Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
klepto
addikt
válasz Bdanyy #22506 üzenetére
Defy lenne, ha Magyar lenne, de 0 Android ismerettel, és -1-es Angol nyelvtudással inkább bevállalok egy gyengébbet, ha az én nyelvemen karattyol
Egyébként a Motorola Defy is benne volt a kiszemelt, és elvetett telefonok közöttHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
okay
aktív tag
válasz Bdanyy #22332 üzenetére
Olvasgattam és ugy érzem nem kell olyan komoly telo nekem.
A Flash-el kapcsolatban nem akarok videomegosztokat nézegetni. ezért nem is érdekel akárhogy beakad, csak azért kell mert azon az oldalon flash alatt tudok bepipálni, odahuzni, menteni. Erre a blade is alkalmas ahogy ajánlottad az armv6-al, még ezen kivül talán korábbi tipust is találhatok?
Köszi!Nagyon jó Football Manager: http://www.powerplaymanager.com/r421088
-
sinead
tag
válasz Bdanyy #22640 üzenetére
"SE miért esett ki? Pedig a neot még betenném ezek közé kipróbálni."
Volt egy SE X10 mini pro-m, amivel rossz tapasztalataim voltak (hsz 22643):
- Nekem a menüben ugráláskor is lassúnak tűnt.
- Túl sokszor kellett 2x-3x ráütnöm a kijelzőre, hogy észrevegye, hogy mit akarok tőle.
Előítéletes lettem az SE-nal szemben. Pedig lehetséges, hogy nem kellene...
Tapasztaltatok hasonlót az SE X10 Neo-nál?Plusz még az sem mellékes, hogy nekem cégesen kellene a Telenortól, és náluk nincsen X10 Neo.
Vehetném függetlenül is de úgy meg jóval drágább. Főleg, mert a kis boltoknál a számla nem tartalmaz áfát, így nem is kapom vissza azt -
sinead
tag
válasz Bdanyy #22640 üzenetére
"Incrediblenek is ugyanakkora felbontása mint amásik kettőnek, csak SGS-nek a samoled miatt kevesebb subpixele van, mint a HTC-nek és az LG-nek. Engem ez i8910-en abszolút nem zavar, de pl észrevehező kisbetűknél hogy a blade élesebb."
A felbontásbeli különbséget azért írtam rosszul, mert erről a Galaxy S2 / HTC Sensation összehasonlításnál olvastam. Ezek szerint rosszul gondoltam, hogy a Galaxy S / HTC Incredible S / Optimus 2x esetén ugyanez a helyzet.
De nem is ez a lényeg, hanem az amit én is észrevettem:hsz 22616: "Mind (Optimus 2x, a Galaxy S, és az Incredible S) szép, de (picivel) legjobb a HTC. Neten néztem grafikonokat, és csak az apró betűs feliratokon jött ki különbség: a másik kettőn kicsit "szétestek" a betűk, míg a HTC szépen olvasható maradt. Összességében alig észrevehető a különbség a 3 között."
Ha jól értem, Te ugyanerre az alig észrevehető különbségre gondoltál...
-
sinead
tag
válasz Bdanyy #22650 üzenetére
Hűha! Ha ez így van, akkor lehet, hogy mégis fel kéne vennem a listámra az X10 Neo-t is. (Már csak a Telenor-nak kellene még felvennie )
Ezzel viszont még bonyolultabb lesz a helyzetem. Kivéve, hogy a zenében meg megoldódik. Feltételezem, hogy a Neo-ban nem rontották le a zenét, cserébe a gyors menü használatért és az "érzékeny" kijelzőért.
-
kolosanyi
veterán
válasz Bdanyy #22766 üzenetére
Tudom, én Optimust nyúzok most, ez alapján merem állítani, hogy az már használható. Na de nem leszek telhetetlen, így se rossz. Legalábbis ez az eddigi legjobb, amit láttam. Szóval, ha ez lesz a befutó, akkor remélhetőleg a te segítséged járult hozzá egy vásárló elégedettségéhez.
[ Szerkesztve ]
-
f_sanyee
senior tag
válasz Bdanyy #22860 üzenetére
desi s a vodanal legolcsobban is ~80k, persze olyan csomagba aminek 10K+ a havidija.... elofizum van vodanal és még 1 évig nem is tudok uj készüléket venni, flottás ugyhogy ha tudnék is a legmagasabb áron lenne. persze én sem várom el hogy tökéletes legyen, ezért is leirtam egy rakás dolgot ami nekem nem kell, és nem számit ha 1mpxes a kamera... de azt elvárom hogy ne kelljen naponta ujrainditani vagy rosszabb esetben ne induljon ujra magátol meg hasonlo dolgok.
-
Dzsano
tag
válasz Bdanyy #22855 üzenetére
f_sannyee alább már meg is válaszolta:
...de beleolvasok a topikjába és random gyártásu készülékeknek hal meg a hangszoroja?...Hát igen.
Vesz az ember a megtakarított pénzecskéjén egy készüléket, osz' az meg hamar feldobja a talpát?
Az ACE-t is azért hagytam ott, meg külsőre sem tetszett, egyenforma. Meg a képernyő felbontása miatt.Az OT 990 azért lenne jó, mert nem sajnálná az ember, mernék androidokat főzni, stb. (régebben magam fordítottam a Linux kernelt otthonra) stb. Ha lenne, és olyan 30 K körül, vagy kicsit felette.
Jó gépnek még mindig az SE NEO ami tetszik. Csak nekem még drága, ennyiért veszek egy tecsós asztali PC-t. hordozható
-
őstag
válasz Bdanyy #23795 üzenetére
Köszönöm ezt a sok segítséget, amit Tőletek kapok!
Méretben maradnék 3.8" és 3.5" között.
Akkor nem vetem el az Androidot, mindenképp megfontolom.N8-nak jó kamerája van, akkor esélyes, hogy az új Nokia telefonoknak is az lesz.
Tetszenek a WP7 modellek, mert olcsón elérhető (Azért Én sem dobok ki pénzt az ablakon, ha nem muszáj ) Jön rájuk a Mango, csak a kamera vacak.
Érdekes, hogy a MA-n kattintott fotók minősége, teljesen más, mint a GSMArena tesztjeiben. Utóbbi alapján vennék. Nem akarok DSRL fotókat, de nekem ne legyenek annyira bénák.
[ Szerkesztve ]
-
-
picur220
veterán
válasz Bdanyy #24542 üzenetére
Nekem 512 RAM-ból általában 200MB szabad, és magától nem nagyon szokta lelőni a progikat, csak ha én lépek ki belőlük. Most devoidon lehet még több szabad RAM van, mert ezen van egy strict free RAM szint. 150 alá még sosem ment. @LG Optimus One
Szerintem ha zenefelismerő, akkor Shazam.
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz Bdanyy #24625 üzenetére
Nálam ilyen hibák nincsenek, Criskelo V77 ROM-on. Egyedül a Stock browser nem az igazi, de Operával frankó.
tjokai: szoftveres. android fronton hivatalosan nem fog már frissülni. főzött romokat lehet kovácsolnak, de hivatalosan már le se sz*rják..
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz Bdanyy #25104 üzenetére
Nem a főzött romokra gondoltam, hanem hogy legyünk már képesek feltenni egy launchert vagy egy taskkillert, akármennyire is "amatőrök" vagyunk. Erre az óriási általánosításra hogy minden custom romban van valami hiba és ezért ink. gyárit használjunk nem reagálnék, mert szerintem semmi alapja.
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
válasz Bdanyy #25256 üzenetére
off
És csodálkozol ezen dark_core kernellel?
Az kezeli a "legrosszabban" a ramot... de az opera, gmail párost végképp nem bírja. Sztem használj CF-ROOT-ot vagy akármi mást... Halkan jegyzem meg, hogy MIUI-val (és akkor talán a CM7-tel is) még jobb a ramkezelés...
off végeMeizu MX3 32GB
-
CHIPman
nagyúr
válasz Bdanyy #25435 üzenetére
Az a baj, hogy játszani is szeretnék, iPodon is csak azt nyomom állandóan, Androidra meg a pár iPhone-porton kívül nincs használható játék. Ez alatt olyanokat értek, hogy nem kell leülni fél órát játszani, hanem ha van 10 percem, akkor gyorsan előkapom és mehet(Angry Birds, Cut the rope, Plants vs zombies vannak Androidra, iOS-re meg van kismillió). Mondtam, hogy iPhone4-nél lejjebb nem adok, sgs2 a Samsung miatt nem kéne(áresés), egy Sensationt még esetleg bepróbálnék, de ha már ennyit költök, akkor inkább az iPhone. iPhone5-re várás kilőve, mint írtam, pénz szűkében vagyok, a közeljövőben nem is fog ez változni, és az meg rohadt drága lesz. Igazán nem alternatívák kellenek, ahogy írtam is, hanem Android-iOS váltásra lehetőségek. Érdemes-e beszámíttatni, vagy inkább próbáljam meg eladni, és aztán venni újat/hasznbáltat függőt/függetlent meg hasonlók.
szerk.: Az iPhone5-öt maximum a Touch 5G miatt lenne értelme megvárnom, de az meg lehet, hogy kigurul szeptemberben, addig meg nem hinném, hogy lépek bármit is, tehát az még akár lehet alternatíva is.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
CHIPman
nagyúr
válasz Bdanyy #25450 üzenetére
A Sensation-nél a HTC is megtörni látszik, 160k-ról indult, és ugyanúgy esik, mint az s2.
blt.62: Dhampir kollégia kicsit elfogult, a műanyaggal az első hónapban voltak nyekegési bajok, és a fényképezőnek sincs semmi baja. A többi stimmel.
Cyberpunk: 11 hónap alatt egyszer volt szükségem kitömörítésre, talán tudom nélkülözni a jövőben. Az AOSP androidban pedig nekem az rohadtul nem tetszik, hogy ha a böngészőből úgy lépek ki, hogy nem zárom be egyenként a lapokat, és a böngészőt kilövöm task killerrel(vagy mindegy, akár magától is bezárhatja, ha épp nem használom), akkor a következő megnyitásnál újratölti az összes oldalt, és ez nem éppen kíméli a 40MB-os adatforgalmi korlátomat, főleg, ha éppen csak 0.facebookozni szeretnék, a háttérben meg letölt egy PH főoldalt. És ez ellen nincs megoldás, csak ha bezárod a lapokat. Samsungnál a böngészőket teljesen kilövi a gyári task killer, így arra még azt mondom, hogy használható.
picur220: Minőségi appokat kínál, még ha kevesebb is az ingyenes. Kicsit unalmas, hogy egy darab használható messenger kliens van(eBuddy), amivel nem léptet ki gépről, ha véletlenül be szándékozom jelentkezni mobilról is.
Loituma69: Köszi a véleményedet, kár, hogy lószart sem ér. Majd akkor tárgyaljunk, ha ki tudod fejezni magad értetően, az első mondatodnak kb semmi értelme. Azt meg sajnálom, ha nem érted meg, hogy iPhone4 és sgs között talán van egy-két okosteló, amit érdemes lenne megvenni, ezekre nem vagyok kíváncsi, rosszabbat meg a rák se akar venni, főleg nem drágábban.
Domxc: A Te véleményedre sem építenék látva a más topicokban prezentált gondolkodásmódodat. Tapasztalatokat ossz meg, ne ilyen légből kapott használhatatlan hasraütéseket.hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
batorpeti
tag
válasz Bdanyy #25544 üzenetére
És szerintetek az IncredibleS jobb választás lehet mint a GalaxyS?
Meg azt figyeltem meg hogy az IncredibleS kevésbé népszerű telefon, használtan sem nagyon lehet kapni, pedig a topicjában nem olvastam róla rosszakat. Ennek mi lehet az oka? Mégsem olyan jó telefon? Én a Speedshopban próbáltam ki, és nekem bejött. -
CHIPman
nagyúr
válasz Bdanyy #26144 üzenetére
Te is összevissza szerencsétlenkedsz vele, gyári JVP-ben keresve sem találsz bugot, és 2 perc alatt felpakolsz egy olyan kernelt, amivel hangban és sebességben odaveri a Desire HD-t. Hiába ellenkezel, a hardveres gyorsítás az sgs-nél is hardveres gyorsítás, a hardver meg erősebb, tehát lassabb semmiképp nem lehet.
hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest