Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don Vittorio
őstag
válasz Ariadne #1560 üzenetére
Egen, van olyan jellegű kutatás, ami arról szól, hogy a házasság zűr esetén nagyobb eséllyel jut válásig, mint az élettársi kapcsolat, mivel maga a "meg vagyok kötve" helyzet más lelkiállapotot okoz az érintettnek, mint az, hogy "ha nem bírjuk, majd szétmegyünk". Az utóbbi, lazább életérzés elősegíti a problémamegoldást.
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
dabadab
titán
válasz Ariadne #1560 üzenetére
"Azt hittem, hogy manapság már csak az emberek elenyésző kisebbsége gondolja azt, hogy aki meleg, az más is bármi módon, mint aki hetero"
Szerintem ezt tovabbra is gondolhatod, ez itt egyaltalan nem reprezentativ minta
Az a jo az interneten, hogy itt minden apro csoportot fel lehet lelni, olyanokat is, akiket a valos eletben alig lehet megtalalni[ Szerkesztve ]
DRM is theft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest