Hirdetés
Aktív témák
-
TTomax
félisten
Sziasztok...
Ez a táp elbírna-e esetleg egy 4870X2-t????★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Igen, nagyon köszönöm nem ez a baj... a Corsair HX520volt itt a befutó.Csak véletlen megláttam ezeket az Antec házakat.Na most a Corsair az 64font itt a kisebb tápos Antec ház 82 font a nagyobb meg 97font.Még ha a nagyobbat nézem akkor is 34fontért lenne egy Antec házam,és hát a nagyobb táppal ellátott az a szerver ház.Azért is linkeltem ezeket a tápokat,ráadásul az első hsz-ben rajta vannak az ajánlott tápok között.Csak engem az zavar hogy 3db 12 voltos ágon ad le 54A-t a nagyobb a kisebb meg 2ágon 35-öt.
Szóval ez itt a dilemma,ha az Antec tápok nem birnak el egy 4870X2 VGA-t akkor maradnék a mostani ősrégi Antec házamba,és jöhet a CorsairHX,de elbírná akkor pici ráfordítással lenne egy új házam is...
Köszönöm a véleményeket★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz Szten Márs #15951 üzenetére
Köszönöm szépen...az nem gond hogy 3ágon ad áganként 18A-t?Úgy tudom a Corsair ebben bikább...elnézést ha nagyon nagy marhaságot kérdezek,tápok terén van némi homály
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz Szten Márs #15953 üzenetére
A CorsairHX520 az single rail?Mondjuk én is utánanézhetnék
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz Szten Márs #15955 üzenetére
Ja értem ennek utána fogok nézni,és ha tényleg single akkor megveszem,ha nem akkor a Corsair,köszönöm a segítséget
-
TTomax
félisten
válasz Szten Márs #15957 üzenetére
Az a baj hogy ezt nálam soha nem lehet tudni
Pl a procihütömet már most úgy veszem hogy az quadra elég legyen...Minden attól függ hogy a következő kiszemelt VGA-hoz mi kell majd.És ez a 4870X2 lesz...tehát ezért fontos a táp.Most pl úgy jártam hogy az előző konfigombol mindent cserélek a 4850 miatt...Ami a 3850-hez teljesen elég volt az ide kevés,és nem akarok megint így járni...mondjuk a tápot az mindenképpen cserélnem kellett...le se merem írni mi van most a gépemben...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Sziasztok..
Ajánljatok nekem egy tápot a konfigomhoz...csak nem E8400 hanem Q9550 lesz a proci...Most HX520-am van,vevőm lenne rá szóval nem sokat buknék...
Köszönöm...
Jut eszembe,csak itt vásárolok...[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Hát nem tudom,köszönöm aki eddig válaszolt...én azért gyanakodtam tápra mert egy kártyával stabil 4,3GHz-et megy a procim de kettővel már "csak" 4,05ghz van meg,én eddig úgy gondoltam a táp fulladozik azért,mert a win boot közben újraindul...
Az viszont igaz,hogy ha nem húzgálom akkor el kell ennek mennie,és ráérek tápot azután is cserélni...
Egyébként nagyon meg vagyok elégedve a táppal picit melegebb lett amióta a második radeon meg van,de semmiképp nem nevezném hangosnak pedig a gépem mellett alszok...ha mégis cserélni kellene akkor egy HX620 elég lehet?Nem szívesen váltanék márkát..bevált nagyon)))★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz diegho #18064 üzenetére
Na azok a marha drágák....
(#18063) syC
Látod nem figyeltél...nekem már megvan a CF---azt el is bírja... csak a ha a wolfit yorkra cserélem...nehogy berosáljon nekem a táp...[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz diegho #18067 üzenetére
Annyiért itt sem kapni,ugy kb 13K itt is ha még 300 a font.... [link] és nagyobb teljesítménynél jobban elszabadul az ár...
-
TTomax
félisten
HX 520-at ne javasolj már egy 4870CF meg meg egy Quad alá... nagyon jó táp de azért számoljunk már egy kicsit...
-
TTomax
félisten
válasz venember83 #18504 üzenetére
Nahát akkor tényleg számoljunk.Ha jól látom ez a rendszer single 4870 esetén load 264W CF esetén 422W.Ha kivonom egymásból akkor megkapom egy 4870 fogyasztását ami ugye 158W, na most akkor ezt szorozzuk meg kettővel...mennyi is ez?Ez bizony 316W... na akkor ezt most vonjuk ki a 422W-bol... azt mondja marad 106W...akkor TE szerinted,106W elég egy 4GHz-re húzott Q9550-nek???Az alaplap és az egyéb nyalánkságokat hozzá sem adtam...és ez csak egy sima matek a te táblázatod alapján paraszti logikával...ha esetleg valamit rosszul számoltam majd te mint szakember kijavítod
Még valami... nekem pont egy ilyen tápom van (HX520) egy 4850CF mellett.... az nagyon érdekes,hogy single kártyával 4,3Ghz-et megy a wolfim de CF-ben "csak" 9X450-et azaz 4,054Ghz-et.... nem ismerem leírni,hogy kevés...de azért én most szép csendben lecserélem mert egy Q9550-et akarok venni és én is rongyá akarom húzni,akárcsak a Radeonokat...
Marad az állításom egy Q9550és egy 4870CF mellé kevés a HX520... aki tudja cáfolja meg....(#18506) Traxx
Nyújtogathatod a nyelved... csak azért nézd meg a konfigom..én ezeket használom..te meg tanácsokat adsz...
Ebben a tesztben meg voltak cibálva a radeonok is?20%....[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Na közben megtaláltam a tesztet is ahonnan ez a kis ábra ki lett ragadva,csak már nem tudom beszerkeszteni......egy QX9650-el minden alapon leterhelve érték kb úgy a másfélszeresét lehet számolni ha cibálunk mindent... a teszteben is egy Chieftec 1000W-os tápot használtak... nem is tudom miért nem egy Corsair HX520-at... ja hogy azért mert az általatok ajánlgatott tápon nincs 2DB 6pines és 2DB 8pines csati?Mert hogy 2db 4870-nek az kell
Szegény user nagy boldogan majd hazaviszi a tápot aztán szaladhat 4pin molexröl 6 meg 8pin PCI-E átalakítóra,mert csak 1 radeont tud rádugni a HX520ra...És én tényleg nem értek a tápokhoz...ha esetleg tévedtem javítsatok ki...
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz elfelejtette #18510 üzenetére
Lehet,de proci fogyasztása most annyi amennyi egy q9550 akár 200W-ot is bekajálhat... tényleg nem tudom mennyit ehet egy 4870,de akkor legyen cibálva 158W az azért hihető,de ha mégis minden klappolna és mondjuk elbírná a táp az a kérdés még mindig nyitott marad hogy honnan is vegyek plusz egy 6-es egy 8pines tápcsatit a második radeonhoz...gyanítom nem véletlen nincs rajta..
(#18511) Ragadozó
Várj már itt 4870CF röl volt szó oda 2db 6 és 2DB 8pines PCI kell... a HX520.ün meg van 2X6+2,tehát a 4850CF-et még rá birom dugni a 4870CF-et nem.. mert a 4850-hez egy 6pines kell a 4870-hez meg 6+8 kell...(#18513) Kombat
Mert szerinted aki 4870CF et vesz meg q9550-et az nem fogja CCC-t ben a csuszkát koccig húzni Pont itt a prohárdveren ..azt még azért megsúgom a 4870CF-hez emberünk nagyon gyorsan 4Ghz-re fogja húzni a Q9550-et ...kérdezzétek csak meg SzlobiG -t...[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz Kombat #18513 üzenetére
Mert szerinted az rendben van hogy az egyik radeont a 4pines molexekre kötöm ugye?Várjál hogy is... 2X4pin-böl lesz 6pin... 2X4pinböl lesz 8pin PCI-E...megy ez...nem tudom miért nem lehet olyan tápot javasolni amin megvannak ezek a csatik... nem gondolod hogy nem véletlen hogy nincs rajta???
Egyébként próbáltad ezt a tápod HD48XX CF-re?Bevált?(#18515) Ragadozó
Hát nem hiszem hogy menne egy csatival..
Átalakító....(#18516) Kombat
A procit biztos húzni fogja,nagyon érződik a CF-en ha alapon megy...akár 30% is eltűnhet...azért egy 4870CF-et elég nehéz VGA limitesre állítani[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz Kombat #18519 üzenetére
Azért most egy sata csatit ne keverjünk össze egy radeon HD4870-el,van akinek az egész gépe nem fogyaszt annyit mint egy terhelt radeon,itt azért nagyságrendi differenciák vannak...
-
TTomax
félisten
válasz Kombat #18521 üzenetére
Mit nem értesz ezen?Te írtad más tápokrol sata csatikat hagynak le.Úgy látom nem érted te ezt ..ezen a tápon csak egy darab radeon HD4870 csatlakoztatásához elegendő peg csati van...és ez nem ugyanaz mint egy lespórolt sata csati...
-
TTomax
félisten
válasz Kombat #18525 üzenetére
Akkor te ajánlod a Corsair HX520-at egy 4870CF meg egy Q9550-hez?Átveszed a tápot ha véletlen nem elég?
Ne ragozzuk tovább én használom te meg beszélsz róla...ne ne is reagáld le én se fogom mert átment személyesbe a stílusod..."FSP 400PNF tápomon sincs PEG csati, viszont a megboldogult 1950PRO-hoz kellett, átalakítót használtam és (nem fogod elhinni, de) működött! Micsoda mágia!"
Csak tudnám ez hogy jön ide...mi köze a témához...[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Leírom neked is a CPU-t fogja húzni És az tényleg nagyon poénos hogy egy 7600Gt-hez ment a 150Ft-os átalakító,de még mindig egy 4870hez kell egy 6 és 8pines csati... tudom 300forint...hagyjuk ezt a mert nekem ez kokány... ez van.. ha csak 1 6pines kell okay..de így CF-be...ugyan...
(#18529) HIJ
HX520 simán elviszi a konfigod,még sok is... még ha esetleg egy 4850CF,és egy 4Ghz-es wolfi tunning is bele fog férni nem lesz gond,én most így használom...a HX520 amugy egy nagyon jó táp csendes,teszi a dolgát....viszont a kábelei hossza egy full towerhez nem biztos hogy elegek...egy CM cosmosban lehetnek gondok,jó lenne ha írnál házat mibe akarod...[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Nézd meg a konfigom...HX520 viszi szépen és a csatik is elegek hozzá,nem kell semmilyen átalakító....
Tower házban van szórás a CF-hez meg kelleni is fog...legalább egy stacker méretű...de ez már nagyon off...[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz boogie84 #18540 üzenetére
3van 2db sata meg egy régi 80as ide... de ugye azt látod hogy 4850CF-em van?a GTX 260 azért fogyasztásban jóval kevesebb...
-
TTomax
félisten
Ezt a tápot meg szabad venni? [link]Ez a 70A ez valós adat???
-
TTomax
félisten
Sziasztok...
GTX295,Q9550,X48,4G RAM,dvd,2vinyó,6-8 házventi... HX520 elviszi vagy nem?★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Köszönöm mindnekinek,én is igy gondolom!
A PH!-s teszt magáért beszél,merthogy eddig egy GTX280 volt a gépben megrángatva,és mellé tudtam tenni egy 8800GT-t is...a kettö meg már többet eszik mint a GTX295.
Köszönöm a segitséget!★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Politika
- Építő/felújító topik
- Objektívek topikja
- Kés topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Apple notebookok
- Kezdő fotósok digitális fényképei