Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz BenHans #119317 üzenetére
Igen, egy Lumia 640LTE-vel kuzd, de mar elegge utalja.
Koszonom az ajanlatot, szep telefon.
A boltban az SG A3-mat ajanlottak, az nem jo amugy? Mondjuk en nem tudom, a 2GB RAM mennyire eleg.
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Azon gondolkodom, hogy ideje lenne telefont cserélni. Amire kell, az a telefonálás, böngészés, iot eszközökkel hobbizás, néha kis pokemon go... Amit kigondoltam, hogy valami 3/32-es gép meg is felelne, 5" -es kijelzôvel, ha lehet. Az sem baj, ha kisebb. Dual sim kéne! Pure droid fan vagyok, nem kell nekem semmi rá, a miui, emui, és társait rühellem. Létezikilyen telefon? Vagy két telefonra lenne érdemes váltani?Jut eszembe. Compass is kéne, hogy tudjam, merre az arra. (Gyalogos navi.)
Ja, most MI A1-em van, de ez nem jó. [link] (Meg egyik Xiaomi sem jo, van a családban 3 prime, meg 4X is.)
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz tvamos #124595 üzenetére
Hú, egy ilyen moto x4 Android One nagyon jó lenne!
Vagy ez még nem dual sim?[ Szerkesztve ]
-
-
tvamos
nagyúr
válasz Dorian #125399 üzenetére
Headseten keresztül nagyon hangos telefonbeszélgetés alatt, és nem lehet halkabbra venni. Zene alatt le lehet halkítani, csak hívás alatt nem.
Nem kapcsolódik a robot porszívómhoz.
Más IOT eszközökkel is szar. (Oreo frissítés után jó volt egy rövid ideig... de "kijavította" az első biztonsági frissítés. Szóval ez csámcsi feature, így működik a többin is. 3S,4X.)
Persze, ennyi pénzért...(#125404) nji
Ugyan már! Mindig lehet valamit venni! Könyvolvasó, másik tablet, tudomisén...[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Moto X⁴-et sosem látom, hogy ajánljátok. Van ennek valami oka?
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnek egy uj telefont, es ezek kozul lehet valasztanom. Amelyiket akarom:
Apple iPhone 8 Plus 64GB
Apple iPhone 8 256GB
Apple iPhone 8 64GB
Sony Xperia XZ2 Compact
Huwaei P20
Huwaei P20 lite
Xiaomi MI A1A felhasznalas: fontos, hogy rendesen lehessen hanghivasokat bonyolitani rajta. Van, hogy masfel-ket ora is egy beszelgetes. Neha VOIP. Radiot is szoktam hallgatni rajta, de csak neteset, nem hasznalok analogot. (Szoval jo lenne egy jack aljzat, hogy tudjak egyszerre headsetet, meg toltot dugni bele.) Szoktam bongeszni rajta, meg navigalni is. Mostani telefonomon is van vagy 100 app. (Van amit en keszitettem MIT app inventorral.) Nem haragudnek, ha 70mm-nel keskenyebb lenne. (Jol jonne a dual sim, de mar lemondtam rola, majd jarok 2 telefonnal.) Nagyon sokat fotozom vele, foleg macro. (PCB-ket, alkatreszeket.) Eddig meg nem volt iPhone-om, de nem zarkozom el elole, biztos jo az is.
Szerintetek melyiket valasszam?
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz #81733120 #127232 üzenetére
Akkor jack nélkül melyik az, ami mondjuk szuper választás?
Jut eszembe, most MI A1 van, de annyira nem vagyunk barátok.(#127229) mszasza válasza tvamos (#127227) üzenetére
Céges lista, ha mást akarok, akkor ki kell fizetnem, ezek meg kvázi "ingyen" vannak.[ Szerkesztve ]
-
-
tvamos
nagyúr
válasz rozsgyi #128661 üzenetére
Detto... Nekem is 3. Xiaomi, és mindel van valami, hogy ne legyen jó. Persze, tudom, ha nyitok bootloadert, meg rootolom, akkor meg lehet oldani, de akkor meg a banki app nem akar menni. De nekem minden android ilyen volt, ZTE, Lenovo, Huawei is.
Most van egy iPhone-om, ez meg nagyon más."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Ket kerdesem lenne:
1, Ha azt feltetelezzuk, hogy a penz nem szamit, mi a legjobb (legtobb RAM, leggyorsabb processzor, NFC, ilyesmi) Androidos telefon, ami nem nagyobb, mint egy (iPhone8, vagy XR4X) 70x140mm?
2, A gyermekem teloja (XR3S) domestos mergezest kapott, szeretnek neki venni valamit Karacsonyra. Foleg jatekok, (ilyen... pokemonokat, meg dinokat gyujtoget rajta, meg neveli az allatokat a kepernyon,) illetve telefonal rajta, ugyhogy legyen jo a beszedhangja. Szereti a mostani telojat, nincs gondja a MIUI-val sem, csak annak a hangszoroja kicsit fura.... A meret nem annyira szamit, nagyobb a keze, mint az enyem. Uj legyen a keszulek, fuggetlen, vagy Vodas. Jo lenne 50 alatt meguszni.
-
tvamos
nagyúr
+ (#133753) Roaming
Koszonom a segitseget mindkettotokenk!
Ha mondjuk 60 ezerre emelnem a keretet, akkot melyik a jobb valasztas?
Xiaomi Redmi Note 5 3/32
Xiaomi Mi A2 Lite 4/64Azt latom, hogy Snapdragon 625 v.s. 636, de nem tudom, jatekban ez mennyit szamitana.
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Egy Redmi 4X-et nyuzok, de az a problemam, hogy nincs benne NFC. Nekem meg most kene. Szoval gondolkodom egy uj telon...
- Árkategória. 100k HUF
- Használt vagy új? Ujat szeretnek.
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan. (Vodas vagyok amugy.)
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Mindegy
- Mire használnád?
* Elektronikai projektekhez NFC, meg WiFi, BT (MIT app inventor, bongeszo)
* Netezes
* Jatek, (JW Allive-ban gyujtom a dinokat a gyereknek...)
* Ja, SMS, meg telefonalas is
* Navigalas, gyalogosan is (kell jo GPS, meg compass)
* Szoval egesz nap nyuzom
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Ne nagyon legyen szelesebb, mint 70mm.
+ Tetszik a notch, ugyhogy az egyaltalan nem kizaro ok, de nem is feltetel."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz TunerJoe #141985 üzenetére
Hatareset. Felveszem a listamra, de ha van keskenyebb, akkor azt valasztanam.
(A Xiaomi Mi A1-et (75.8mm) nem tudtam megszokni, az tul nagy volt / az ujaim tul rovidek. De nem direkt tortem ossze.)Ha lemondok a dual sim-rol, akkor esetleg van kisebb?
Ez a Samsung Galaxy A8 32GB Dual A530FD nagyon gaz? Nem ajanlott?
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Illetve most latom a Samsung Galaxy A40-et, ami, ha jol latom mindent tud, amit szeretnek, es tok olcso.
[link]"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
-
tvamos
nagyúr
válasz kalanchoe #142043 üzenetére
En Vodas vagyok, de ott 80 folott van az ara. Jobban orulnek, ha olcsobban hozza tudnek jutni. Ezekrol az arukeresos talalatokrol viszont nem tudom, hogy melyik a hivatalos forgalmazo.
Az edigital gondolom jo..."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz juuzer #142041 üzenetére
Koszonom mindenkinek a segitseget!
Vegul az edigitol rendeltem meg a fekete Samsung Galaxy A40-et.
Azt irtak, hogy az Samsung gyartoi garis.
Remelem ugy is lesz!
Nagyon varom, mikor er ide, kivancsi vagyok, milyen lesz a kijelzo."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz Amerigo57 #145676 üzenetére
Nagyon jo! Legkozelebb ilyet veszek a gyereknek. Az elozo telot beejtette a klotyoba, a mostanit meg leejtette a betonra, es osszetort a kijelzo. Eszem megall!..
Az Ulefone Armor 6E mennyire jo telefon? Xiaomi Redmi Note 5 helyett lenne... Jatekra.
Illetve mennyire jo bolt ez a B-tel?[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz tvamos #142168 üzenetére
Nehany honap hasznalat utan azert jottem vissza, hogy ujra megkoszonjem az ajanlast, es leirjam, eddigi legjobb telefonom a Samsung Galaxy A40. (Igen, jobb a iPhone 8-nal, meg az osszes Xiaominal is.) Nem a leggyorsabb, nem ebben van a legtobb RAM, nem egy bajnok, csak csondben teszi a dolgat. Es igen, neha kicsit belassul, de azert csak megcsinalja, amit kell. Es az uzemido, az valami frenetikus. Meg sosem volt ilyen jo uzemidos telefonom. Minden szuper vele.
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Anya elégedetlen az LG K10 telóval. (Milyen érdekes...) Szeretne egy másikat, a Vodafone-tól, élőfizetéssel, részletre. Ti mit ajánlanátok neki? Amit fizetne, az olyan 2-3 ezér havonta. Felhasználás: fényképezés, a képek Facebook megosztása."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz #94529552 #148317 üzenetére
Igazabol 3 ezret se akar fizetni, de ez az LG (szerintem vegtelen fos) nem csinal megfelelo fenykepeket, es olyat szeretne, aminek jobb a kameraja, meg nem merul le ilyen gyorsan, de amugy eleg turelmes ember, szoval amugy megfelel neki a K10 is.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz Viktor0610 #148325 üzenetére
Nagyon szepen koszonom, hogy segitetek valasztani!
Azt szeretnem meg kerdezni, hogy esetleg a Samsung Galaxy A20E jo-e, mert az van feherben is. Nem feltetlen fontos ez, de esetleg az jo lenne, ha feher... persze, a kamra fontosabb."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz Viktor0610 #148332 üzenetére
Köszönöm! Akkor a P Smartot javaslom neki, aztán meglátjuk, mire beszélik rá a pultnál..
-
tvamos
nagyúr
válasz Viktor0610 #150124 üzenetére
Csak 5.9" az A40. En is feltem, hogy nagy lesz, mert volt regebben 5.7-es, de ez keskenyebb, mert valahogy hoszzukasabb a kepernyoje, es olyanok a keretek is, hogy pont jo. Erdemes eloben megnezni!
-
tvamos
nagyúr
Mit vegyek a gyermekemnek a Redmi 4X helyett? Jatek, jutyub, telefonalas, fenykepezes a hasznalat. Legyen dual sim, es ha lehet, akkor tudjon + SD-t is. Olyen kell, amire kapni Armor tokot!
A keret kb. 55 ezer, tokkal egyutt.
A Xiaomi Mi A3-mat nezegettem, meg a Redmi Note 8T-t.[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz Sgr_A #150128 üzenetére
Gondoltam, jateknal nem baj, ha csak HD+ mert igy kisebb a gpu igeny. En nagyon szeretem az amoledet is, es szerettem az A1-et is.
DE! Nem szoktam jatszani, es ezert elfogadom, ha azt mondjatok, hogy a Redmi jobb, ha a jatek elsodleges szempont. Vagy ha van megjobb, akkor inkabb legyen az!
Hol erdemes megvenni a 8T-t? (Felteve, hogy az a legjobb valasztas a keretbol.)
8T-t csak 65 folott latok megbizhatonak latszo boltokbol. (De kar, hogy nincs mar az a Szlovak bolt...)[ Szerkesztve ]
-
-
tvamos
nagyúr
Ezt milyen informaciora alapozod?
Nekem azt irtak a cseten, hogy bolti a gari, nem Xiaomi gyari. De persze lehet, hogy ok maguk sem tudjak jol.
Az i-shop.hu azt irja, hogy 24 honap gyari gari van a keszulekre.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest