások) melyiket ajánlanátok?
Canon SX230 vagy Panasonic Lumix DMC-TZ10? Esetleg valami más 80e HUF-ig?"
Előnyök, hátrányok, tapasztalatok? A Sony 2010-ben TIPA díjat kapott (Sony Cyber-shot DSC-HX5V Compact Camera), ez elég biztató:-)))
-
foxi69
tag
Üdv!
Panasonic Lumix DMC-TZ8 a kiszemeltem. Ebben a kategóriában 60e Ft-ig van jobb? Ha van, akkor annak mik az előnyei ehhez képest? Egy travel zoom a cél, amivel "hülyebiztosan" lehet jó képeket csinálni.
-
foxi69
tag
válasz badika #25810 üzenetére
Én ma bementem a helyi MM-ba és megnéztem ezeket és a régi kiszemeltemet (Panasonic Lumix TZ8). Szerencsére mindegyikben volt még kraft, ki lehetett próbálni őket. Laikusként, kizárólag az automatikus fényképező funkció alapján nálam a sorrend:
1. Panasonic Lumix TZ8: nagy zoommal, bemozdítva is tűéles képet csinált.
2. Sony dsc-h70: kicsit lassabban éledt és a stabilizátora nem annyira hatékony.
3. Canon sx210: ebben van képstabilizátor???? Homályos, dupla fos lett a vele készült kép. -
foxi69
tag
válasz themebuilder #25825 üzenetére
Biztosan más volt. A tesztek általában csodákról írnak minden masinánál:-))) Én egyszerűen odamentem, bekapcsoltam, automata módban zoomoltam és kicsit szándékosan mozdítottam rajta. Mindhárom gépnél ezt csináltam. A Sony és a Pana jól viselte, ez ratyi volt. Én speciel kocafotósnak való hülyebiztos gépet keresek. Ez a Canon nem győzött meg. Ettől lehet kiváló gép
-
foxi69
tag
Megvettem a Panasonic Lumix TZ8-t (Cora akcóval 43,5e HUF volt a vége). Amikre eddig próbáltam, azokra nagyon korrekt. Nagy zoom mellett a kinti és benti felvételek is élesek. Sötétben is szép képeket készít, a vaku egész komoly hatékonyságú. A videó is jól működik. Vettem egy 8GB-os SD kártyát és rendeltem akksit tartalékba. Így megállt 50e HUF-nál a teljes felszerelés.
Még egy jó kis tok kellene majd hozzá. Erre valami ötletetek lenne esetleg?
-
foxi69
tag
válasz kicsirenike #26318 üzenetére
Bocs, de 200 GBP most kb. 60.000 HUF. Sztem érdemes lenne pontosítani, hogy mennyit is szánsz rá.
-
foxi69
tag
válasz kicsirenike #26321 üzenetére
Itt megtalálhatod a részletes leírásokat, felhasználói véleményeket.
-
foxi69
tag
válasz szentenci #26602 üzenetére
Csak a Panasonicról tudok személyes tapasztalatokat írni. Kb. 300 képet csináltam az 1. feltöltéssel, amiből 25% körüli volt vakus. A képstabilizátora elég jó, a mozgó alanyról készült képek élesek. Bekapcsolás után villámgyorsan üzemkész, ez nekem a hétvégi vadasparki kirándulásnál igen jól jött, sok elkapott érdekes pillanatot eredményezett.
Pótakksit sajnos a gép megvétele előtt, az edigital honlapján található specifikáció alapján rendeltem- Ezt írják:
Egyedi akkumulátor típusa Lítium-ion (DMW-BCF10E)Ez sajnos téves adat (az edigitaltól mondjuk nem tudom miért vártam mást, a legtrágyább cég a piacon). DMW-BCG10 típusú kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest