Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.CS.
csendes tag
Karbonn sparkle V-hez úgy látom hasonló a hardvere a thl 4000-nek is. 4 mag 1 giga ram de 4 helyett 8 giga a belső memória, kicsit nagyobb felbontás és 4.7". Viszont jóval vastagabb és nehezebb de van sok extra: OTG, 4000 mAh akku, Miracast, ami drágább telókban is ritka ahogy észrevettem. 34ezer edigitalban ingyen szállítással magyar garival. + 2 kijelző védő fólai egy felszerelve, egy mellékelve. plusz műanyag hátlap tok. Ennyi pénzért szerintem legjobb választás mostanában.
[ Szerkesztve ]
-
D.CS.
csendes tag
válasz trebrona #77829 üzenetére
Elvileg lehet de gyakorlatba biztos nem. Én ez alapján választottam telefont. Első kinézett telóm az LG L65 4.4es kitkat-el. Konkrétan az LG Magyarországnál érdeklődtem utána mert az LG oldalán azt írták hogy nem támogatja, és mondták hogy valóban nem lehet vele képernyőt tükrözni.
-
D.CS.
csendes tag
válasz trebrona #77829 üzenetére
Most nézem amit linkeltél ezt csak azt sorolja fel hogy az android szoftver mit támogat. Hiába támogatja már 2.3 tól az NFC-t ha nincs a készülékben NFC chip akkor sokra nem mész vele. Igaz a Miracast a WiFi-t használja de kell hozzá valószínűleg valami plusz hardveres felkészítés is.
-
D.CS.
csendes tag
Sziasztok, segítséget kérnék teló választáshoz (dual sim + lte)
Első okostelómnak lassan érik a cseréje, 2 év után váltanám le a thl 4000-t, legfőbb ok a lte hiánya. (sok vidéki faluban nincs és már nem is lesz 3g hálózat, pl a telenornak nálunk is csak lte van).
Olyan telót keresek ami akárcsak a régi dual simes de mindkét simen tud egy időben lte hálózaton lenni (jelenlegi egy időben csak egyik kártyát tud 3g-n, másik 2g-n kell lennie).
Kérdésem az lenne, hogy leírásokban ez milyen módon jelölik? Mi utal arra hogy egyszerre mindkét hálózaton tud lte-re kapcsolódni? Lte tulajdonságokat tudom hogy B20/800mhz kell.
-
D.CS.
csendes tag
Sziasztok. Lassan 3 éves lesz a telom (THL 4000) és ideje lenne cserélni. Kinéztem egyet (Oukitel K5), mit gondoltok róla? Kamera minőség nem érdekel, nagy akku (4000mAh+) és 4G viszont fontos. Ilyen árban tudtok valami jobb választást? 87 dollár akcióban (+vám) Ismert vagy ismeretlen márka is lehet. Itthonról független vagy aliról.
[ Szerkesztve ]
-
D.CS.
csendes tag
Köszönöm a sok hozzászólást és készülék ajánlást! Valóban kb 30 ezer a plafon környéke. És tényleg az üzemidő és 4G a lényeg. Nyilván lehetne mondani hogy ha hosszú időre veszem akkor még miért nem fér bele kicsit több, és végülis bele is férne, de kb nálam itt van a határ. Ha összetörném, elveszteném vagy bármi akkor ennyi az az összeg amit el tudok viselni gond nélkül plusz kiadásként.
Szóval a Moto C Plus ennek meg is felel, beugrok tescoba, megnézem, hogy van-e és tényleg 2/16-os. Olvastam egy tesztet ahol írják 1 és 2 gb-os változatban adják. Bár ilyen feltételt nem írtam azért Android 7-en 2 giga ram és16 gb rom szerintem minimum alap. Nekem kitkat-os 1/8-am van, 3 éve minden egyszerű app pörgött rajta ma azért már rendesen belassul, kell hozzá türelem, pedig kb ugyanazokat használom csak ugye frissítésekkel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest