Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scarabaeus
őstag
válasz LaciMc82 #40552 üzenetére
Nem ajánlom egyiket sem, ha ilyenem lenne a kezemben, és valamit le kéne fényképezni, elővenném a telefonomat. Durván hangzik, saját vélemény, de egy fényképezőnél ami megmarad, az a kép, és ha utólag olyan képekre nézek vissza, amelyek ilyenek képeire hasonlítanak, akkor szomorú leszek, nem nosztalgiázni fogok. Ez nem képminőség. Figyelem: NINCS vízfestékeffekt! ISO 64-en ERRE képes
Pár fénykép
Nézd meg pl. a templomot. ISO 64 - a legkevesebb zajt hozó és legkisebb zajszűrést kívánó beállítás mellett erre képes.
Vagy a holdas képet az éggel. Vagy bármelyiket. Lehangoló, a digitális fényképezés megcsúfolása attól a cégtől, amely régebben kis F30 szappantartóval képes volt az összes akkori szappantartót és bridge-et földbe döngölni nagyérzékenységű képminőséggel, illetve manapság olyan bálványozott gépeket is képes kihozni mint az X-Pro1, X-E1 vagy az X100(s)... Szégyen.Quoth the Raven "Nevermore."
-
scarabaeus
őstag
válasz LaciMc82 #40555 üzenetére
Ha a gép formáját-fogását akarnám tartani, akkor nem tudom, valami használtat, mert a jobb képminőségű bridge-ek nem olyan áron vannak. Ha a képminőség a fogás ellenében is számít, a Canon SX220 akörül lenne, amit belőttél, ha elfogadsz lilát, párszáz forinttal olcsóbb is van. 2 éves ugyan, de 2 éven át nem bántam meg, hogy van egy ilyenem (szürke ). Van persze más opció is, más gépek, ha látsz valamit, ne csak a számadatokat nézd, szerencsés dolog, hogy digitális technika, így a gépekkel elkészült képeket otthon megnézheted, nem kell beülni valahová, mint hifiket hallgatni, ami aztán esetleg mégis máshogy fog szólni otthon (igaz, mondjuk a hifis esetben, egy huszonpárév utáni teljes váltást simán megkockáztattam internetes rendeléssel mások tesztjeire hagyatkozva, de szerencsére bejött, mindenesetre fényképezőknél nem izgultam, mit hoz a futár, mert tudtam, ott más a helyzet a fentiek miatt),
Quoth the Raven "Nevermore."
-
Zozzer888
addikt
válasz LaciMc82 #40625 üzenetére
Én ezt venném.Egyik barátomnak is ilyet ajánlottam, meg is vette (igaz, Ő még 100ért) de tetszik neki nagyon,szereti ,nem bánta meg.Ha nem sokkal drágább,érdemes a stabis obival venni, de én azt a kit-et (Canon 1100D+18-55 IS II) csak 110körül láttam.Annyit meg nem ér meg pluszban.
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
-
=Mentor=
őstag
válasz LaciMc82 #40644 üzenetére
Bár sajnos még tesztet nem találtam az új Nikon L820-ról, de az előzetes információk szerint bőven jobb gép lett az előd L810-nél, aminek főleg a képminőségével voltak gondok. Én a Canon sx240 és Nikon L820 közül fogok választani, de egyelőre alapos teszt híján nem tudok dönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest