Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz cappa72 #103449 üzenetére
En mar beletorodnek az 5"-be, es majdnem letettem a voksom a Lenovo Vibe Shotnal, de a topicja meggyozott, hogy ne. (Meg a felesegem is megjegyezte, hogy igen vettel mar 5 Lenovot, es mind xar, de vegulis lehet, hogy a 4. jo lesz...) Raadasul ez is 100 ezer, ha biztos forrasbol akarom.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz cappa72 #103454 üzenetére
Ott a Vibe Shot-nal a kamerara is van panasz. Node kerem! Szazezerert!?..
Pedig en rugalmas lennek, nem kell Magyar nyelv se... ha ez szamit.(#103453) _ghiottone válasza tvamos (#103452) üzenetére
Koszonom, hogy probalsz segiteni, es el is gondolkodtam rajta, de mar a Sony Experia Z3 is tul nagy volt. Kisebbet akarok, mert nem esik jol hurcolni. (Egy kezzel nem kenyelmes, ha meg leulok, inkabb eloveszem a zsakbol a tabletot. Ott azert csak nagyobb a kijelzo, meg van mindenfele egyeb frankosag.)[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Mi újság az 5" alatti piacon? Azt említettétek, lesz valami csúcs Moto."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz cappa72 #105911 üzenetére
Van olyan, ami olcso, nem kell romolni, es tutira megy a pokemon go? (Ez az egy játék, amit el tudok fogadni...) Nem fontos az lte, nem kel dual sim, meg amugy semmi nem fontos, csak a jatek. Persze ne legyen túl nagy. ZTE V5-öt váltana. (Több ROM hasznos lenne...)
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
3S Prime EU-t rendeltem, a B20 miatt. (Utalom az edge alatt netezest - Vodafone.)
-
tvamos
nagyúr
válasz peter889 #106476 üzenetére
Nekem van egy Lenovo A660-am. Az nagyon küzd a navigációval. Még akkor is, ha nincs benne SIM, és semmi nem fut a háttérben.
Szerintem kéne 1GB RAM, hogy vállalható legyen.
Sok kínai mobilban nincs irányű, én azokat is kihagynám.
Nehéz úgy!"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz cappa72 #106500 üzenetére
Nekem volt fHD 5.2@-on, es hat... eleg szignifikans a kulonbseg. Ahogy mondod. Fogyasztasban, melegedesben, meg persze geek faktorban.
Pont olyant szeretnek, amiben Nem full HD van... a processzor teheles, melegedes, meg fogyasztas miatt. De mar nem is nezem meg a specifikaciot, ugysem mervado. Ha a kezembe veszem kiderul, hogy jo / szep a kijelzo vagy sem. Lattam mar ronda full HD-t, meg szep HD-t, meg szep full HD-t...Remelem, holnap megjon a B20-as Xiaomim... es szep lesz a kijelzo, akarmilyen is a felbontas...
(#106504) csiben1 válasza ADAM1337 (#106503) üzenetére
Nalunk nem megy a 3G, ha nincs B20-ad, akkor 2G van, az meg azert nem elegans mar. (A logoutot tlana betolti 2 perc alatt, az origot meg vagy 5.)[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz cappa72 #106531 üzenetére
Megnyugtato, hogy neked ez van, es elegedettnek tunsz vele. (A multkor azt irtad, hogy nem veszel Qualcommot... azt hiszem, ez megegy jo pont ennek a keszuleknek.) Orankent nezem, kuldi-e az eustock.
Remelem, jon ra valami jo ROM, mert nem vagyok nagy baratja a MIUI-nak. Persze, ez csak szemelyes preferencia, es tudom, hogy sokan nem ertenek vele egyet, nem is kell. Meg persze a rendetlen asztalt elintezem egy alternativ launcherrel.
En a legelso Androidos telefon ota nem talalom azt a keszuleket, amit el birok viselni. Ha ez sem lesz jo, akkor nem tudom... E52-es Nokia...[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Na akkor tényleg semmit nem értesz hozzá
Nem kéne ez, ne személyeskedjünk kérem! 7 éve van droidom, jópár kínai telefon után sem tetszik. Tudom mit, és hogy lehet ezzel a launcherrel. Ízlésen vitatkozni is felesleges!
Azért írtam a launchert, mert attol könnyen megszabadulok. A többitől nem annyira."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz cappa72 #106573 üzenetére
Pedig a Qualcomm ad mindent Linuxhoz is, csak ennekem nincs annyi idom bibelodni a telefonnal, hogy utana menjek, hogy kell csinalni, meg mi kell hozza. (Persze, aztan, ha elkezdenek nyomozni, lehet, hogy kiderulne, keves vagyok a temahoz.)
Mondjuk, most lesz egy hasznalaton kivuli Lenovo Vibe Shotom, amit szet is kell szednem, mert kicsuszott a zsebembol, amig a lajtorjarol villanyaszkodtam. Azt akar teglazhatom is. Csak hat... ido... ido...
Meg ez a zubuntu taccs most jobban foglalkoztat, mint az undoroid.[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #106576 üzenetére
De nem ugy!.. Linuxos geprol bizgetni a ROM-ot...
(#106577) cappa72 válasza Dr. 444Hertz (#106576) üzenetére
Hat szerintem itt van minden, amennyire meg tudom itelni: [link]
De mondom, en eddig nem jutottam el erre a fejlesztoi szintre... meg semmilyenre.Na jo, be kene fejeznem az offolast... ma delutan jon a kivalasztott, most kuldtek a sms-t.
// Hanyszor megfogadtam mar, hogy nem varom ennyire az uj telefont, de...[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #106879 üzenetére
Valójában nem tudjuk, mennyi lenne az igény rá, mert a Samsung Galaxy Note-on kívül nem nagyon van alternatíva. Én nem is tudok mást. Elérhető áron semmi...
-
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
3 eve hasznalok 5-5.2" telefonokat, de nem tudok hozzaszokni.
Nincs valami hir egy franko 4-4.5"-es telefonrol?
Egyenlore Androidban gondolkodom, lehetoleg Nougat frissitessel.
Jo lenne minel tobb ram, de processzor erore, meg gpu-ra nem kell eros.
Legyen compass, mert szeretnek vele gyalogosan navigalni.
Koszonom, ha van valami jo otletetek! Udv, Tomi"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
Mikor volt jó? Én egy telefont vettem tőlük, arra sosem érkezett meg az ígért frissítés.
Amerikában pénz visszatérítést adtak az elégedetlen vevőknek. Bocs, kedvezményt, a következő készülék árából. Nekünk nem.[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
válasz kovacsroli #112006 üzenetére
Igen, Kina nagypiac, de nekeik egeszen mas dolgok a fontosak, mint nekunk.
-
tvamos
nagyúr
válasz diegho #112265 üzenetére
Persze, sok pénz 90 ezer, és lehet, hogy nem éri meg, de nekem ez a "sima z play fényképezője sokkal jobb" nem ennyire egyértelmű a dpreview tesztje alapján. És igen, ott az optikai zoom, és aki szobában fényképez, annak jól jöhet a xenon flash. Mint ahogyan ott le is írjak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest