Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Soybex
őstag
válasz D.CS. #114828 üzenetére
Pontosan, Asus-t gondolom ismered mint márka, Asus zenfone néven futnak a telefonjaik, annyit tudok hogy a Zenfone 2 Ze551ml tudja a dual aktivot, elég olcsón mennek itt aprón használtan. Viszont kint van a 3-as széria ahhoz még nem volt szerencsém, de tuti abban is van dual aktívos készülék
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Ájvé
veterán
válasz D.CS. #122422 üzenetére
Ekkora akksival nem, itthon Redmi 5A és Note 5A lenne, de azokba 3000-es akku van. SoC szerintem viszont jobb (Snapdragon 425), de MT6737 se rossz. Anyunak vettünk karácsonyra C5 Pro-t és jó kis teló, minimális felhasználásra ez is elég.
Amúgy vámon kívül az ügyintézéssel is számolj, ez meg néhány ezer forint (talán 3000). Ezt kézbesítéskor kell kifizetni. -
Fall-N
veterán
válasz D.CS. #122461 üzenetére
Pedig sajnos egy kicsit dobni kellene rá, mert majd meglátod, hogy kevés lesz az a 2 GB RAM és a tárhely sem lesz sokáig elég. Én is tavaly elkövettem azt a hibát, hogy egy gyengébb telefont vettem (Honor 7 lite) és gyors elértem a határait. Nem is maradt sokáig, mert 1 év után le is cseréltem a jelenlegi telefonomra (Xiaomi Mi A1). Írnom sem kell, hogy ég és föld a különbség. Amint belakod, be fog lassulni, mert a mostani alkalmazások már most több hardvert kívánnak.
Szóval manapság az elégséges minimum a 2 GB RAM és a 16 GB tárhely. Legalább 3 GB memória kellene és 32 giga tárhely. De nem elvetendő a 4 giga memória sem, ha hosszabb távra veszed. Főleg ha EMUI/MIUI van rajta és nem a módosítatlan Androidhoz közeli rendszer.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest