Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
válasz Mr.Csizmás #17815 üzenetére
Canon A590 IS. Szerintem. Vagy Fuji J120 (ennek 5x zoomja van). Bár picit túl vannak a 30-on. De pl. a Fuji J110w belefér.
[ Szerkesztve ]
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
hangszóró
csendes tag
válasz Mr.Csizmás #26204 üzenetére
Elárulja nekem valaki,hogy a full autó módban mért kell hogy egy gép szar képet készitsen?
Pont az a lényeg,hogy full autoban is viszonylag jó képek szülessenek!
A Canon tutira tudja ezt, de a Nikon-is általában. -
válasz Mr.Csizmás #29030 üzenetére
Ha komolyan érdekli, semmiképpen se kis kompaktot, ennyi pénzből újan csak arra futná. Használtan szerezzen be mondjuk egy FZ18-at, FZ20-at, FZ8-at, F717-et vagy hasonlót szerintem.
Én anno egy használt F717-tel kezdtem, de ezzel vigyázni kell. Csak olyat vegyen, ami már járt szervizben szenzorcserével (ez amúgy a mai napig ingyenes ennél, csak nyűg).I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz Mr.Csizmás #29033 üzenetére
Igazi különlegesség a benne levő infrás éjszakai mód és a lézer-raszter fókusz, nem értem miért iktatta ki a Sony, soha ilyen hatékony megvilágítással nem találkoztam.
Talán picit jobb képeket készít az FZ18, ugyanannyiért megy használtan, mint az F717, de nincs benne ilyen extra.
Mindkettő tud manuális vezérlést, minőségi optikával rendelkeznek, FZ18-ban kiváló a makró mód, F717 meg a fent említett extrákat tudja.
Hirdetés:
F717, szeritnem alkudható
FZ18Én valószínűleg a Panát választanám, bár a Sony-t nagyon szerettem, a Pana modernebb volt.
[ Szerkesztve ]
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
themebuilder
senior tag
válasz Mr.Csizmás #29030 üzenetére
Ezeket érdemes megvenni: 20 ezer Ft-os akciós Euronics-os Samsung ST65-öt (ha van még nekik) vagy Nikon Coolpix S2550. Esetleg ha több pénze is lenne akkor Nikon Coolpix S5100, Canon PowerShot A3100 IS/ A3150 IS/A3200 IS/A3300 IS/A3350 IS
Nikon Coolpix S2550 vs S5100
digitális - optikai képstabilizátor[ Szerkesztve ]
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
Czibor10
tag
válasz Mr.Csizmás #29033 üzenetére
Vaterán sok érdekes ajánlattal találkozni, 5-10.000-ért 10 éves csúcskompaktok vannak.
Pl. [link].
Sok ilyen van, a régi bridge-eket, coolpix-eket, panasonic tz -, canon g sorozatot érdemes figyelni. Ha talál valamit majd jól megmondjuk jó-e vagy nem, de nem venném el a keresgélés ,,örömét'' tőle .Újak közül ajánlani való: panasonic ls5, samsung st65, nikon s2550, canon a3000, 3100, 3150, 3200.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz Mr.Csizmás #29056 üzenetére
Hát azért nézd meg az ember képeit a cikkben található weboldalon, és természetesen itt elsősorban arra gondoltam, hogy nem az a legfontosabb, hogy pl tűéles e az adott kép minden négyzetmillimétere, hanem a látásmód, és ennek visszatükrözésére való képesség
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
PRO-peller
senior tag
válasz Mr.Csizmás #30785 üzenetére
Inkább 40k-ért lehet elkezdeni vágyakozni a manuális beállításokra. Anno pedig volt 30k alatt is ilyen kompakt. Pl. Canon PS A590IS és ts.-ai. Elég tré képminőséggel.
-
PRO-peller
senior tag
válasz Mr.Csizmás #30789 üzenetére
Nincs tuti, de nekem is az sx130 volt a billentyűzetem hegyén. (f3,4 ; cerka aksis, és durva kinézet, 1/2,3 érzékelő; csak az avatatlanoknak!) De nem nagyon van más.
-
need
addikt
válasz Mr.Csizmás #30789 üzenetére
Üdv.. Mr. te mindenhol ott vagy...?
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
need
addikt
válasz Mr.Csizmás #30796 üzenetére
ghost in the shell...?
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
need
addikt
válasz Mr.Csizmás #30798 üzenetére
na akkor nem halok meg hülyén..
-
Zozzer888
addikt
válasz Mr.Csizmás #34297 üzenetére
jogos hogy nem illendő olyan ellen kampányolni, amit zsigerből elutasítok bővebb ismeret nélkül, azért is szoktam off topicba tenni az ilyen jellegű megnyilvánulásaimat (mert csak vélemény), ez most elmaradt, sorry
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Zozzer888
addikt
válasz Mr.Csizmás #34306 üzenetére
Előfordulhat hogy nem.
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
PofaJenö
senior tag
válasz Mr.Csizmás #55365 üzenetére
Inkább ilyesmi nem ?[link]
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
BaLee
addikt
válasz Mr.Csizmás #55365 üzenetére
Szerintem ezzel nem jársz rosszul: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nikon Z Nikkor Z 24-200 VR azaz optikai stabilizátoros utazó zoom eladó
- Panasonic Lumix s5 + kiegészítők, Beszámítás, Leírást olvasd!
- GARANCIÁLIS! Makulátlan állapotú Nikon Nikkor Z DX 12-28mm f/3.5-5.6 PZ VR objektív
- Panasonic Lumix G7 + Lumix G Vario 12-60 f/3.5-5.6
- Viltrox EF-M2 II speedbooster 0.71x
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest